Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(naktigone @ 2015 10 12, 18:40)
tikrai nežinau ar nuo vaikščiojimo, ar sutapo, nes turėjo kaip tik mm dienos man būti. bet realiai, nu negi vien gulėt lovoj? vistiek juk į darbą reikia, eiti reikia. šiandien visą dieną reikalus tvarkiau - ėjau ramiai, daug važinėjau. bet viskas ok. tiesiog gal sutapo su tom dienom.

šiaip, jei lemta gimti, tai sako, kad kratyt kiek nori, neiškratysi. o jei nori pabėgt, tai gal kažkas negerai, nu nes kad nuo ramaus, lėto ėjimo iškristų, tai tikrai turi būt kažkas tada negero. kitos juk ir toliau sportuoja, laksto, jodinėja ir tt, ir nieko. įdomu, nuo ko čia dar priklauso viskas. aišku, saugaus, nes tik lėtai einu. o šiaip mano darbas vaikščiot per dieną po 6 valandas, bėgioti, jodinėti. taip kad per dieną pajudėt lėtai valandą, tikrai neturi atrodyt,kad persistengiu.

Labai skirtingai kiekvienas organizmas nėštumą priima, reaguoja į jį. Kratysi ar nekratysi, būna atvejų, kai skiria gulimą režimą, kad neišsikratytų, nes visko būna. Tempus primažinti reikia vistik.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 10 12, 19:30)
Labai skirtingai kiekvienas organizmas nėštumą priima, reaguoja į jį. Kratysi ar nekratysi, būna atvejų, kai skiria gulimą režimą, kad neišsikratytų, nes visko būna. Tempus primažinti reikia vistik.

žinoma : )

tiesa, gal kvailas klausimas, bet gulimas rėžimas, tai būtinai gulėt, ar galima ir sėdėt? blush2.gif nu gal ten padėtis gimdos dar svarbu, nežinau biggrin.gif juokinga klaust, nu bet jei nepaklausiu, tai ilgai galvosiu.
Atsakyti
Sveikos ar kad nors ką nors iregi? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 10 13, 21:51)
Sveikos ar kad nors ką nors iregi?  biggrin.gif

Aš tai nieko g.gif
Atsakyti

matau viena juostele 4u.gif
Atsakyti

tik 1 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 10 13, 20:51)

Aš matau, tik labai jau neryšku mirksiukas.gif Kartokit ir žiūrėkit ar ryškės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 10 13, 20:51)

Viena juostelė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euterpė: 15 spalio 2015 - 20:56

Matau, bet lb lb neryskiai 4u.gif
Atsakyti
(Sveikos mielosios smile.gif manau kad pačiu laiku čia prisiregistravau. Esu visiškoj nežinioj verysad.gif Paskutinės mmm buvo Rugsėjo 10 d., o ir šiaip ciklas labai nereguliarus. Pagal mane OV turejo būtį apie rugsėjo 24 d. Aišku iki šiol mm nesulaukiau. Vakar dariausi NT, tai po kokiu 3-5 min pasirodė dvi juostelės. Apsidžiaugiau labai smile.gif Šian ryte pasidariau vėl - buvo jau čiut blankesnė antroji.. Kadangi krūtinė šiom savaitėm labai jautri ir speneliai skaudūs, pilvą paraižo lyg kaip per PMS, lyg kaip prieš mmm, bet šian viskas aprimo ir išsigandau schmoll.gif nuvažiavau į pardę, nusipirkau keletą NT ir ką... abu neigiami... Sakykit, ar gali būti, kad jie parodė neigiamą rezultatą nes dariausi ne ryte, ar tie pirmieji man parodė nelabai tiksliai? g.gif g.gif schmoll.gif ) Labai noriu nestuke.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Laimingas-zuikis @ 2015 10 16, 13:16)
(Sveikos mielosios  smile.gif manau kad pačiu laiku čia prisiregistravau. Esu visiškoj nežinioj  verysad.gif  Paskutinės mmm buvo Rugsėjo 10 d., o ir šiaip ciklas labai nereguliarus. Pagal mane OV turejo būtį apie rugsėjo 24 d. Aišku iki šiol mm nesulaukiau. Vakar dariausi NT, tai po kokiu 3-5 min pasirodė dvi juostelės. Apsidžiaugiau labai  smile.gif  Šian ryte pasidariau vėl - buvo jau čiut blankesnė antroji.. Kadangi krūtinė šiom savaitėm labai jautri ir speneliai skaudūs, pilvą paraižo lyg kaip per PMS, lyg kaip prieš mmm, bet šian viskas aprimo ir išsigandau  schmoll.gif  nuvažiavau į pardę, nusipirkau keletą NT ir ką... abu neigiami... Sakykit, ar gali būti, kad jie parodė neigiamą rezultatą nes dariausi ne ryte, ar tie pirmieji man parodė nelabai tiksliai?  g.gif  g.gif  schmoll.gif ) Labai noriu  nestuke.gif ...

Nusipirk ypač jautrų testą ankstyvam nėštumui nustatyti ir pabandyk atlikti jį, jeigu neigiamas, tai dar vieną ryte jautrų pabandyk. Gal skirtingo jautrumo testus nusipirkai.
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2015 10 18, 09:43)
Nusipirk ypač jautrų  testą ankstyvam nėštumui nustatyti ir pabandyk atlikti jį, jeigu neigiamas, tai dar vieną ryte jautrų pabandyk. Gal skirtingo jautrumo testus nusipirkai.

O tie jautrus jauciu ne visur parduodami yra. Kazka esu girdejus apie BENU vaistines testus kad jie geri. Ir Afrer 5 man tada parode II. Na reikes pasiklausti vaistininkes. Nes tie maximoj pirkti tai nei vienas II neparode.
Atsakyti