Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(Ingese @ 2016 03 12, 12:20)
Patarkit kokias lovos groteles rinktis?Ar labai didelis skirtumas tarp pigiausių ir brangiausių?

Labai lūžta doh.gif Jau keletą skirtingų pakeičiau, nes tai vaikai pašokinėja, tai pati atsiklaupiau paklodę taisydama doh.gif Geriausiai laiko dar iš Lenkijos siųstos iš tokių storų pagalių sujungtos, bet jų jau nėra prekyboje verysad.gif Nebent pas Jus nėra tokių kaip mano nevaldomų berniukų gaujos ir patys elgsitės atsargiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B'ena: 12 kovo 2016 - 12:49
QUOTE(B'ena @ 2016 03 12, 13:48)
Labai lūžta  doh.gif  Jau keletą skirtingų pakeičiau, nes tai vaikai pašokinėja, tai pati atsiklaupiau paklodę taisydama  doh.gif  Geriausiai laiko dar iš Lenkijos siųstos iš tokių storų pagalių sujungtos, bet jų jau nėra prekyboje  verysad.gif Nebent pas Jus nėra tokių kaip mano nevaldomų berniukų gaujos ir patys elgsitės atsargiai  blush2.gif

Na berniukų neturiu, tik mergaitę..smile.gif
Na tos Luroy tikrai kažkaip man ir plonos pasirodį, nors kitos ir tokio pats storumo, tik, kad jų daugiau, ir plasmasiukai tie uždėti...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 12, 11:28)
O teflonas nenusivalgo unsure.gif  unsure.gif

ne, tikrai ne. jau kiek keptuviu isbande ir braniu ir pigiu, sitos ikejines nuostabios. aisku naudojame tik spec menteles, su metalu nebruziname. bet vistiek laikosi labai labai gerai.
Atsakyti
CKitas klausimas del keptuviu biggrin.gif ant ko gaminate? T.y. Ant ugnies ar elektrines? Nes mes turime ketine, kol buvo ant ugnies buvo super, ant elektrines labai ilgai reikia laukti, kol keptuve isils, kitaip traukia, kiek turejom keriminiu pavirsium, teflonu, traukia doh.gif as sakiau cia mano karma, kad pritraukia biggrin.gif kiek zinau, nepakankamai ikaites pavirsius duoda pritraukima, ant kokios temperaturos gaminat? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.ikea.com/...ducts/00251135/
Kažin kaip šios plokštės kokybė? Nenusitrins po mėnesio balta?

Dar norėjau paklausti ar įmanoma padaryti. Esmė ta, kad stalą noriu statyti prie lango, ten stovi radiatoriai. Ar galima galinių kojelių angas gręžti arčiau, kad man stalas prisistumtų prie palangės?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 12, 15:29)
CKitas klausimas del keptuviu biggrin.gif ant ko gaminate? T.y. Ant ugnies ar elektrines? Nes mes turime ketine, kol buvo ant ugnies buvo super, ant elektrines labai ilgai reikia laukti, kol keptuve isils, kitaip traukia, kiek turejom keriminiu pavirsium, teflonu, traukia doh.gif as sakiau cia mano karma, kad pritraukia biggrin.gif kiek zinau, nepakankamai ikaites pavirsius duoda pritraukima, ant kokios temperaturos gaminat? blush2.gif  4u.gif

Indukcinė kaitlentė, įkaista greitai. Viskas priklauso nuo keptuvių. Šitos ikėjinės tikrai superinės, nieko netraukia.

QUOTE(Ingese @ 2016 03 12, 15:45)
http://www.ikea.com/...ducts/00251135/
Kažin kaip šios plokštės kokybė? Nenusitrins po mėnesio balta?

Dar norėjau paklausti ar įmanoma padaryti. Esmė ta, kad stalą noriu statyti prie lango, ten stovi radiatoriai. Ar galima galinių kojelių angas gręžti arčiau, kad man stalas prisistumtų prie palangės?

nenusintrins jokiais būdais. Stalo kojų tvirtinimui stalviršyje yra skylutės.
Atsakyti
Ales jos tik WOK likusios unsure.gif ar as nerandu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 12, 17:48)
Ales jos tik WOK  likusios unsure.gif ar as nerandu

man rodos kad čia kažkas panašaus - http://www.ikea.com/...uery=OUMBƄRLIG
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2016 03 09, 23:18)
Merginos,kaip kokybe ikea keptuviu? smile.gif

Turim 2 iš 365+ serijos, skundų neturiu.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 12, 11:28)
O teflonas nenusivalgo unsure.gif  unsure.gif

Nu ne unsure.gif be telfono gilesnė traukia, ne kepimui jau ji, troškinimui kokiam..
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Ar esate pirkusios šį RISSNA kavos staliuką? Buvau Ikea'joje neseniai, bet nepačiupinėjau verysad.gif Įdomu, ar kokybiška plokštė, neapsilapo? Ačiū atsakysiančioms 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti