Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 20, 20:01)
Ten šikanas pas jus tiesiai prieš šaldytuvą?  blink.gif  OMG! Nu ir projektai namų (čia ne jums priekaištas, tiesiog kažkas taip suplanavo, manau - ne jūs). Ir pagailo Jūsų.

čia senos statybos butas su maža virtuve. yra kaip yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 10 16, 17:39)
gal kas turi minkštuosius baldus , pvz tokius : http://www.ikea.com/...ducts/30243035/

labai norėčiau vaikinui pirkti pastoviam miegojimui. Gal kas gali pasakyti, kaip atsiliepimai?

Mes neseniai pirkom tokią FRIHETEN paprastą trivietę sofą (be to kampo), šiaip kokybė kol kas nenuvylė, įvertinus, kad esam baisūs pedantai-visus galus labai atidžiai apžiūrėjom, kaip už tokią kainą tikrai viskas gerai-patinka ir pats gobelenas (mes ėmėm pilką).. Beje, pas tėvus yra grynai analogiškas modelis sofos lietuviškos-Lauksvos gamybos, kainavo bene dvigubai brangiau, privalumas, kad galėjai rinktis gobelenus. Bet ta lietuviška sofa žiauriai nepatogi net sėdėjimui-sėdi kaip ant kokio būgno, apie miegojimą nekalbu-labai kieta. Su šita Ikea sofa iš pirmo žvilgnsio net nesuprasi kame skirtumas, bet sėdėjimui jinai žiauriai patogi. Paskui vyras išaiškino, kad yra toks nuolydis padarytas link atlošo, todėl iškart kitas efektas.
Na, mes ją pirkom į kaimą-tai nebus naudojama miegot kasdien, bet jau teko pačiai išbandyt-man asmeniškai pastoviai miegot būtų kietoka, bet kartkartėmis išsiversčiau..Kas mėgsta kiečiau, tai turėtų būti normaliai. Paaugliams tinka kietesni čiūžiniai mirksiukas.gif
Beje, kam aktualu dar pigesnis variantas, galima imti ir paprasčiausią BEDDINGE sofą:
http://www.ikea.com/...ucts/S29089412/
Šitą irgi paėmėm kaimui dukrai-labai patenkinta, miegot pakankamai minkšta-buvau prigulus ir aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 21 spalio 2015 - 07:42
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 20, 20:01)
4u.gif  Į fanklubą seniai ir tyliai įsirašiau  biggrin.gif  Kai dar iš tolimooosios Lenkijos tekdavo užsisakinėt  biggrin.gif  Tik niekam, niekam nesisakiau  topsecret.gif 

O, beje, labai gerai turėjau kuo "nematytu" apdovanoti visus - praėjusioms Kalėdoms tos didžiosios blekinės žvakidės kaip puikiai suėjo - nereikėjo, tiesa, net vyniot - atėjo, pamatė pridegiota - ir negalėjo atsigrožėt  biggrin.gif  Patinka? Tai gerai - te tau Kalėdoms  biggrin.gif  Taip "išdūriau" 3 drauges  biggrin.gif  O jos galvojo, kad iš užsienių parsiskraidinau ir ... tiesiog nuo širdies atplėšiau  lotuliukas.gif  (Gerai, kad oro uostas čia pat  lotuliukas.gif  )

O, beje, kur tos nukainuotos prekės sudėtos? Kažkaip niekad neužbridau  blush2.gif  Kaip aš čia taip ir prašoviau  doh.gif  unsure.gif
Papildyta:

Jooooo, net Vėlinių nebesulaukė  doh.gif
Kaaaaaažkaip keistai tas atrodo, bet ką dabar...
Papildyta:

Ten šikanas pas jus tiesiai prieš šaldytuvą?  blink.gif  OMG! Nu ir projektai namų (čia ne jums priekaištas, tiesiog kažkas taip suplanavo, manau - ne jūs). Ir pagailo Jūsų.
Papildyta:

Na, nepabandžius - nesuprasit biggrin.gif Nieko ten sudėtingo, tik reiks pasibandinėti, pasispaudinėti visur  biggrin.gif Ikea programa tikrai paprasta. Būna gerokai įmantresnių.

Man neleidžia išsaugoti projekto, nežina kame priežastys. Spaudžius registruotis, tęsti, bet nieko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2015 10 21, 08:31)
čia senos statybos butas su maža virtuve. yra kaip yra  ax.gif

Va, va, ką ir sakau... ot buvo planuotojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 21, 16:43)
Va, va, ką ir sakau... ot buvo planuotojai  doh.gif

Tarybinių laikų planuotojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 10 21, 09:48)
Man neleidžia išsaugoti projekto, nežina kame priežastys. Spaudžius registruotis, tęsti, bet nieko. g.gif

O jūs spaudžiat "išsaugoti kaip..." Ar kažką kito?
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2015 10 21, 08:36)

Beje, kam aktualu dar pigesnis variantas, galima imti ir paprasčiausią BEDDINGE sofą:
http://www.ikea.com/...ucts/S29089412/
Šitą irgi paėmėm kaimui dukrai-labai patenkinta, miegot pakankamai minkšta-buvau prigulus ir aš  smile.gif

Si tinka jei vienas zmogus gali ir nori miegoti neisskleistoj, nes kasdien miegot isskleistoj dviese po kiek laiko atsiranda tarpas baisiai didelis doh.gif as mazas zmogus tai puse sono ikritus i griovi kartais miegu lotuliukas.gif tiesiog besiversdama nakti ikrentu ir tenka krapstytis lauk biggrin.gif bet kai miegu ant neisskleistos pakankamai patogu smile.gif
Atsakyti
Gal zinote iki kada galios paskutinio katalogo kainos?
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2015 10 22, 16:20)
Si tinka jei vienas zmogus gali ir nori miegoti neisskleistoj, nes kasdien miegot isskleistoj dviese po kiek laiko atsiranda tarpas baisiai didelis  doh.gif  as mazas zmogus tai puse sono ikritus i griovi kartais miegu  lotuliukas.gif tiesiog besiversdama nakti ikrentu ir tenka krapstytis lauk  biggrin.gif  bet kai miegu ant neisskleistos pakankamai patogu smile.gif

Na, taip, mūsiškė miega neišskleistoj-dar net nebandėm išskleisto varianto.. 4u.gif Nes vienam žmogučiui ir neišskleistos per akis miegot retkarčiais ..
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2015 10 22, 19:35)
Gal zinote iki kada galios paskutinio katalogo kainos?

Turėtų galiot iki 2016 08 mėn.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 10 20, 17:37)
As uzsisakiau pirmadieni, sestadieni pries pietus paskambino, kad preke atkeliavo.

Greitai, man tik praėjus porai savaičių..
Atsakyti
http://www.ikea.com/...ucts/S59020001/

Žinot kas man keista, kad šios lovos kaina dabar 204 eurai, nors prieš du mėnesius buvo 99 eurai, o ir kataloge kaina-99 eurai.
Galvoju na nebent nauja partija gauta, ir kokybe geresnė, bet kažkaip abejoju g.gif
Sakykite, o kas kiek lauko atsiranda naujų prekių ikejoje?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 10 23, 14:34)
http://www.ikea.com/...ucts/S59020001/

Žinot kas man keista, kad šios lovos kaina dabar 204 eurai, nors prieš du mėnesius buvo 99 eurai, o ir kataloge kaina-99 eurai.
Galvoju na nebent nauja partija gauta, ir kokybe geresnė, bet kažkaip abejoju g.gif
Sakykite, o kas kiek lauko atsiranda naujų prekių ikejoje?

Nesu tikra kaip ten buvo, bet jei pazymet, kad groteliu nereikia, kaina sumazeja iki 89€ berods. Gal tada rode kaina tik lovos remo? g.gif
Atsakyti