QUOTE(naktigone @ 2015 10 12, 18:40)
tikrai nežinau ar nuo vaikščiojimo, ar sutapo, nes turėjo kaip tik mm dienos man būti. bet realiai, nu negi vien gulėt lovoj? vistiek juk į darbą reikia, eiti reikia. šiandien visą dieną reikalus tvarkiau - ėjau ramiai, daug važinėjau. bet viskas ok. tiesiog gal sutapo su tom dienom.
šiaip, jei lemta gimti, tai sako, kad kratyt kiek nori, neiškratysi. o jei nori pabėgt, tai gal kažkas negerai, nu nes kad nuo ramaus, lėto ėjimo iškristų, tai tikrai turi būt kažkas tada negero. kitos juk ir toliau sportuoja, laksto, jodinėja ir tt, ir nieko. įdomu, nuo ko čia dar priklauso viskas. aišku, saugaus, nes tik lėtai einu. o šiaip mano darbas vaikščiot per dieną po 6 valandas, bėgioti, jodinėti. taip kad per dieną pajudėt lėtai valandą, tikrai neturi atrodyt,kad persistengiu.
šiaip, jei lemta gimti, tai sako, kad kratyt kiek nori, neiškratysi. o jei nori pabėgt, tai gal kažkas negerai, nu nes kad nuo ramaus, lėto ėjimo iškristų, tai tikrai turi būt kažkas tada negero. kitos juk ir toliau sportuoja, laksto, jodinėja ir tt, ir nieko. įdomu, nuo ko čia dar priklauso viskas. aišku, saugaus, nes tik lėtai einu. o šiaip mano darbas vaikščiot per dieną po 6 valandas, bėgioti, jodinėti. taip kad per dieną pajudėt lėtai valandą, tikrai neturi atrodyt,kad persistengiu.
Labai skirtingai kiekvienas organizmas nėštumą priima, reaguoja į jį. Kratysi ar nekratysi, būna atvejų, kai skiria gulimą režimą, kad neišsikratytų, nes visko būna. Tempus primažinti reikia vistik.