Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(sazininga @ 2015 10 23, 22:02)
Nesu tikra kaip ten buvo, bet jei pazymet, kad groteliu nereikia, kaina sumazeja iki 89€ berods. Gal tada rode kaina tik lovos remo? g.gif

Aš ir buvau apie tai pagalvojusi, bet, kad tokių grotelių kainą IKEA nėra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 22, 17:41)
O jūs spaudžiat "išsaugoti kaip..." Ar kažką kito?

http://kitchenplanne.../Pages/VPUI.htm
spaudžiu tęsti ,ir nieko.
O jei tiesiogiai projektėlį darau, spaudžiu išsaugoti, bet neduoda. išmeta, kad reikia registruotis, o registruotis vėl neduoda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 10 24, 10:36)
http://kitchenplanne.../Pages/VPUI.htm
spaudžiu tęsti ,ir nieko.
O jei tiesiogiai projektėlį darau, spaudžiu išsaugoti, bet neduoda. išmeta, kad reikia registruotis, o registruotis vėl neduoda. ax.gif

Tai atsidarot Ikea puslapį, prisiregistruojat, o tada jau einat į planerį. Tada susidedat, ką norit. Ir, jei žadat darytis daugiau variantų, spaudžiat "Rinkmena". Atsidaro dar pasirinkimų. "saugoti kaip..." galėsit duoti savo projektui pavadinimą ir kitą kart vėl kurti naują mirksiukas.gif Ir taip be galo biggrin.gif Anksčiau sagodavo metus, dabar nežinau, bet turėtu kažkur parodyti. matau, kad planeris šiek tiek pasikeitęs nuo pavasario, kai aš ten žaidžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 25 spalio 2015 - 09:17
QUOTE(agpa @ 2015 10 23, 11:29)
Greitai, man tik praėjus porai savaičių..

Siandien paklausiau del atvezimo, sake, kad atveza per 3dienas, bet jie apsidrausdami sako, kad per savaite.
Atsakyti
Seniai stebiu temas, esu lengvai kvanktelėjusi Ikea fanatikė ir lyg iki šiol kaip ir tyliai skaitinėdavai. Taigi labas 4u.gif O aš dar ir su klausimu iš karto ax.gif ax.gif Gal kuri paskutiniu metu pirkot kaldras iš Ikea? Pirkau mažiukui kaldrą su patalybe bei mums su vyru taip pat naują kaldrą su patalyne ir kažkokie padarai juodai naktimis sukanda (gumbai siaubingi, kažkuo panašūs net į bėrimą nuo vėjaraipių), kitų vaikų ne, tik kur naujosios kaldros g.gif Na nejaugi iš parduotuvės dovanėlių prisivežėm unsure.gif unsure.gif Vėdinau, purčiau, garinau, viską kuopiau ir siurbliavau, bet jau savaitė kaip miegoti baisu eiti doh.gif doh.gif Pamaniau, kad gal ne vieniems mums taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2015 10 26, 20:06)
Seniai stebiu temas, esu lengvai kvanktelėjusi Ikea fanatikė ir lyg iki šiol kaip ir tyliai skaitinėdavai. Taigi labas  4u.gif  O aš dar ir su klausimu iš karto  ax.gif  ax.gif  Gal kuri paskutiniu metu pirkot kaldras iš Ikea? Pirkau mažiukui kaldrą su patalybe bei mums su vyru taip pat naują kaldrą su patalyne ir kažkokie padarai juodai naktimis sukanda (gumbai siaubingi, kažkuo panašūs net į bėrimą nuo vėjaraipių), kitų vaikų ne, tik kur naujosios kaldros  g.gif  Na nejaugi iš parduotuvės dovanėlių prisivežėm  unsure.gif  unsure.gif  Vėdinau, purčiau, garinau, viską kuopiau ir siurbliavau, bet jau savaitė kaip miegoti baisu eiti  doh.gif  doh.gif  Pamaniau, kad gal ne vieniems mums taip  g.gif

Gal blakes jus uzpuole?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 10 26, 21:46)
Gal blakes jus uzpuole?

drinks_cheers.gif
tikrai gali būt

paieškokit kaip blakes naikint čia gal jau ir kokios chemijos reiktų, ne tik surbliuot
Atsakyti
blink.gif o alergines reakcijos negali but tokios unsure.gif unsure.gif
http://www.dezinfa.l...zenklai-blakes/

sEEEEEeuuuuuubas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 27 spalio 2015 - 08:19
QUOTE(Amelita @ 2015 10 26, 20:46)
Gal blakes jus uzpuole?

Bet tai negi blakės iš Ikea? unsure.gif Nuo pat pirmos nakties su naująja patalyne ir kaldromis bėda verysad.gif

QUOTE(keistuole @ 2015 10 26, 23:19)
drinks_cheers.gif
tikrai gali būt

paieškokit kaip blakes naikint čia gal jau ir kokios chemijos reiktų, ne tik surbliuot

QUOTE(Alchemie @ 2015 10 27, 08:12)
blink.gif o alergines reakcijos negali but tokios unsure.gif  unsure.gif
http://www.dezinfa.l...zenklai-blakes/

sEEEEEeuuuuuubas doh.gif

Apie alergiją aš irgi pagalvojau, bet nepanašu. Man, vyrui ir mažiausiąjam (2 metukų nepilnų) panašūs gumbai, netgi kažkuo į pūsles panašūs, o kitiems dviem berniukams kol kas nieko, nors visi trys vaikai miega tame pačiame kambaryje. Ir prieš klojant lovą visus užvalkalus išlyginau su garais, visada taip darau. Bus proga susirinkt vaikus ir augintinius, išvažiuoti savaitgaliui ir totaliai išpurkšti namus.

Mergaitės, gal kuri turite dvigubą Domsjo kriauklę? Viengubą mačiau, kad komentarai buvo, bet noriu būtent šios wub.gif Kažin kaip ji? Ir dar aprašyme mačiau, jog tinka neplonesniems kaip 3,8 cm stalviršiams g.gif Planavau granitinį stalviršį, bet tokio storio nelabai būna, nebent užsakinėti specialiai, o tada kaina jau nelabai įkandama tampa unsure.gif
Atsakyti
Nu siaip logiskai mastasnt, tai neaisku, ar kejoje jos galetu gyventi, nes naktimis nera kuo maitintis unsure.gif be to patalyne supakuota buna, jei jos butu, tai visi butu sukandzioti, nes maitinasi juk nesirinkdamos, svarbu siltas kraujas unsure.gif
Gali buti chemikalai kokie nors, bet po vedinimo, skalbimo...turetu rpaeiti...arba kazkas medziagoje, kas jums labai alergizuoja doh.gif
Visa Ikea patalyne nuimkit, isgerkit antihistamininiu (vaikui Tavegil, suaugusiems Claritin), t.y. priesalerginiu ir ziurekit, ar po nakties yra nauju 'ikadimu" pusliu, guzu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 10 26, 18:39)
Siandien paklausiau del atvezimo, sake, kad atveza per 3dienas, bet jie apsidrausdami sako, kad per savaite.

O jums ir atvežė per tris dienas? Mums sakė per savaitę, atvežė per dvi biggrin.gif
Gal esat kuri susidūrusi su ikea virtuvės meistrais, įdomu per kiek laiko apsireiškia, nes pagal ikea jau turėjo skambinti...
Atsakyti
Sveiki,
ar turite patalynės užvalkalų iš Ikea? Kaip nešiojasi?ar po skalbimo spalvos neišblunka? nedažo kūno? Labai sunkiai lyginasi? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2015 10 30, 22:54)
Sveiki,
ar turite patalynės užvalkalų iš Ikea? Kaip nešiojasi?ar po skalbimo spalvos neišblunka? nedažo kūno? Labai sunkiai lyginasi? Ačiū

Turiu, puikiai nešiojasi, spalvos visiškai neišbluko, nelyginu biggrin.gif
Atsakyti