Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

Galbūt jau skaitėtė - linksmas straipsnis apie IKEA Asmeniškai man, patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 27 vasario 2016 - 14:48
QUOTE(Forgete @ 2016 02 27, 12:57)
o tu sulankstomu kedziu nenori? mes tas istraukiam is balkono kai prireikia sveciams.

Nea, daugiau vietos jos uzima, o daug sveciu nelabai daznai susirenka, tai tik stoves be reikalo schmoll.gif

QUOTE(laukine22 @ 2016 02 27, 14:48)
Galbūt jau skaitėtė - linksmas straipsnis apie IKEA Asmeniškai man, patiko smile.gif

Smagus straipsnis biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka...nuvaziavom, tai mano torsero gaubto net nebuvo doh.gif bet panasu paziurejau, negalima jo uzdeti ant torsero, tik pakabinti verysad.gif skaitymui lempas kur buvau issirinkusi nu tokie plastmasiukai doh.gif verysad.gif kad ne tik vyras ir as papurciau galva verysad.gif
Uztai nukovem nukainotas is ekspozicijos tamsias uzuolaidas thumbup.gif
paziurejau ta naujaja virtuve...tai nu niekuo nepadengta, bet koks uztiskes riebalas, ar koks raudonas vynas, mano nuomone paliks pedaska, stalciai dar nieko, bet dureles doh.gif nu tokio plonumo, kad baisu, jog trinktelejus keliu i dureles, jos gali ir suluzti, plonas fanieros sluoksnelis...zodzu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2016 02 27, 12:37)
Tai vat ir as galvoju kaip cia geriau padaryti  g.gif Marius turi dideli pranasuma - kaina ir juoda spalva smile.gif Frost atrodo stabilesne ir ko gero patogesne, bet ir kaina dviguba  ax.gif Nedaznai prireikia ju, tai labai gerai, kad susideda viena ant kitos.

Is pradziu norejau sau laiptuka/taburete arba kokia grazia/prabangesne medine taburete, bet su MB nuvaziavom i Ikea, gyvai viska apziurejom, pasedejom, isbandem ir nusprendem, kad Marius taburete labai smagi, lengva ir svarbiausia! nebrangi. Kadangi retai ja naudoju ir ji pas mus interjere beveik nematoma (i akis niekur nekrenta), tad nemaciau prasmes ismesti didesne suma pinigu.
Aisku, kiekvienas renkasi pagal save, bet manau, jei ir jus retai naudosit, tai Marius labai geras ir nebrangus pasirinkimas. O labai norint galima kokias pagalveles uzmesti, ir sedet bus minksciau ir interjera pagrazins. biggrin.gif
Atsakyti
Laba gal yra koks protingas organaizeris puodeliams laikyti stalciuje?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 02 27, 18:38)
Nu ka...nuvaziavom, tai mano torsero gaubto net nebuvo doh.gif bet panasu paziurejau, negalima jo uzdeti ant torsero, tik pakabinti verysad.gif skaitymui lempas kur buvau issirinkusi nu tokie plastmasiukai doh.gif  verysad.gif kad ne tik vyras ir as papurciau galva verysad.gif
Uztai nukovem nukainotas is ekspozicijos tamsias uzuolaidas thumbup.gif
paziurejau ta naujaja virtuve...tai nu niekuo nepadengta, bet koks uztiskes riebalas, ar koks raudonas vynas, mano nuomone paliks pedaska, stalciai dar nieko, bet dureles doh.gif nu tokio plonumo, kad baisu, jog trinktelejus keliu i dureles, jos gali ir suluzti, plonas fanieros sluoksnelis...zodzu schmoll.gif

Liūdna... verysad.gif Alchemie, o sviestuvu nukainuotu nebuvo? bigsmile.gif

QUOTE(Renata123 @ 2016 02 27, 19:25)
Is pradziu norejau sau laiptuka/taburete arba kokia grazia/prabangesne medine taburete, bet su MB nuvaziavom i Ikea, gyvai viska apziurejom, pasedejom, isbandem ir nusprendem, kad Marius taburete labai smagi, lengva ir svarbiausia! nebrangi. Kadangi retai ja naudoju ir ji pas mus interjere beveik nematoma (i akis niekur nekrenta), tad nemaciau prasmes ismesti didesne suma pinigu.
Aisku, kiekvienas renkasi pagal save, bet manau, jei ir jus retai naudosit, tai Marius labai geras ir nebrangus pasirinkimas. O labai norint galima kokias pagalveles uzmesti, ir sedet bus minksciau ir interjera pagrazins. biggrin.gif

Tabureciu visai nesimatys, kai nereikes, stoves katilineje jos wink.gif Labai linkstu MARIUS pirkti. Ryt prikalbinau MB nulekt i IKEA, apziuresim rolleyes.gif

Pas mus virtuvės spintelės aukštos, nuolat ko nors prireikia, tai nusipirkom laiptelius MÄSTERBY, kurie pagal dizaina mums labai gerai ''isipaise'', o ir prisesti ant ju gerai, kai bulves skutam smile.gif Labai rekomenduoju wub.gif
user posted image

Atsakyti
http://www.ikea.com/...ducts/00282108/

Ką manote apie šiuos skirtukus?
Kaip gražiai stalčiuose susidedat kelnaites, liemenėles?
Gal ką galite rekomenduoti?
Atsakyti
Nu ka, buvom siandien IKEA, tai MB Marius taburetkas ispeike schmoll.gif Jamsim ko gero Frosta biggrin.gif Dar visai smagias pagalveles CILLA nuziurejau joms:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 02 28, 12:58)
http://www.ikea.com/...ducts/00282108/

Ką manote apie šiuos skirtukus?
Kaip gražiai stalčiuose susidedat kelnaites, liemenėles?
Gal ką galite rekomenduoti?

Aš tokius skirtukus vonioje susidėjus. Tai jie nestovi taip tiesiai kaip foto smile.gif. Galai pasikreipę, nes jie patys ganėtiniai lankstūs. Be to įdėjus ką nors, kas nelabai telpa ar pvz. koks buteliukas pasvyra, dar labiau iškraipo formą ir tada nelabai nori "išsitiesinti".
Gal su apatiniais geriau bus. Nors man dėžutės su skirtukais patogiau atrodo, pvz. tokia dėžutė arba rinkinys geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 27, 15:48)

patiko straipsnis smile.gif 4u.gif

taigi, noriu su jumis pasidžiaugti! skambino iš Ikea, prekės jau Klaipėdoje, o užsakėm tik ketvirtadienį vakare thumbup.gif

taigi, laukia pirmoji naktis naujoje lovoje su nauju čiužiniu biggrin.gif ryt parašysiu, kaip kas smile.gif

mane taip pat domina skirtukai ar kažkas, kas padarytų tvarką Hemnes komodos stalčiuose, nes bus apatiniai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 29 vasario 2016 - 13:27
Sveikos,
ar kas nors buvote penktadienį Vilniuje Ikea family pavasario kino seanse? MEs buvome, labai patiko - geros emocijos - nemokamos vaišės (traškučiai, šokoladas, vanduo ir sultys), vazoninė gėlytė dovanų ir žinoma - geras filmas.

QUOTE(laukine22 @ 2016 02 05, 10:57)
Kreipiuosi į tas, kurios turi praktinės patirties - Kuo skirtųsi ekonominės klasės virtuvės baldų komplektas gamintas pagal užsakymą, nuo IKEA virtuvės? Ar IKEA baldai būtų kokybiškesni ir pigesni, nei gaminant individualiai?

Aš labiau linkstu prie pagaminamų baldų, tačiau vyras prie IKEA.
Žodžiu, man reikia argumentų, kad geriau baldus gaminti biggrin.gif O gal klystu, gal IKEA baldai geresnis pasirinkimas?

IKEA programėlėje pasidėliojau komplektą, tačiau domina IKEA baldų kokybė - ar greitai nenusidėvės?

Ar jau pasisprendėte dėl virtuvės?
Aš vietoj jūsų pabandyčiau su ikejos planavimo programėle pasidėlioti savo virtuvę, bent jau preliminariai žinosite kaip kas atrodo. Svarbus momentas - virtuvės išmatavimai. Pvz pas mus standartiniame blokiniame name virtuvės plotis 3,2 m, o su ikea susidelioja 3 m plotis. Tai lieka neisnaudotas tarpas. Tai buvo vienas is veiksniu, del ko atsisakem ikejos, rinkomes baldininkus.
Bet siaip, kainu palyginimui: mes uz 3,2 m plocio virtuve su NE Blum, o lenkiskai mechanizmais mokejome 3300 Lt, o ikea virtuve butu kainavusi apie 4500 -5000 Lt. Bet... ikejine su geresniais mechanizmais. Tai manau jeigu butume pas baldininkus uzsake su blum'ais, butu panasi kaina ir gavusis. tik tiek, kad ikejos paciam reiktu susirinkti.
Man grazios ju virtuves, buciau buvus patenkinta ju gaminiu manau smile.gif
Turime svetaines baldus BESTA, komoda NORDLI, ir t.t., tai esam lb patenkinti. Vyras rinkdamas irgi kaifavo biggrin.gif Dabar jo megstama fraze : "IKEA apie viską pagalvoja"... biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turi si mechanizma? Ar galima ji sumontuoti i 60 cm stalciu (ne 45 cm)?
http://www.ikea.com/...ducts/70227236/
user posted image
Atsakyti