QUOTE(Došius @ 2014 07 03, 07:21)
O Foksiuke kaip smagu kad jau po procedūros, dabar linkiu kad rezultatai būtų tik patys geriausi
Aš pamenu kažkaip pirmą kartą visai nebijojau procedūros, ramiai labai į viską regavau. o va antrą kartą tai man buvo baimių susijusiu su ovuliacija ir pasirodo ne veltui...Na bet dabar jau darysiu viską kitaip ir kad būtų užtikkrintai tinkamas laikas procedūrai
O dar man įdomu ar tu dareisi harmonų tyrimus? Man gydytojas pasakė kad nereikia, nors aš dabar jau galvoju kad gal reikia išsitirti man juos...
Aciu
O kas butent negerai buvo su Ovuliacijos laiku? Pas mane irgi buvo neskalndumu su ja, prireike net ė echo ir analizu kazkokiu dar papildomu, letai augo folikulai labai, buvo numatyta pirmadieni,o buvo tik antradieni. Gydytojas norejo jau atsaukti si menesi IUI, bet pirmadieni kraujuka pridaviau tyrimams, ir jau po pietu echo parode subrendusius folius ir analizai geri...todel jei nepavyks si menesi stimuliuosiuos jau dviguba doze, kad jie tikrai jau augtu tie folikulai laiku... o mes is VLN, vaziuoti vis Lv irgi nera laiko tiesiog, labai sudetinga per 2 klinikas taip lakstyti, bet pasirinkimo nera :/ Pvz Lt gydytoja pasake butinai IUI daryti po 35 val po Ovitrelio, Trejs sako po 36 val. Lt gydytoja siulo zvakes gleivinei palaikyti vakare tik naudoti, Trejs du kartus naudoti... na zodziu...