Galbūt jau skaitėtė - linksmas straipsnis apie IKEA Asmeniškai man, patiko
QUOTE(Forgete @ 2016 02 27, 12:57)
o tu sulankstomu kedziu nenori? mes tas istraukiam is balkono kai prireikia sveciams.
Nea, daugiau vietos jos uzima, o daug sveciu nelabai daznai susirenka, tai tik stoves be reikalo
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 27, 14:48)
Smagus straipsnis
Nu ka...nuvaziavom, tai mano torsero gaubto net nebuvo bet panasu paziurejau, negalima jo uzdeti ant torsero, tik pakabinti skaitymui lempas kur buvau issirinkusi nu tokie plastmasiukai kad ne tik vyras ir as papurciau galva
Uztai nukovem nukainotas is ekspozicijos tamsias uzuolaidas
paziurejau ta naujaja virtuve...tai nu niekuo nepadengta, bet koks uztiskes riebalas, ar koks raudonas vynas, mano nuomone paliks pedaska, stalciai dar nieko, bet dureles nu tokio plonumo, kad baisu, jog trinktelejus keliu i dureles, jos gali ir suluzti, plonas fanieros sluoksnelis...zodzu
paziurejau ta naujaja virtuve...tai nu niekuo nepadengta, bet koks uztiskes riebalas, ar koks raudonas vynas, mano nuomone paliks pedaska, stalciai dar nieko, bet dureles nu tokio plonumo, kad baisu, jog trinktelejus keliu i dureles, jos gali ir suluzti, plonas fanieros sluoksnelis...zodzu
QUOTE(Louhi @ 2016 02 27, 12:37)
Tai vat ir as galvoju kaip cia geriau padaryti Marius turi dideli pranasuma - kaina ir juoda spalva Frost atrodo stabilesne ir ko gero patogesne, bet ir kaina dviguba Nedaznai prireikia ju, tai labai gerai, kad susideda viena ant kitos.
Is pradziu norejau sau laiptuka/taburete arba kokia grazia/prabangesne medine taburete, bet su MB nuvaziavom i Ikea, gyvai viska apziurejom, pasedejom, isbandem ir nusprendem, kad Marius taburete labai smagi, lengva ir svarbiausia! nebrangi. Kadangi retai ja naudoju ir ji pas mus interjere beveik nematoma (i akis niekur nekrenta), tad nemaciau prasmes ismesti didesne suma pinigu.
Aisku, kiekvienas renkasi pagal save, bet manau, jei ir jus retai naudosit, tai Marius labai geras ir nebrangus pasirinkimas. O labai norint galima kokias pagalveles uzmesti, ir sedet bus minksciau ir interjera pagrazins.
Laba gal yra koks protingas organaizeris puodeliams laikyti stalciuje?
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 27, 18:38)
Nu ka...nuvaziavom, tai mano torsero gaubto net nebuvo bet panasu paziurejau, negalima jo uzdeti ant torsero, tik pakabinti skaitymui lempas kur buvau issirinkusi nu tokie plastmasiukai kad ne tik vyras ir as papurciau galva
Liūdna... Alchemie, o sviestuvu nukainuotu nebuvo?
QUOTE(Renata123 @ 2016 02 27, 19:25)
Is pradziu norejau sau laiptuka/taburete arba kokia grazia/prabangesne medine taburete, bet su MB nuvaziavom i Ikea, gyvai viska apziurejom, pasedejom, isbandem ir nusprendem, kad Marius taburete labai smagi, lengva ir svarbiausia! nebrangi. Kadangi retai ja naudoju ir ji pas mus interjere beveik nematoma (i akis niekur nekrenta), tad nemaciau prasmes ismesti didesne suma pinigu.
Aisku, kiekvienas renkasi pagal save, bet manau, jei ir jus retai naudosit, tai Marius labai geras ir nebrangus pasirinkimas. O labai norint galima kokias pagalveles uzmesti, ir sedet bus minksciau ir interjera pagrazins.
Tabureciu visai nesimatys, kai nereikes, stoves katilineje jos Labai linkstu MARIUS pirkti. Ryt prikalbinau MB nulekt i IKEA, apziuresim
Pas mus virtuvės spintelės aukštos, nuolat ko nors prireikia, tai nusipirkom laiptelius MÄSTERBY, kurie pagal dizaina mums labai gerai ''isipaise'', o ir prisesti ant ju gerai, kai bulves skutam Labai rekomenduoju
http://www.ikea.com/...ducts/00282108/
Ką manote apie šiuos skirtukus?
Kaip gražiai stalčiuose susidedat kelnaites, liemenėles?
Gal ką galite rekomenduoti?
Nu ka, buvom siandien IKEA, tai MB Marius taburetkas ispeike Jamsim ko gero Frosta Dar visai smagias pagalveles CILLA nuziurejau joms:
QUOTE(Ingese @ 2016 02 28, 12:58)
http://www.ikea.com/...ducts/00282108/
Aš tokius skirtukus vonioje susidėjus. Tai jie nestovi taip tiesiai kaip foto . Galai pasikreipę, nes jie patys ganėtiniai lankstūs. Be to įdėjus ką nors, kas nelabai telpa ar pvz. koks buteliukas pasvyra, dar labiau iškraipo formą ir tada nelabai nori "išsitiesinti".
Gal su apatiniais geriau bus. Nors man dėžutės su skirtukais patogiau atrodo, pvz. tokia dėžutė arba rinkinys geriau atrodo.
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 27, 15:48)
patiko straipsnis
taigi, noriu su jumis pasidžiaugti! skambino iš Ikea, prekės jau Klaipėdoje, o užsakėm tik ketvirtadienį vakare
taigi, laukia pirmoji naktis naujoje lovoje su nauju čiužiniu ryt parašysiu, kaip kas
mane taip pat domina skirtukai ar kažkas, kas padarytų tvarką Hemnes komodos stalčiuose, nes bus apatiniai ir pan.
Sveikos,
ar kas nors buvote penktadienį Vilniuje Ikea family pavasario kino seanse? MEs buvome, labai patiko - geros emocijos - nemokamos vaišės (traškučiai, šokoladas, vanduo ir sultys), vazoninė gėlytė dovanų ir žinoma - geras filmas.
Ar jau pasisprendėte dėl virtuvės?
Aš vietoj jūsų pabandyčiau su ikejos planavimo programėle pasidėlioti savo virtuvę, bent jau preliminariai žinosite kaip kas atrodo. Svarbus momentas - virtuvės išmatavimai. Pvz pas mus standartiniame blokiniame name virtuvės plotis 3,2 m, o su ikea susidelioja 3 m plotis. Tai lieka neisnaudotas tarpas. Tai buvo vienas is veiksniu, del ko atsisakem ikejos, rinkomes baldininkus.
Bet siaip, kainu palyginimui: mes uz 3,2 m plocio virtuve su NE Blum, o lenkiskai mechanizmais mokejome 3300 Lt, o ikea virtuve butu kainavusi apie 4500 -5000 Lt. Bet... ikejine su geresniais mechanizmais. Tai manau jeigu butume pas baldininkus uzsake su blum'ais, butu panasi kaina ir gavusis. tik tiek, kad ikejos paciam reiktu susirinkti.
Man grazios ju virtuves, buciau buvus patenkinta ju gaminiu manau
Turime svetaines baldus BESTA, komoda NORDLI, ir t.t., tai esam lb patenkinti. Vyras rinkdamas irgi kaifavo Dabar jo megstama fraze : "IKEA apie viską pagalvoja"...
ar kas nors buvote penktadienį Vilniuje Ikea family pavasario kino seanse? MEs buvome, labai patiko - geros emocijos - nemokamos vaišės (traškučiai, šokoladas, vanduo ir sultys), vazoninė gėlytė dovanų ir žinoma - geras filmas.
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 05, 10:57)
Kreipiuosi į tas, kurios turi praktinės patirties - Kuo skirtųsi ekonominės klasės virtuvės baldų komplektas gamintas pagal užsakymą, nuo IKEA virtuvės? Ar IKEA baldai būtų kokybiškesni ir pigesni, nei gaminant individualiai?
Aš labiau linkstu prie pagaminamų baldų, tačiau vyras prie IKEA.
Žodžiu, man reikia argumentų, kad geriau baldus gaminti biggrin.gif O gal klystu, gal IKEA baldai geresnis pasirinkimas?
IKEA programėlėje pasidėliojau komplektą, tačiau domina IKEA baldų kokybė - ar greitai nenusidėvės?
Aš labiau linkstu prie pagaminamų baldų, tačiau vyras prie IKEA.
Žodžiu, man reikia argumentų, kad geriau baldus gaminti biggrin.gif O gal klystu, gal IKEA baldai geresnis pasirinkimas?
IKEA programėlėje pasidėliojau komplektą, tačiau domina IKEA baldų kokybė - ar greitai nenusidėvės?
Ar jau pasisprendėte dėl virtuvės?
Aš vietoj jūsų pabandyčiau su ikejos planavimo programėle pasidėlioti savo virtuvę, bent jau preliminariai žinosite kaip kas atrodo. Svarbus momentas - virtuvės išmatavimai. Pvz pas mus standartiniame blokiniame name virtuvės plotis 3,2 m, o su ikea susidelioja 3 m plotis. Tai lieka neisnaudotas tarpas. Tai buvo vienas is veiksniu, del ko atsisakem ikejos, rinkomes baldininkus.
Bet siaip, kainu palyginimui: mes uz 3,2 m plocio virtuve su NE Blum, o lenkiskai mechanizmais mokejome 3300 Lt, o ikea virtuve butu kainavusi apie 4500 -5000 Lt. Bet... ikejine su geresniais mechanizmais. Tai manau jeigu butume pas baldininkus uzsake su blum'ais, butu panasi kaina ir gavusis. tik tiek, kad ikejos paciam reiktu susirinkti.
Man grazios ju virtuves, buciau buvus patenkinta ju gaminiu manau
Turime svetaines baldus BESTA, komoda NORDLI, ir t.t., tai esam lb patenkinti. Vyras rinkdamas irgi kaifavo Dabar jo megstama fraze : "IKEA apie viską pagalvoja"...
Gal kas turi si mechanizma? Ar galima ji sumontuoti i 60 cm stalciu (ne 45 cm)?
http://www.ikea.com/...ducts/70227236/
http://www.ikea.com/...ducts/70227236/