QUOTE(murmur @ 2016 03 04, 16:38)
Su vezejais galbut ir tas pats kartais iseina, bet ivertinkit tai kad jie atveza i namus. Nusipirke Vilniuje kokia sofa ar spinta turesit transporta susiorganizuot o tai papildomai kainuoja.
as vezciausi per vezejus net jei butu ta pati kaina, nes 120km atsivezti is vln bus brangiau ir vargo daugiau.
P.s. kai veze mum spintas ir komodas nusistebejau kiek daug prekiu automobilyje tai vairuotojas sake 90% ju keliauja i Vilniu.
Už Vilniaus ribų tai taip, aš irgi per vežėjus tokiu atveju imčiausi
Bet pačiame mieste tai mikroautobuso nuomos valanda su krovikais (užnešimas įeina į kainą) - 20 eur.val. Pačiam tampytis nereik.
Aišku, žvejojant Lenkijoje akcijas gal galima rast pigiau ir šiaip produktų kainos skiriasi ir į mažesnę ir į didesnę pusę, bet kas iš to, jei man reikia sofos, o akcija spintoms ir atvirkščiai. O be nuolaidų štai sofa Vilniaus Ikėjoje kainuoja 469 eurai, Lenkijoje kainuoja 1899PLN. Zumi kaina išvertus būtų 549 eur, kad kainos taptų apylygės- reikėtų 15 prct nuolaidos Lenkijoje. Pigi sofa LT-379Eur, Lenkijoje 405Eur. Lentyna 129 Eur čia, Lenkijoje gi- 144 eur. Malm populiarioji komoda LT- 60 eur, lenkijoje 72 eur (bet komodas/lentynas patiems parsibogint paprasta). Ir man, ką betikrinčiau, taip nuolat