Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 32

QUOTE(a79 @ 2015 12 03, 14:31)
Ačiū už atsakymą. Putų/lateksiniai yra cieli trys, bet jie pigesni nei tie spyruokliniai, tad man Jūsų atsakymas labai laiku ir vietoj smile.gif  4u.gif

Jau beveik nuspręsta  lotuliukas.gif

O jūs ir pasimėginkit juos ekspozicijoj prieš perkant, nes patogumas irgi svarbu. Šiaip latekso kaip suprantu nėra čiužinių, tik poliuretano putų. Tik jei tokį pirksit, tai storiausią (ne 10 cm). Jei spyruoklinį, tai geriau kišeninių spyruoklių.
Atsakyti
Man reiketu sofos, kuri uzimtu mazai vietos, ir ant kurios galetu miegoti sveciai jei atvyksta, ne nuolatos ir ne ilgai. Si Solsta sofa lyg ir atitiktu reikalavimus, tik va kaip su patogumu... Atsiliepimuose skaiciau, kad dalis jo visai kieta? Gal kas turite?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 12 07, 00:52)
Man reiketu sofos, kuri uzimtu mazai vietos, ir ant kurios galetu miegoti sveciai jei atvyksta, ne nuolatos ir ne ilgai. Si Solsta sofa lyg ir atitiktu reikalavimus, tik va kaip su patogumu... Atsiliepimuose skaiciau, kad dalis jo visai kieta? Gal kas turite?

user posted image

miegot gali, ne itin patogiai, nors vietos pakankamai, bet labai žema ir šiaip kažkokia keista išskleidus
Šiaip sėdėt man nieko, bet va vyrui sėdint pastoviai ta sėdimoji dalis važiuoja į priekį.
Nebepamenu, kiek ji pas mus metų (pirkau dar Ikea'os LT nebuvo), bet jau savo atitarnavo, tik vis neprisiruošiu išmest.

Bet va dėl kompatiškumo, tai tikrai labai kompaktiška, nieko panašaus daugiau nerandu
Atsakyti
Sveikos mamos,

http://www.ikea.com/...5155/#/70205121

gal zinote ar sitos spinteles dureles uzsidaro letai? jei gu ne gal yra papildomas mechanizmas - stabdiklis issgyti?
Atsakyti
Siandien busiu Ikejoje, galiu paziuret, kaip tos dureles uzsidaro 4u.gif
Atsakyti
gal kas naudojat Ikea keptuves? dairausi 28 cm gilesnes neteflonines..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2015 12 08, 12:20)
gal kas naudojat Ikea keptuves? dairausi 28 cm gilesnes neteflonines..

Mes naudojam. Turim ir tokią gilesnę netefloninę, tai jei kept kažką, traukia, tokia troškinimui labiau. O telfoninei priekaištų išvis jokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2015 12 07, 14:42)
Sveikos mamos,

http://www.ikea.com/...5155/#/70205121

gal zinote ar sitos spinteles dureles uzsidaro letai? jei gu ne gal yra papildomas mechanizmas - stabdiklis issgyti?

Paprasti vyriai, be stabdziuku, reiktu paziureti prie furnituros ar galima stabdziukus kkius pritvirtinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 12 08, 12:54)
Mes naudojam. Turim ir tokią gilesnę netefloninę, tai jei kept kažką, traukia, tokia troškinimui labiau. O telfoninei priekaištų išvis jokių smile.gif

Laba diena! 4u.gif
Gal jus kalbate apie Sensuell keptuve, tai ji traukia?
Siandien kaip tik buvome Ikea, buvau pasiryzus nusipirkti kelias teflonines keptuves, turiu 28 cm Ikea 365+, is sitos kolekcijos, tai ir norejau is tos pacios tik dar skirtingu dydziu, bet ziuriu ju jau prekyboje nera, o atsirado va tokios. Idomu jos identiskos kokybe kaip ir Ikea 365+? g.gif
O MB pamates ta Sensuell, vos ne "isimylejo" tokio tipo keptuve, o dar pamate, kad garantija 25 metai, sako bus geriausia ir vos ne amzina. O mane butent ir isgasdino, kad ji neteflonine, kad trauks viska, negalesiu nei kotletu, nei bulviu, nei zuvies, nei kiausinio kokio iskepti. O ir kaina mazos keptuves dvigubai didesne, nei dideles Ikea 365+. Tad grizom namo be jokios keptuves. biggrin.gif
Tad noriu paklausti, gal kuri turi sias keptuves ir gali palyginti, ar nebent savo patirti aprasyti su Sensuell keptuvemis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 gruodžio 2015 - 22:02
QUOTE(Renata123 @ 2015 12 08, 22:58)
bet ziuriu ju jau prekyboje nera, o atsirado va tokios. Idomu jos identiskos kokybe kaip ir Ikea 365+? g.gif

Jau rasiau, kad butent tokia keptuve iejo i 365+ puodu rinkini. Jokiu priekaistu jai rolleyes.gif Ir drauge naudoja, pagal jos rekomendacija ir pirkau. Tu kitu metaliniu neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 08, 22:21)
Jau rasiau, kad butent tokia keptuve iejo i 365+ puodu rinkini. Jokiu priekaistu jai  rolleyes.gif  Ir drauge naudoja, pagal jos rekomendacija ir pirkau. Tu kitu metaliniu neturiu  blush2.gif

Aciu! 4u.gif
Bet butent tokia, Ikea 365+, kur iejo i puodu rinkini as pati ir turiu. bigsmile.gif Tad siandien is tos pacios serijos norejau dar ir kitokiu skirtingu dydziu nusipirkti, kadangi ir man ta keptuve be galo patinka. O kur auksciau idejau nuoroda tai cia kazkokia nauja OUMBÄRLIG kolekcija. Ju isvaizda beveik identiska, kaip ir Ikea 365+, tik pavirsius jau blizgantis ir rankeneles forma siek tiek skiriasi. O idomu kaip del kokybes, ar ta pati isliko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 12 08, 14:26)
Paprasti vyriai, be stabdziuku, reiktu paziureti prie furnituros ar galima stabdziukus kkius pritvirtinti 4u.gif

aciu labai, reikes pasidometi..
Atsakyti