Vakar įdomumo dėlei nuėjau į tuoj užsidarysiantį audėjo baldų centrą pasižiūrėti ką gi jie siūlo užsidarymo proga ir išėjus padėkojau Dievui kad yra ikėja
O dabar į temą. Turiu klausimėlį apie buitinę techniką. Ruošiamės virtuvės remontui, pasižiūrėjau buitines technikos kainas pardėse ir tada palyginau su ikėjos, tai kažkaip man atrodo labai patrauklios ir logiškos. Kaži kaip kokybė Gal kas turite ir galite pasidalinti patirtimi?
QUOTE(Ducky @ 2016 03 08, 09:35)
Vakar įdomumo dėlei nuėjau į tuoj užsidarysiantį audėjo baldų centrą pasižiūrėti ką gi jie siūlo užsidarymo proga ir išėjus padėkojau Dievui kad yra ikėja
O dabar į temą. Turiu klausimėlį apie buitinę techniką. Ruošiamės virtuvės remontui, pasižiūrėjau buitines technikos kainas pardėse ir tada palyginau su ikėjos, tai kažkaip man atrodo labai patrauklios ir logiškos. Kaži kaip kokybė Gal kas turite ir galite pasidalinti patirtimi?
Kažkas rašė, kad IKEA'i gamina Elektrolux/AEG.
QUOTE(Marla @ 2016 03 07, 15:47)
jei važiuoti pačiam- taip, gaunasi gerokai pigiau ir turbūt su visom prekėm taip. Bet jei užsakinėtumėte per vežėjus 1657/3.4528, iškart suma pašoka iki 479.90 Eur
bet važiuoti paciam juk irgi kainuoja ir kuras pagaliau ir sugaistas laikas
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 03 08, 09:37)
Kažkas rašė, kad IKEA'i gamina Elektrolux/AEG.
dar whirpool , bet visgi realių patirčių norėtųsi gal kas nors turi ir naudojasi
QUOTE(Ducky @ 2016 03 08, 08:35)
...
...
Kartais ir man taip būna
QUOTE(Ducky @ 2016 03 08, 08:59)
dar whirpool , bet visgi realių patirčių norėtųsi gal kas nors turi ir naudojasi
Mūsų kaimynai turi iš IKEA virtuvę, kaitlentę indukcinę ir orkaitę, tik tikslaus modelio nepasakysiu. Naudojasi gal jau virš metų sakyčiau, tai jokių nusiskundimų negirdėjau, gamina dažnai.
Jei nieko ypatingo nenorite (pirolizės, garų funkcijos ir dar beleko) sakyčiau visai neblogas pasirinkimas. Nors mes kai prieš pusmetį naujus namus įsikūrinėjom, tai iš elektroninių parduotuvių radom gerom kainom ir dar nusiderėjom
QUOTE(Louhi @ 2016 03 08, 11:13)
Kartais ir man taip būna
nu rimtai apgailėtini baldai ten o kainos.. net su nuolaidom ikėjos nepaveja gerai, kad jį griaus
Derinant temą prie "Ačiū D. yra Ikėja" - kas nors bandė lyginti pvz. Vilniuje baldžių kainas su Ikėjinėmis, kad būtų kokybiška prekė. Nes Ikėjos šiaip kokybė virtuvių man patinka, o su baldžiais esu girdėjus nemažai chaltūrinimo atvejų dėl medžiagų, terminų, kitokios išvaizdos, nei tikėtasi. Kažkaip tiesą sakant, bijau. Tik vat surinkimas man biškį ikėjos nelabai prie širdies, nemoku (stalviršis ir technikos pajungimai). O Ikea surinkimo paslauga kažkaip brangoka išeina
Angi, vat dabar galvoju kodėl užsiciklino visos dėl Zumi (aš bent jau, nors ir esu tikrinus ir antrąją vežėjo nuorodą šioje temoje)- ogi todėl, kad savo metu E-Express vežė lygiai tokiomis pačiomis piniginėmis sąlygomis kaip Zumi
Citata iš 1-os žinutės: - Erikas: zumi.lt *Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL).
Olegas: e-express.lt *Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL)).
Matyti e-express turbūt neseniai tik pasiskaičiavio, kad logiškiau pirkėjui skaičiuoti užsakymo kainą individualiai, nei aklai konvertuoti į eurus 1:1.
Taip, teisybė. Bet jei žmogus turi transportą, įvertina kelions sąnaudas- kurą ir savo laiką, nes kai kurie jo tikrai turi, tai ko gi ne? Pasirinkimo reikalas.
Oi, jau ir Ikėjoje pirolitinės atsirado Vejasi, vejasi.
QUOTE(angi @ 2016 03 07, 19:32)
Pasidomekit. Man reikejo daikto uz 1000 zl. Pas mus kainuoja 260 eur. Jei pagal zumi tai 1000 zl butu 289, o expres paskaiciavo 255 su pristatymu. As nereklamuoju, tik kazkaip man tas skaiciavimas grieztas is 3,4528 ne prie sirdies
Angi, vat dabar galvoju kodėl užsiciklino visos dėl Zumi (aš bent jau, nors ir esu tikrinus ir antrąją vežėjo nuorodą šioje temoje)- ogi todėl, kad savo metu E-Express vežė lygiai tokiomis pačiomis piniginėmis sąlygomis kaip Zumi
Citata iš 1-os žinutės: - Erikas: zumi.lt *Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL).
Olegas: e-express.lt *Kaina: 1:1 (t.y. 1000 PLN = 1000 LTL)).
Matyti e-express turbūt neseniai tik pasiskaičiavio, kad logiškiau pirkėjui skaičiuoti užsakymo kainą individualiai, nei aklai konvertuoti į eurus 1:1.
QUOTE(keistuole @ 2016 03 07, 22:51)
tada tikrai neapsimoka
Kažkaip neįsigilinau, kad jie tiek užsimeta.
Aš kažkaip pati visai mėgstu nuvažiuot, jei jau tikrai apsimoka, ar jei pas mus kažko nėra
Kažkaip neįsigilinau, kad jie tiek užsimeta.
Aš kažkaip pati visai mėgstu nuvažiuot, jei jau tikrai apsimoka, ar jei pas mus kažko nėra
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 08, 09:41)
bet važiuoti paciam juk irgi kainuoja ir kuras pagaliau ir sugaistas laikas
Taip, teisybė. Bet jei žmogus turi transportą, įvertina kelions sąnaudas- kurą ir savo laiką, nes kai kurie jo tikrai turi, tai ko gi ne? Pasirinkimo reikalas.
QUOTE(Louhi @ 2016 03 08, 11:18)
Mūsų kaimynai turi iš IKEA virtuvę, kaitlentę indukcinę ir orkaitę, tik tikslaus modelio nepasakysiu. Naudojasi gal jau virš metų sakyčiau, tai jokių nusiskundimų negirdėjau, gamina dažnai.
Jei nieko ypatingo nenorite (pirolizės, garų funkcijos ir dar beleko) sakyčiau visai neblogas pasirinkimas. Nors mes kai prieš pusmetį naujus namus įsikūrinėjom, tai iš elektroninių parduotuvių radom gerom kainom ir dar nusiderėjom
Oi, jau ir Ikėjoje pirolitinės atsirado Vejasi, vejasi.
QUOTE(Marla @ 2016 03 08, 12:15)
Nea Rašiau, kad jei tinka be "navarotų", o tie "navarotai" ir yra pirolizė ir t. t. Mano žiniomis nėra su pirolize ikėjoj.
QUOTE(Louhi @ 2016 03 08, 12:44)
Mano žiniomis nėra su pirolize ikėjoj.
Yra, yra. Jau beveik 10 metu turiu orkaite (ne is Ikejos) su pirolizes funkcija, atvirai pasakius, dabar be sios funkcijos neissivaizduoju orkaites.
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 08, 14:03)
Yra, yra. Jau beveik 10 metu turiu orkaite (ne is Ikejos) su pirolizes funkcija, atvirai pasakius, dabar be sios funkcijos neissivaizduoju orkaites.
Nesusikalbame Žinau, kad yra orkaitės su pirolize ir kepimo garuose ir begale kitų f-jų. Pati tokią turiu.
Norėjau pasakyti, kad IKEA tokių neparduoda. IKEA asortimente mano žiniomis NĖRA su pirolize.