Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(Smilla @ 2016 02 29, 14:06)
Sveikos,
ar kas nors buvote penktadienį Vilniuje Ikea family pavasario kino seanse? MEs buvome, labai patiko - geros emocijos - nemokamos vaišės (traškučiai, šokoladas, vanduo ir sultys), vazoninė gėlytė dovanų ir žinoma - geras filmas.
...

Ir aš labai norėjau į šį IKEA kino seansą nueiti, bet pamačiau po valandos šį kvietimą, kai visi bilietai buvo jau iššluoti verysad.gif
Atsakyti
Man ant gimtadienio papuole doh.gif nu bet gal dar bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 02 29, 18:08)
Gal kas turi si mechanizma? Ar galima ji sumontuoti i 60 cm stalciu (ne 45 cm)?
http://www.ikea.com/...ducts/70227236/
http://s019.radikal....9ae25a57997.jpg

Turiu, jus 60cm turite omenyje gylio ar plocio?
pas mane 60cm plotis, o gylis apie 50cm
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2016 02 29, 16:06)

Ar jau pasisprendėte dėl virtuvės?
Pvz pas mus standartiniame blokiniame name virtuvės plotis 3,2 m, o su ikea susidelioja 3 m plotis. Tai lieka neisnaudotas tarpas. Tai buvo vienas is veiksniu, del ko atsisakem ikejos, rinkomes baldininkus.

Man grazios ju virtuves, buciau buvus patenkinta ju gaminiu manau smile.gif
Turime svetaines baldus BESTA, komoda NORDLI, ir t.t., tai esam lb patenkinti. Vyras rinkdamas irgi kaifavo biggrin.gif Dabar jo megstama fraze : "IKEA apie viską pagalvoja"... biggrin.gif

Na visgi apsistojom ties IKEA - o dėl jūsų likusio neišnaudoto 20 cm - juk yra tokio dydžio spintelių IKEA - būtų viskas puikiai tilpę smile.gif Be to, planas chuliganas - viską susipirkti Lenkijos parduotuvėje, nes palyginus kainas eurais, plaukai šiaušias, kiek Lietuvoje viskas brangiau smile.gif Dėl baldų surinkimo, tai mano vyras nemėgėjas - greičiau aš surinkčiau visą komplektą biggrin.gif Visgi, su sesers vyro pagalba, turėtume įveikti tą puzzlę smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite sitos serijos sviestuvus http://www.ikea.com/...ducts/30256358/

as taip noreciau kompozicijos 3 sviestuvu skirtingam aukstyje... kazin ar ziuretusi is ju... idomu ar galima reguliuoti pakabinimo auksti.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 03 01, 15:34)

as taip noreciau kompozicijos 3 sviestuvu skirtingam aukstyje... kazin ar ziuretusi is ju... idomu ar galima reguliuoti pakabinimo auksti.

mano nuomone, trys nelabai žiūrėtųsi - šviestuvas gana puošnus, juo reikia grožėtis vienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 03 01, 14:34)

Trim, tiksliau mamai kabinom. Kokio dudzio kambarys? Apsvietimui tikrai reiktu daugiau, jei kambarys didelis, nes jis pats yra metalinis ir sviesa krenta apribotai. Man butu grazu keli ir skirtingais auksciais, velgi, kokios aukscio lubos ir kambario dydis. Reguliuoti galima, t.y. laida turmpinant 4u.gif
Man jis aptinka, kad jo sudauzyt neiseina biggrin.gif nes mano mama, tai ka nors nesa, tai krauna, ugio mazo, apie lempas negalvoja, vis uzkliudo, tai cia ramu, kad nedus ir ant galvos neleks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laukine22 @ 2016 03 01, 14:41)
mano nuomone, trys nelabai žiūrėtųsi - šviestuvas gana puošnus, juo reikia grožėtis vienu smile.gif

Jis ner didelis ir puosnumo labai nesimato, kai kabo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 03 01, 13:59)
Trim, tiksliau mamai kabinom. Kokio dudzio kambarys? Apsvietimui tikrai reiktu daugiau, jei kambarys didelis, nes jis pats yra metalinis ir sviesa krenta apribotai. Man butu grazu keli ir skirtingais auksciais, velgi, kokios aukscio lubos ir kambario dydis. Reguliuoti galima, t.y. laida turmpinant  4u.gif
Man jis aptinka, kad jo sudauzyt neiseina biggrin.gif nes mano mama, tai ka nors nesa, tai krauna, ugio mazo, apie lempas negalvoja, vis uzkliudo, tai cia ramu, kad nedus ir ant galvos neleks biggrin.gif
Papildyta:

Jis ner didelis ir puosnumo labai nesimato, kai kabo 4u.gif

Noreciau virtuveje virs valgomojo stalo

user posted image
user posted image

Deciau 3 kaip ir saket skirtingo aukscio. Isukciau Led 3*7W lempas galima ir galingesnes, bet ten lieka apie 10kw turetu uztekti..

Ir tokia pat stilistika pernesciau i svetaine.. Tada gal virtuveje tuo mazesnius o svetaineje didesnius g.gif

Lubu aukstis apie 2.55m
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 03 01, 14:22)
Na visgi apsistojom ties IKEA - o dėl jūsų likusio neišnaudoto 20 cm - juk yra tokio dydžio spintelių IKEA - būtų viskas puikiai tilpę smile.gif Be to, planas chuliganas - viską susipirkti Lenkijos parduotuvėje, nes palyginus kainas eurais, plaukai šiaušias, kiek Lietuvoje viskas brangiau smile.gif Dėl baldų surinkimo, tai mano vyras nemėgėjas - greičiau aš surinkčiau visą komplektą biggrin.gif Visgi, su sesers vyro pagalba, turėtume įveikti tą puzzlę smile.gif

Jo, yra? Kažkaip nemačiau tada, programoje planavimo gal nebuvo arba tada dar nebuvo, o dabar atsirado, nes prieš 2-3 metus planavaus.

Smagu, kad išsirinkote Ikea, manau, kad nepasigailėsit smile.gif
Būtinai po to pasirodykit, kaip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 03 01, 13:34)

Žiūrėtusi wink.gif Tik aš gal nevienodas jas kabinčiau, o ir siauresnę "įmaišyčiau", kaip paveikslėlyje ax.gif Ir gal pabandykite jas žemiau kabinti? Na, 80 cm nuo stalo max siūlyčiau wink.gif Šviesa apšvies valgymo zoną, bet akių nespigins. Jei kabinsite palubėje, tai nebus efekto, nes persmulkūs bus, "ištirps" jūsų didelėje svetainėje. Bet čia tik mano toks siūlymas wink.gif

Reguliuoti laido ilgį galima, pažiūrėkite surinkimo instrukcijoje parodyta kaip jį suvynioti.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 01 kovo 2016 - 15:11
QUOTE(Smilla @ 2016 03 01, 16:55)
Jo, yra? Kažkaip nemačiau tada, programoje planavimo gal nebuvo arba tada dar nebuvo, o dabar atsirado, nes prieš 2-3 metus planavaus.

Smagu, kad išsirinkote Ikea, manau, kad nepasigailėsit smile.gif
Būtinai po to pasirodykit, kaip gausis smile.gif

na aš ir neiškat radau tą 20 cm programoje - turiu patirties tokiose programose, tai IKEA labai jau daug neišbaigtumo, kad būtų super patogu naudotis... Bei iš esmės - pas juos galima pirkti atskirai plokštę, ir nusipjaut, kiek reikia, jei pvz spintelė nebetelpa, tai kraštelį kokį 15 cm galima pritvirtint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 03 01, 16:40)
Noreciau virtuveje virs valgomojo stalo

prašom biggrin.gif
user posted image
Atsakyti