Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(Alchemie @ 2016 03 07, 14:39)
Jo, kai buvo litas ir zlotas, buvo geriau...visdelto mes su zloto kritusiu kursu labai laimejome patys vezdamiesi virtuve. dabar taip jauciu nebeislosi, nors, gal paciam vezantis ir galima g.gif

Pačiam gal ir taip, bent jau aukščiau apie buitinę techniką dalyvė rašė, kad labai apsimoka, bet aš mėginau apie naujametį kažkur dėliot tesiog virtuvę, tai iš Lenkijos (jei nėra jokios akcijos) tai ženkliai brangiau išėjus buvo, nei Lietuvos parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2016 03 07, 13:45)
Pačiam gal ir taip, bent jau aukščiau apie buitinę techniką dalyvė rašė, kad labai apsimoka,  bet aš mėginau apie naujametį kažkur dėliot tesiog virtuvę, tai iš Lenkijos (jei nėra jokios akcijos) tai ženkliai brangiau išėjus buvo, nei Lietuvos parduotuvėje.

Tuomet lieka viena išeitis - pirkti Lietuvoje wink.gif Ir su garantiniu aptarnavimu bus paprasčiau.
Atsakyti
o aš pvz žiūrėjau Billy, tai pas lenkus 1657 PLN, kas gaunasi 392 EUR
p pas mus tas pats variantas 429 EUR

Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 03 07, 14:52)
Tuomet lieka viena išeitis - pirkti Lietuvoje wink.gif Ir su garantiniu aptarnavimu bus paprasčiau.

Tai taip, aš dėl šito nesiginčiju, kad pažiūri, pasiskaičiuoji ir nusprendi, tiesiog šiaip įdomu, kai sako, va, iš Lenkijos viską atvežė pigiau pigiau, o kai aš su didele viltimi skaičiuoju, man pigiau neišeina niekaip biggrin.gif Nors turiu žyymiai didesnę problemą- skaičiuoti kas apsimoka labiau- baldininkai ar Ikea, va čia tai tikras galsvaskausmis biggrin.gif

QUOTE(keistuole @ 2016 03 07, 15:17)
o aš pvz žiūrėjau Billy, tai pas lenkus 1657 PLN, kas gaunasi 392 EUR
p pas mus tas pats variantas 429 EUR

Keistuole, jei važiuoti pačiam- taip, gaunasi gerokai pigiau ir turbūt su visom prekėm taip. Bet jei užsakinėtumėte per vežėjus 1657/3.4528, iškart suma pašoka iki 479.90 Eur
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2016 03 07, 16:47)
Tai taip, aš dėl šito nesiginčiju, kad pažiūri, pasiskaičiuoji ir nusprendi, tiesiog šiaip įdomu, kai sako, va, iš Lenkijos viską atvežė pigiau pigiau, o kai aš su didele viltimi skaičiuoju, man pigiau neišeina niekaip biggrin.gif  Nors turiu žyymiai didesnę problemą- skaičiuoti kas apsimoka labiau- baldininkai ar Ikea, va čia tai tikras galsvaskausmis biggrin.gif   
Keistuole, jei važiuoti pačiam- taip, gaunasi gerokai pigiau ir turbūt su visom prekėm taip. Bet jei užsakinėtumėte per vežėjus 1657/3.4528, iškart suma pašoka iki 479.90 Eur

Tai cia tik zumi taip skaiciuoja.
E-express.lt reik klausti kainos laisku arba uzklausa. Zinau pazistama kaip tik tas bily per juos atsivese tik 5 eur brangiau nei lt bet tai su pristatymu i namus.
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2016 03 07, 18:38)
E-express.lt reik klausti kainos laisku arba uzklausa. Zinau pazistama kaip tik tas bily per juos atsivese tik 5 eur brangiau nei lt bet tai su pristatymu i namus.

O jie gudriai ir ten ir ten perka, ir turbūt paskaičuoja nuo konkretaus užsakymo kiek kainuoja, reiks pasidomėti smile.gif Nes dar kažkokią įmonę tikrinau tai irgi kaip zumi euras/litas santykis
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2016 03 07, 19:21)
O jie gudriai ir ten ir ten perka, ir turbūt paskaičuoja nuo konkretaus užsakymo kiek kainuoja, reiks pasidomėti smile.gif Nes dar kažkokią įmonę tikrinau tai irgi kaip zumi euras/litas santykis

Pasidomekit. Man reikejo daikto uz 1000 zl. Pas mus kainuoja 260 eur. Jei pagal zumi tai 1000 zl butu 289, o expres paskaiciavo 255 su pristatymu. As nereklamuoju, tik kazkaip man tas skaiciavimas grieztas is 3,4528 ne prie sirdies cool.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2016 03 07, 17:38)

Uzsiciklino visos su tuo zumi. Jau rasiau kad e-express man spinta ir komoda atveze i namus is Lenkijos ir kaina gavosi 4€ brangiau nei Vilniuj. Jie turi savo nuolaidu korteles jiem nuolaidos kitos ir kainos kitos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2016 03 07, 20:17)
Uzsiciklino visos su tuo zumi. Jau rasiau kad e-express man spinta ir komoda atveze i namus is Lenkijos ir kaina gavosi 4€ brangiau nei Vilniuj. Jie turi savo nuolaidu korteles jiem nuolaidos kitos ir kainos kitos wink.gif

Gal galima būtų kontaktus?Kokios prekių garantijos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2016 03 07, 15:47)

tada tikrai neapsimoka
Kažkaip neįsigilinau, kad jie tiek užsimeta.
Aš kažkaip pati visai mėgstu nuvažiuot, jei jau tikrai apsimoka, ar jei pas mus kažko nėra
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 03 07, 20:03)
Gal galima būtų kontaktus?Kokios prekių garantijos?smile.gif

E—express.lt
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal žinote ar Ikea dirbs kovo 11 d.? Ir kokiomis valandomis jei dirbs? mirksiukas.gif
Atsakyti