turiu visa kolekcija hemnes vaikai talzo spintutes, meto zaislus kartais i baldus, sokinieja ant lovu, tai kaip sakoma viskas grazu ir patvaru, jokiu problemu su sia serija neturiu, labai grazus, praktiski ir kokybiski kas liecia mano manimu hemnes kolekcija
Papildyta:
o kas nors turi ikejos buitines technikos? kaip ji jums ar verta demesio?
mane irgi domintu butine technika...dar labai patiko naujai atsiradusios akmens mases plautuves-kazi,kaip ju kokybe
QUOTE(Malaja357 @ 2015 10 13, 13:28)
turiu visa kolekcija hemnes vaikai talzo spintutes, meto zaislus kartais i baldus, sokinieja ant lovu, tai kaip sakoma viskas grazu ir patvaru, jokiu problemu su sia serija neturiu, labai grazus, praktiski ir kokybiski kas liecia mano manimu hemnes kolekcija
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Ajile @ 2015 10 13, 15:46)
mane irgi domintu butine technika...dar labai patiko naujai atsiradusios akmens mases plautuves-kazi,kaip ju kokybe
Kaimynai turi orkaitę ir kaitlentę, tai jokių priekaištų - patenkinti jei neklystu IKEA'i gamina Elektrolux/AEG.
Gal kas darėtės virtuves ikejoje?Galėtumėte pasidalinti patirtimi...
gal kas turi minkštuosius baldus , pvz tokius : http://www.ikea.com/...ducts/30243035/
labai norėčiau vaikinui pirkti pastoviam miegojimui. Gal kas gali pasakyti, kaip atsiliepimai?
labai norėčiau vaikinui pirkti pastoviam miegojimui. Gal kas gali pasakyti, kaip atsiliepimai?
QUOTE(Ingese @ 2015 10 16, 18:09)
Gal kas darėtės virtuves ikejoje?Galėtumėte pasidalinti patirtimi...
Mane taip pat domina patirtys su Ikea virtuvės baldais Visur labai daug skirtingų nuomonių, tik nelabai aišku, ar jos iš asmeninės patirties ar tik šiaip pamąstymai.
Pagal mūsų turimą virtuvės projektą Ikea'oje baldai gaunasi bent 500 eurų pigiau. Taip pat nėra to 2 mėnesių laukimo termino. Viską, jei yra, gali gauti tą pačią dieną ar per 2 savaites. Be to, taikoma nemaža garantija Net nežinau Kaip manot?
QUOTE(wizardry @ 2015 10 17, 12:07)
Mane taip pat domina patirtys su Ikea virtuvės baldais Visur labai daug skirtingų nuomonių, tik nelabai aišku, ar jos iš asmeninės patirties ar tik šiaip pamąstymai.
Pagal mūsų turimą virtuvės projektą Ikea'oje baldai gaunasi bent 500 eurų pigiau. Taip pat nėra to 2 mėnesių laukimo termino. Viską, jei yra, gali gauti tą pačią dieną ar per 2 savaites. Be to, taikoma nemaža garantija Net nežinau Kaip manot?
Pasirodykite kaip susiprojektavot
Papildyta:
Nusifotogrtafavau nusifotografavau , bet neužsirašiau kokia plokštė, kokios rankenos. Ta kur banguota viršutinių spintelių plokštė, tai nedomina manęs.
QUOTE(Renaya @ 2015 10 16, 19:39)
gal kas turi minkštuosius baldus , pvz tokius : http://www.ikea.com/...ducts/30243035/
Mes pirkom sunui (20m.), miegojimui. Kietokas kampas, bet su dormeo ciuzinuku gerai
Siaip kokybe prastoka, pirmas buvo baisus, bet be problemu pakeite i kita
QUOTE(Nika23 @ 2015 10 17, 15:13)
Mes pirkom sunui (20m.), miegojimui. Kietokas kampas, bet su dormeo ciuzinuku gerai
nuliūdinote , jau galvojau radau tinkamą variantą. Kad kietas, tai tik pliusas mums, nes kiek ieškome, tiek per minkštas, tai per trumpas
QUOTE(Renaya @ 2015 10 17, 17:51)
nuliūdinote , jau galvojau radau tinkamą variantą. Kad kietas, tai tik pliusas mums, nes kiek ieškome, tiek per minkštas, tai per trumpas
Uz tokia kaina geras variantas
QUOTE(Nika23 @ 2015 10 17, 18:00)
Uz tokia kaina geras variantas
ir aš taip norėčiau manyti
QUOTE(Renaya @ 2015 10 16, 20:39)
Norėjau savo mergaitei pirkti, bet pamačius gyvai apsigalvojau Man nepatiko, prastai atrodo, dideli tarpai tarp dalių ištiesus į gulimą padėtį, kietas, nesužavėjo Nebent kasdien dėt papildomą čiužinuką.