Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(Forgete @ 2016 03 02, 13:50)
dažyti akrilo patvaresni. Natūrali mediena lieka natūrali, pušis minkštesnė, bet beržas ir gi pakankamai minkštas.

Apie pusi net negalvociau, turiu hemnes batu deze.. galvojau, kad berzas kietesnis- nes gi ir virtuvinius is jo gamina g.gif o tas dayzytas bijau , kad nusibraizys greitai..
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2016 03 02, 14:14)
Gera mintis  bigsmile.gif  Net į galvą neatėjo, bet tikrai labai tinkamas siuvimui  thumbup.gif

As dar ir ratukus planuoju prisukti, kad lengviau islankstyti ir stumdyti butu :
http://www.google.lt... ...360&bih=615

Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2016 03 03, 09:46)
...
As dar ir ratukus planuoju prisukti, kad lengviau islankstyti ir stumdyti butu :
http://www.google.lt... ...360&bih=615

Gerulis thumbup.gif Stebiuosi kaip kartais žmonės sugalvoja... yra net IKEAhackers tinklalapis, kur tieeeek visko prigalvoja biggrin.gif
http://www.ikeahackers.net/
Atsakyti
Ikejai Elektrolux gamina 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,o ar apsimoka siustis is lenkijos ikejos buitine technika,nes kainos tai skiriasi,ir nemazai.Mes ir ziurimes kaitlente ir indaplove gal ir dar ka sugalvociau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2016 03 03, 12:04)
Sakykit,o ar apsimoka siustis is lenkijos ikejos buitine technika,nes kainos tai skiriasi,ir nemazai.Mes ir ziurimes kaitlente ir indaplove gal ir dar ka sugalvociau pirkti.

Tai pati ir atsakėte, jei kaina skiriasi nemažai - apsimoka wink.gif
Atsakyti
Nu ,bet su garantiniu jei kas atsitiks kaip bus,nes jei Lietuvoje pirksiu galesiu is kur pirkau ten ir pristatyti,o su Lenkija sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 03, 09:10)
Temoje apie kaitlentes nelabai seniai buvo diskusija apie ikea kaitlentes. Jei gerai pamenu, tai gamina kažkuris iš populiarių gamintojų, tik specialiai ikejai su kitu ženklu. Paiskaitinėkite arba užklauskite toje temoje  4u.gif

Ačiū, matyt per mažai psl perskaičiau. eisiu ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 03 03, 13:08)
Tai pati ir atsakėte, jei kaina skiriasi nemažai - apsimoka wink.gif

Dėl garantijos aš irgi kažkaip abejočiau. Ir abejoju smile.gif Nors kai kurie skirtumai taip- įspūdingi, BET man atrodo, kad tik tuo atveju, jei važiuojate patys. Temos dalyvių patarta mėginau ten sekti kam nuolaida būna (10 prct.), bet su pvz. Zumi konvertacija (3.4528) vis viena dauguma prekių išeina Lenkijos ikėjoje brangiau arba tiek pat, kiek Lietuvos parduotuvėje. Gal aš vis dar kažko nesuprantu ir esu per tūpa tai sistemai, bet pvz. paėmiau kelias dominančias orkaites ir kaitlentes ir sofų porą, pigiau neišeina niekaip.
Atsakyti
Dabar akcija lenkuose, kad uz kiekvienus 500 zl. isleistu Besta ar Pax spintai 50 zl grazina, va su tokiom akcijom apsimoka pirkti, kitaip pigiau iseina, nebent, jei patsvaziuoji ir perki, su vezikais iseina praktiskai vienodai, arba nebent, jei tos prekes Vilniuje is viso nera.
Siaip jau zumiai arantinius veza i lenkus be problemu, bet dazniau grazinmui ar keitimui, del taisymo..sudetinga, bet manau, kad turetu galioti ES garantijos pasas, kai technika remontuoja atstovybes salyse narese unsure.gif
Atsakyti
Su vezejais galbut ir tas pats kartais iseina, bet ivertinkit tai kad jie atveza i namus. Nusipirke Vilniuje kokia sofa ar spinta turesit transporta susiorganizuot o tai papildomai kainuoja.
as vezciausi per vezejus net jei butu ta pati kaina, nes 120km atsivezti is vln bus brangiau ir vargo daugiau.

P.s. kai veze mum spintas ir komodas nusistebejau kiek daug prekiu automobilyje tai vairuotojas sake 90% ju keliauja i Vilniu.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2016 03 04, 16:38)
Su vezejais galbut ir tas pats kartais iseina, bet ivertinkit tai kad jie atveza i namus. Nusipirke Vilniuje kokia sofa ar spinta turesit transporta susiorganizuot o tai papildomai kainuoja.
as vezciausi per vezejus net jei butu ta pati kaina, nes 120km atsivezti is vln bus brangiau ir vargo daugiau.

P.s. kai veze mum spintas ir komodas nusistebejau kiek daug prekiu automobilyje tai vairuotojas sake 90% ju keliauja i Vilniu.

Už Vilniaus ribų tai taip, aš irgi per vežėjus tokiu atveju imčiausi smile.gif Bet pačiame mieste tai mikroautobuso nuomos valanda su krovikais (užnešimas įeina į kainą) - 20 eur.val. Pačiam tampytis nereik.
Aišku, žvejojant Lenkijoje akcijas gal galima rast pigiau ir šiaip produktų kainos skiriasi ir į mažesnę ir į didesnę pusę, bet kas iš to, jei man reikia sofos, o akcija spintoms ir atvirkščiai. O be nuolaidų štai sofa Vilniaus Ikėjoje kainuoja 469 eurai, Lenkijoje kainuoja 1899PLN. Zumi kaina išvertus būtų 549 eur, kad kainos taptų apylygės- reikėtų 15 prct nuolaidos Lenkijoje. Pigi sofa LT-379Eur, Lenkijoje 405Eur. Lentyna 129 Eur čia, Lenkijoje gi- 144 eur. Malm populiarioji komoda LT- 60 eur, lenkijoje 72 eur (bet komodas/lentynas patiems parsibogint paprasta). Ir man, ką betikrinčiau, taip nuolat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 07 kovo 2016 - 13:33
Jo, kai buvo litas ir zlotas, buvo geriau...visdelto mes su zloto kritusiu kursu labai laimejome patys vezdamiesi virtuve. dabar taip jauciu nebeislosi, nors, gal paciam vezantis ir galima g.gif
Atsakyti