Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(Ingese @ 2015 10 17, 12:20)
Pasirodykite kaip susiprojektavot 4u.gif

Turim labai ribotą virtuvės erdvę. Turėtų gautis kažkas tokio, tik spintelių fasadai nebūtinai tokie bus ( stalčiai tik po kaitlente, visur kitur tik imitacija) ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 10 18, 20:52)
Norėjau savo mergaitei pirkti, bet pamačius gyvai apsigalvojau smile.gif Man nepatiko, prastai atrodo, dideli tarpai tarp dalių ištiesus į gulimą padėtį, kietas, nesužavėjo smile.gif Nebent kasdien dėt papildomą čiužinuką.

tai kad Kauno balduose tokie pat, stabilus, ir kaina jei ne mazesne
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 10 17, 12:20)
Nusifotogrtafavau nusifotografavau biggrin.gif , bet neužsirašiau kokia plokštė, kokios rankenos. Ta kur banguota viršutinių spintelių plokštė, tai nedomina manęs.

Arba ta, arba ta. Iš foto nenustatysi.
http://www.ikea.com/...ducts/80205432/
http://www.ikea.com/...ducts/50205462/
Rankenėles rinkitės biggrin.gif
http://www.ikea.com/...query= Rankena
Gal šios
http://www.ikea.com/...ducts/70236151/

Vakar buvau Ikea. Tik šioj temoj galiu prisipažinti, esanti jos fanė blush2.gif Kitur - užjuoks blush2.gif O man patinka bebe.gif Bent jau nesijauti pardavėjų skanuojamas, kaip kituose baldų salonuose "Pirks? Neeeeee, šita nepiniginga... Neverta vargt". Galima pasiplanuot namie, pažiūrėt, pačiupinėt, o ne nuėjus su vadybininku/dizaineriu/pardavėju ir, įtariu šlavėju viename asmenyje ilgai derint kas prie ko ir kaip, išklausyt begalę negirdėtų pavadinimų, kurie man nerūpi, o tik galutinis rezultatas. Ir galiausiai iš kreivo piešinio turiu įsivaizduot fantastišką vaizdelį namie. Taip, taip, yra jau ir tokių, kurie papaišo jau ir per kompą. Valio! Bet visvien jie mane užknisa. Vien jau tuo, kad laukt... nuo 2 sav iki...
Žooodžiu, pasigyriau ir pasidžiaugiau aplankius savo "meką" (ir palikus ten nemenkai) rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 spalio 2015 - 10:17
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 20, 10:57)
Arba ta, arba ta. Iš foto nenustatysi.
http://www.ikea.com/...ducts/80205432/
http://www.ikea.com/...ducts/50205462/
Rankenėles rinkitės biggrin.gif
http://www.ikea.com/...query= Rankena
Gal šios
http://www.ikea.com/...ducts/70236151/

Vakar buvau Ikea. Tik šioj temoj galiu prisipažinti, esanti jos fanė  blush2.gif  Kitur - užjuoks  blush2.gif  O man patinka  bebe.gif  Bent jau nesijauti pardavėjų skanuojamas, kaip kituose baldų salonuose "Pirks? Neeeeee, šita nepiniginga... Neverta vargt". Galima pasiplanuot namie, pažiūrėt, pačiupinėt, o ne nuėjus su vadybininku/dizaineriu/pardavėju ir, įtariu šlavėju viename asmenyje ilgai derint kas prie ko ir kaip, išklausyt begalę negirdėtų pavadinimų, kurie man nerūpi, o tik galutinis rezultatas. Ir galiausiai iš kreivo piešinio turiu įsivaizduot fantastišką vaizdelį namie. Taip, taip, yra jau ir tokių, kurie papaišo jau ir per kompą. Valio! Bet visvien jie mane užknisa. Vien jau tuo, kad laukt... nuo 2 sav iki...
Žooodžiu, pasigyriau ir pasidžiaugiau aplankius savo "meką" (ir palikus ten nemenkai) rolleyes.gif  hihihi.gif

Ačiū. Tik nuo ko man čia pradėti projektuotis?Nelabai moku toms programomis naudotis doh.gif

Papildyta:
QUOTE(wizardry @ 2015 10 19, 16:41)
Turim labai ribotą virtuvės erdvę. Turėtų gautis kažkas tokio, tik  spintelių fasadai nebūtinai tokie bus ( stalčiai tik po kaitlente, visur kitur tik imitacija) ax.gif
user posted image

Ten kur tuščia šaldytuvas numatomas?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 10 20, 09:57)
...Vakar buvau Ikea. Tik šioj temoj galiu prisipažinti, esanti jos fanė  blush2.gif  Kitur - užjuoks  blush2.gif  O man patinka  bebe.gif  Bent jau nesijauti pardavėjų skanuojamas, kaip kituose baldų salonuose "Pirks? Neeeeee, šita nepiniginga... Neverta vargt". Galima pasiplanuot namie, pažiūrėt, pačiupinėt, o ne nuėjus su vadybininku/dizaineriu/pardavėju ir, įtariu šlavėju viename asmenyje ilgai derint kas prie ko ir kaip, išklausyt begalę negirdėtų pavadinimų, kurie man nerūpi, o tik galutinis rezultatas. Ir galiausiai iš kreivo piešinio turiu įsivaizduot fantastišką vaizdelį namie. Taip, taip, yra jau ir tokių, kurie papaišo jau ir per kompą. Valio! Bet visvien jie mane užknisa. Vien jau tuo, kad laukt... nuo 2 sav iki...
Žooodžiu, pasigyriau ir pasidžiaugiau aplankius savo "meką" (ir palikus ten nemenkai) rolleyes.gif  hihihi.gif

Sveika įstojus į klubą! wink.gif friends.gif Man IKEA irgi labai labai patinka. Na gal ne 100% viskas, bet tikrai yra gerų dalykų už dar gerą kainą. Man, mėgstančiai skandinavišką, neperkrautą interjero stilių, sunku rasti gero dizaino baldus ar interjero detales už priimtiną kainą, o IKEA pasiūlo. Kitose parduotuvėse matau perkrautus detalėmis, visaip išraitytus ir šiaip, ne mano skonio baldus. Kokia paklausa, tokia ir pasiūla. Aišku, aš gal mieliau rinkčiausi HAY, Muuto, Hem ir pan. prekių ženklų produkciją, bet jau kainoooos... doh.gif Tenka ieškoti kompromisų. Bet yra IKEA ir labai panašių į šių prekių gaminius. Šiek tiek skiriasi, bet užtat įkandama. Pavyzdžiui:
user posted image

user posted image

user posted image

Va, dar patalynę perku tik iš IKEA, puikiai skalbiasi, randu man patinkančių ir prie interjero tinkančių raštų.
Kartais kiti bando sumenkinti, atseit "tau IKEA patinka?!", o kai atsakau "taip!", bei paklausiu ar joje buvo, ar pirko ką nors, tai prasideda visokie mykimai, atseit skaitė internete, kad prekės nekokybiškos, arba buvo nusipirkę patį pigiausią staliuką LACK ir balkone po lietumi jis, matote, išsipūtė doh.gif Žodžiu, man IKEA patiko ir patinka, net kai nieko nereikia vis užsuku pasižvalgyti, idėjų pasigaudyti, bei butinai į nukainuotų prekių skyrelį užsuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 20 spalio 2015 - 11:21
QUOTE(Ingese @ 2015 10 20, 12:04)
Ten kur tuščia šaldytuvas numatomas?

Ten tiesiog dalis sienos bus laisvos (pirmoje iš kairės spintoje bus įmontuojama skalbyklė, antroje - šaldytuvas). Va taip va:

user posted image
Atsakyti
Ikejoj jau prasidejo Kaledos smile.gif Ta proga prigriebiau http://www.ikea.com/...ducts/10285875/ . Atrodo labai tikroviskai. Kaip tikra lietuviska Kaledu eglute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 10 20, 12:12)
Sveika įstojus į klubą! wink.gif  friends.gif Man IKEA irgi labai labai patinka. Na gal ne 100% viskas, bet tikrai yra gerų dalykų už dar gerą kainą. Man, mėgstančiai skandinavišką, neperkrautą interjero stilių, sunku rasti gero dizaino baldus ar interjero detales už priimtiną kainą, o IKEA pasiūlo. Kitose parduotuvėse matau perkrautus detalėmis, visaip išraitytus ir šiaip, ne mano skonio baldus. Kokia paklausa, tokia ir pasiūla.  Aišku, aš gal mieliau rinkčiausi HAY, Muuto, Hem ir pan. prekių ženklų produkciją, bet jau kainoooos...  doh.gif Tenka ieškoti kompromisų. Bet yra IKEA ir labai panašių į šių prekių gaminius. Šiek tiek skiriasi, bet užtat įkandama.  Pavyzdžiui:
user posted image

user posted image

user posted image

Va, dar patalynę perku tik iš IKEA, puikiai skalbiasi, randu man patinkančių ir prie interjero tinkančių raštų.
Kartais kiti bando sumenkinti, atseit "tau IKEA patinka?!", o kai atsakau "taip!", bei paklausiu ar joje buvo, ar pirko ką nors, tai prasideda visokie mykimai, atseit skaitė internete, kad prekės nekokybiškos, arba buvo nusipirkę patį pigiausią staliuką LACK ir balkone po lietumi jis, matote, išsipūtė  doh.gif Žodžiu, man IKEA patiko ir patinka, net kai nieko nereikia vis užsuku pasižvalgyti, idėjų pasigaudyti, bei butinai į nukainuotų prekių skyrelį užsuku  blush2.gif

Man ir daug kas standratinėsje parduotuvėse per daug visokių išraizgymų, detalių, ir niekada nieko nerandu. Ikeos stilius man patinka, viską galėčiau iš ten įsigyti biggrin.gif
Atsakyti

Kartais kiti bando sumenkinti, atseit "tau IKEA patinka?!", o kai atsakau "taip!", bei paklausiu ar joje buvo, ar pirko ką nors, tai prasideda visokie mykimai, atseit skaitė internete, kad prekės nekokybiškos, arba buvo nusipirkę patį pigiausią staliuką LACK ir balkone po lietumi jis, matote, išsipūtė  doh.gif Žodžiu, man IKEA patiko ir patinka, net kai nieko nereikia vis užsuku pasižvalgyti, idėjų pasigaudyti, bei butinai į nukainuotų prekių skyrelį užsuku  blush2.gif

na man LACK staliukas ir kambary be lietaus išsipūtė biggrin.gif
bet aplamai visai mėgstu IKEA , jei nejų gaminius perku, tai bent idėju pasisemiu
Atsakyti
Klaipėdietės, per kiek laiko atveža užsakytas prekes? Praėjo savaitė, tikiu, kad šią jau ir pasirodys, bet gal yra kokia konkreti savaitės diena, kada atkeliauja visos prekės? smile.gif
Papildyta:
Beje, ar šią žaislinę kepimo skardą bei kekso formą galima kišti į karššštą orkaitę? smile.gif Ar jos tik žaidimams skirtos?
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/20130166/
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2015 10 20, 16:12)
Klaipėdietės, per kiek laiko atveža užsakytas prekes? Praėjo savaitė, tikiu, kad šią jau ir pasirodys, bet gal yra kokia konkreti savaitės diena, kada atkeliauja visos prekės? smile.gif
Papildyta:

As uzsisakiau pirmadieni, sestadieni pries pietus paskambino, kad preke atkeliavo.
Atsakyti
Sveika įstojus į klubą! wink.gif  friends.gif Man IKEA irgi labai labai patinka. Na gal ne 100% viskas, bet tikrai yra gerų dalykų už dar gerą kainą.

vis užsuku pasižvalgyti, idėjų pasigaudyti, bei butinai į nukainuotų prekių skyrelį užsuku  blush2.gif

4u.gif Į fanklubą seniai ir tyliai įsirašiau biggrin.gif Kai dar iš tolimooosios Lenkijos tekdavo užsisakinėt biggrin.gif Tik niekam, niekam nesisakiau topsecret.gif

O, beje, labai gerai turėjau kuo "nematytu" apdovanoti visus - praėjusioms Kalėdoms tos didžiosios blekinės žvakidės kaip puikiai suėjo - nereikėjo, tiesa, net vyniot - atėjo, pamatė pridegiota - ir negalėjo atsigrožėt biggrin.gif Patinka? Tai gerai - te tau Kalėdoms biggrin.gif Taip "išdūriau" 3 drauges biggrin.gif O jos galvojo, kad iš užsienių parsiskraidinau ir ... tiesiog nuo širdies atplėšiau lotuliukas.gif (Gerai, kad oro uostas čia pat lotuliukas.gif )

O, beje, kur tos nukainuotos prekės sudėtos? Kažkaip niekad neužbridau blush2.gif Kaip aš čia taip ir prašoviau doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Deme @ 2015 10 20, 14:22)
Ikejoj jau prasidejo Kaledos smile.gif Ta proga prigriebiau http://www.ikea.com/...ducts/10285875/ . Atrodo labai tikroviskai. Kaip tikra lietuviska Kaledu eglute smile.gif

Jooooo, net Vėlinių nebesulaukė doh.gif
Kaaaaaažkaip keistai tas atrodo, bet ką dabar...
Papildyta:
QUOTE(wizardry @ 2015 10 20, 12:52)
Ten tiesiog dalis sienos bus laisvos (pirmoje iš kairės spintoje bus įmontuojama skalbyklė, antroje - šaldytuvas). Va taip va:

Ten šikanas pas jus tiesiai prieš šaldytuvą? blink.gif OMG! Nu ir projektai namų (čia ne jums priekaištas, tiesiog kažkas taip suplanavo, manau - ne jūs). Ir pagailo Jūsų.
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2015 10 20, 12:04)
Ačiū. Tik nuo ko man čia pradėti projektuotis?Nelabai moku toms programomis naudotis doh.gif

Na, nepabandžius - nesuprasit biggrin.gif Nieko ten sudėtingo, tik reiks pasibandinėti, pasispaudinėti visur biggrin.gif Ikea programa tikrai paprasta. Būna gerokai įmantresnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 spalio 2015 - 18:45