Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Man tai cia jau ne vaiduoklis. Praneskite kaip ryt seksis ax.gif .Tikrai sitie testai megsta mesti vaiduoklius,bet cia realiai matosi. Nereikia sukti ekrano . Cia II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2015 10 31, 20:31)
Man tai cia jau ne vaiduoklis. Praneskite kaip ryt seksis  ax.gif  .Tikrai sitie testai megsta mesti vaiduoklius,bet cia realiai matosi. Nereikia sukti ekrano . Cia II  wub.gif

Žinokit buciau devintam dangui!!! Lelyte bandom jau metai laiko ,bet Kaip I buvo Taip I 😍😍😍😍😍 wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi čia teigiamas atrodo. Nenutraukit Duphastono! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 11 01, 01:56)
Man irgi čia teigiamas atrodo. Nenutraukit Duphastono! 4u.gif

Kad as Jo jau bus 4d Kaip negeriu! O geriau tam kad iskviest mmm bet ju nera ir va ka sain pamaciau😍
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2015 10 31, 20:31)
Man tai cia jau ne vaiduoklis. Praneskite kaip ryt seksis  ax.gif  .Tikrai sitie testai megsta mesti vaiduoklius,bet cia realiai matosi. Nereikia sukti ekrano . Cia II  wub.gif

user posted image Laba ryta!!! Va ka testukas man rodo!! Bet dar guliu ir netikiu!! Netikiu ,kad Dievulis man pagaliau atneše tokia laime!! Pirma ir Taip ilgai laukta laime!! Merginos aš šoke! Ir nezinau Nuo ko pradeti! blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Nerodo foto verysad.gif , manau reikia ryt butinai susisiekti su gine del dupho. Nes net znz ka pasakyti. Gal peikes toliau gerti ,pasidaryti tyrimus,nuleisti krauja,kad matyti kaip kyla skaiciai hcg ir progesteronas. As daryciau taip.
Atsakyti
user posted image as gyvenu ne lt,tai ryt pas savo gyd. Uzsirasysiu. Ir bandysiu kazkokia rast ir I lt paskambint paklaust 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BadTime: 01 lapkričio 2015 - 10:28
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif yra. Tyliai sveikinu. Ir lengvo nesiojimo wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Reikalinga Jūsų pagalba, mano ciklas ~29-32 dienos, planuojam dribsiuką jau trejetą mėn. su OT. Šį mėnesį prasidėjo "tos" dienos 30 d., tačiau pradėjo rudai teplioti ir tie 5 lašai, tepliojimas truko nuo šio šeštadienio iki vakar (3 dienas), nes šianien nieko nebevyksta . Yra buvę ir anksčiau rudo tepliojimo, tačiau jis po poros dienų išnykdavo ir prasidėdavo normalio dienos. Nusprendžiau pasidaryti testą, rezultatas:

Testas

Sakykit ar čia vis dar skaitosi vaiduoklis? Ar jau galima pradėti džiaugtis? Ar dėl to rudo patepliojimo verta sunerimti?

Ačiū už nuomones.
Atsakyti
Pastebėjau neveikia linkas, pabandysiu dar kartą.

Testas
Atsakyti
QUOTE(Monita2014 @ 2015 11 03, 08:29)

Testas

Tai kad čia teigiamas testas!
Atsakyti
QUOTE(Monita2014 @ 2015 11 03, 09:29)

Testas

Tyliai sveikinu! thumbup.gif
Atsakyti