As vis mastau del tokios musu padieties.... Kazkaip ir baisoka biski..beabejo vyra myli,gerbi,planuoji ateiti kartu iki gyvenimo pabaigos..bet realus gyvenimas kartais pasuka visai kitokia linkme,ir ne pagal musu planus ir norus.... Baime yra del vyro,o jei meiles nebus jam siam vaikiukui,nebus tokio stipraus rysio...Maniskis labai nori, ramina kad tikrai myles ir rupinsis kaip savu,juk cia paskutine galimybe turetu palikuoni...bet kalbeti yra viena,o kaip bus viduje sirdi nezinia...Be to mano vyras zino,kad labai noriu antro vaikiuko(viena is pirmos santuokos turiu) ir jam pilna seima yra su vaikais..taip ir itariu ar tik ne del sios priezasties dar nori..na kad turi buti vaikas bendras kaip ir... Mano sunu myli jis , rupinasi,,na bet kazkokios ypatingos meiles tokios labai artimu rysiu nematau, nors sako jis jam kaip savas,sako tiesiog su visai vaikais jam taip butu, nera tokiu meiliu,meilumo,cmoki cmoki,apsikabinimu ir t,t. Vyriska meile gal tokia.... Nezinau, 100 kart klausinejau jo, ar butent jam reikia vaiko,ar bus rysis kaip tevo ir sunaus ar dukters,ar cia tik del musu seimos.... o maza kas seima isirs (mano pirmas bandymas buvo toks, prase 2 metus vaiko vyras, su pilvu kalabejo,gimdeme kartu, o po 6 menesiu teko issiskirt man su juo del kitu priezasciu, bet galvojau bus bent geras tetis,,ir ka.... po skyrybu jam nereikejo vaiko,sake nera taves, nereikia ir vaiko, ir jau 8 metai nemates vaiko visiskai

)
Tiesiog cia mes aukojames del savo vyru kaip ir....ir rizikojame mes irgi daugiausiai..nesinori visgi pasmerkt vaika gyventi ir nejausti tevo meiles...o jei dar suzinotu kokiu keliu jis atsirado..jauciu bus bedos
Kaip jus mergaites su siomis mintimis kovojate? begalo myliu ir esu mylima... Bet cia toks gyvenimo zingsnis, kad pasekmes gali buti ivairios

Beabejo istatimiskai bus jis tevas, bet ne tai svarbiausia,,,ar priims kaip savo visgi..ar cia daugiau sau siekame tisklu
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2014 05 27, 11:40)
labai nesiseke, bet ryt IUI
Dziugu dziugu, glostyk pilva,sakyk tyliai jam ruoskis priimti nauja gyvybe ryt ir viskas pasiseks
O beje gal galetum priminti kiek kainuoja pas ji ta procedura, kazkada kazkur mineta buvo, bet pasimeciau jau kas kiek,nepamenu

Gydytojas kai sake ar kainas zinote,sakau kiek bus tiek,nesvarbu..bet vistiek manau kai vaziuosi,kad turieciau pakankamai, nes nesmagu jau klausti vel klinikos