Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(sania @ 2015 10 01, 12:57)
Sveiki,

Atsiprašau jei pasikartosiu  4u.gif , bet paklausiu. Gal kas namie turi šiuos baldus su tokiu gobalenu? Kaip naudojasi? Ir aplamai kaip patys baldai? Ar tos pagalvės "neišslysta" is savo vietos ir pan...
http://www.ikea.com/...554/#/S69902059

Kaimynai turi. Gilios jos, daugiau sakyčiau relaksavimui, bet naudojasi gerai, negirdėjau, kad kaimynka skųstusi, aišku neilgai dar turi biggrin.gif Ir neteko patirti, kad išslystų. Pati kažkada planavau SÖDERHAMN sofą pirkti, klausiau čia atsiliepimų, tai jei gerai pamenu, gyrė ją. O aš apsigalvojau, nes brangoka ji man blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika23 @ 2015 09 29, 21:18)
O dar yra tokiu nekondiciniu lovu?

Tokių prekių ieškokite IKEA parduotuvėje nukainuotų prekių skyrelyje (jis yra dešinėje pusėje, jei einate nuo sandėlio link kasų), ten visko būna karts nuo karto ir gana greitai jos keičiasi. Prekės iš ekspozicijų, grąžintos pirkėjų, pažeista pakuote, baigiasi kolekcija, prekės su defektais ir pan. Niekada nežinai ką ten rasi smile.gif Mes, va lauko skėtį vasarą už labai gerą kainą nukovėm didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 01 spalio 2015 - 14:51
QUOTE(Louhi @ 2015 10 01, 16:47)
Kaimynai turi. Gilios jos, daugiau sakyčiau relaksavimui, bet naudojasi gerai, negirdėjau, kad kaimynka skųstusi, aišku neilgai dar turi biggrin.gif Ir neteko patirti, kad išslystų. P

Ačiū 4u.gif Tai va mum ji todėl ir patiko , kad gili. Mes tokios ir ieškome - šeimos ramiam relaksui prie tv ar knygos. O daugiau kažko panašaus neina rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 10 01, 14:47)
Kaimynai turi. Gilios jos, daugiau sakyčiau relaksavimui, bet naudojasi gerai, negirdėjau, kad kaimynka skųstusi, aišku neilgai dar turi biggrin.gif Ir neteko patirti, kad išslystų. Pati kažkada planavau SÖDERHAMN sofą pirkti, klausiau čia atsiliepimų, tai jei gerai pamenu, gyrė ją. O aš apsigalvojau, nes brangoka ji man  blush2.gif
Papildyta:
Tokių prekių ieškokite IKEA parduotuvėje nukainuotų prekių skyrelyje (jis yra dešinėje pusėje, jei einate nuo sandėlio link kasų), ten visko būna karts nuo karto ir gana greitai jos keičiasi. Prekės iš ekspozicijų, grąžintos pirkėjų, pažeista pakuote, baigiasi kolekcija, prekės su defektais ir pan. Niekada nežinai ką ten rasi smile.gif Mes, va lauko skėtį vasarą už labai gerą kainą nukovėm  didis.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2015 09 29, 22:25)
Sveiki  4u.gif

Gal kas turite BRIMNES arba MANDAL lovą? Kokie atsiliepimai? Renkamės tarp šių dviejų...

Taip pat Ikea čiužiniai domina, gal Hövåg spyruoklinį kas naudojate?

O lovų niekas neturite? unsure.gif Ar bent čiužinius gal kas iš Ikea naudojate? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2015 10 02, 09:13)
O lovų niekas neturite?  unsure.gif  Ar bent čiužinius gal kas iš Ikea naudojate? Kokie atsiliepimai?

Neturiu, bet man MANDAL gražesnė, tik jei gerai pamenu, kažkas rašė, kad čiužinys dedasi ant lovos pagrindo, o ne į pagrindą, ta prasme, kad gali "čiūžinėti". Reiktų apžiūrėti vietoje. Mes MALM jau antrą lovą turime. Vieną palikome sename bute, o naujuose namuose pirkom su stalčiais, tai jokių pretenzijų wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas jau lanketes Klaipedos Ikejoj? Ar bent smulkme galima isigyti is karto, ar taip viska tik uzsakymais bus galima isigyt? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2015 10 02, 12:09)
Neturiu, bet man MANDAL gražesnė, tik jei gerai pamenu, kažkas rašė, kad čiužinys dedasi ant lovos pagrindo, o ne į pagrindą, ta prasme, kad gali "čiūžinėti". Reiktų apžiūrėti vietoje. Mes MALM jau antrą lovą turime. Vieną palikome sename bute, o naujuose namuose pirkom su stalčiais, tai jokių pretenzijų  wub.gif

Ačiū, Louhi, mes būtent šiuos modelius nusižiūrėjome, nes statysim palėpiniam bute, todėl reikia, kad būtų be galvūgalio, o šiaip Malm man irgi buvo kritusi į akį smile.gif
Taip, ant Mandal čiužinys iš viršaus eina, todėl vistik rinksimės BRIMNES, kai jau turėsim su ja patirties, parašysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.L @ 2015 10 02, 17:07)
Sveikos, gal kas jau lanketes Klaipedos Ikejoj? Ar bent smulkme galima isigyti is karto, ar taip viska tik uzsakymais bus galima isigyt? Aciu

Mes buvom vakar nuvažiavę. Tai kaip supratau prekės tik užsakomos. Ir užsisakius, kai jau atvyksta, jie nori kad atsiimtum bent per 24 h. Šiaip ekspozicija labai nedidelė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2015 10 02, 09:13)
O lovų niekas neturite?  unsure.gif  Ar bent čiužinius gal kas iš Ikea naudojate? Kokie atsiliepimai?

Miegam ant HYLLESTAD čiužinio. Jokių priekaištų, vyrui pradžiai buvo per kietas, paskum priprato, man super nuo pat pirmos nakties smile.gif Kišeninės spyruoklės, viskoelastinių putų sluoksnis, 25 metų garantija good.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2015 10 03, 22:38)
Miegam ant HYLLESTAD čiužinio. Jokių priekaištų, vyrui pradžiai buvo per kietas, paskum priprato, man super nuo pat pirmos nakties  smile.gif Kišeninės spyruoklės, viskoelastinių putų sluoksnis, 25 metų garantija  good.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
IKEA FAMILY spalio nuolaidos: http://www.ikea.com/...ius/ikea_family

Šitos dėžės fainos, turiu tą platesnę, naudoju kaip šiukšlinę, o ta su skylėmis man labai tinka bulvėms laikyti po kriaukle smile.gif
Ai, dar yra joms skirti dangčiai.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 04 spalio 2015 - 18:47
QUOTE(Egle.L @ 2015 10 02, 18:07)

As lankiaus, nieko negali isigyti, net ranksluostuko ar kokio kito niekucio, viska turi uzsakineti pas juos parduotuveje, pardaveja sake,kad net is namu negali uzsakineti internetu, gali namie susirinkti pirkiniu krepseli ir atsivezes i parduotuve uzsisakyti. Atsiimti turi per 24val., nors tiksliai kokia diena atves nezino. Nelabai man tokia tvarka, bet gal cia tik pradzia tokia nevykus.
Atsakyti