Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Kuo jis prasciausias? Klaidingus vaiduoklius rodo?

Jums jau atsakė. Taip, būtent dėl šios priežasties.
Atsakyti
Sveikos, lapkričio 13, turėjom "vaisingus" santykius. Kelis nt sugadinau, bet jokio vaiduoklio verysad.gif Ar gali būti, kad nt dar nerodo nėštumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2016 12 03, 16:20)
Jums jau atsakė. Taip, būtent dėl šios priežasties.

Panasu, kad nemelavo rapipreg smile.gif palaukiau kol mmm veluos ir pasidariau clear choice snd vakare - nu ir graziausia antra juostele atsirado po 3 min smile.gif as ir be nt zinojau, kad jau smile.gif
Atsakyti

Panasu, kad nemelavo rapipreg smile.gifpalaukiau kol mmm veluos ir pasidariau clear choice snd vakare - nu ir graziausia antra juostele atsirado po 3 min smile.gifas ir be nt zinojau, kad jau smile.gif

Sveikinu :)

Atsakyti
Siandien pamaciau vaiduokli. Testas - Benu. Taciau kraujo tyrimai nuvyle, o testas melavo. verysad.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

HCG <0.5

Tai tiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgaaa: 20 gruodžio 2016 - 15:29
QUOTE(Jurgaaa @ 2016 12 20, 15:27)
Siandien pamaciau vaiduokli. Testas - Benu. Taciau kraujo tyrimai nuvyle, o testas melavo. verysad.gif

HCG <0.5

Tai tiek verysad.gif

o kelinta diena DPO testa dareisi? negaliu net isivaizduot tokios situacijos (kai testas vaiduokliuoja- apsidziaugi, o va kraujas ant zemes nuteskia.. verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(EverGreen @ 2016 12 21, 12:59)
o kelinta diena DPO testa dareisi? negaliu net isivaizduot tokios situacijos (kai testas vaiduokliuoja- apsidziaugi, o va kraujas ant zemes nuteskia.. verysad.gif )

10 DPO
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2016 12 20, 15:27)

HCG <0.5

Tai tiek verysad.gif

Benu testai, deja, linkę vaiduokliuoti, jeigu į juos pažiūri jau po nurodyto laiko... 4u.gif Mane rožinis Benu yra kelis kartus apgavęs - po ~10min. išryškėjo gan aiškiai matoma antra juostelė (iš tolo matoma, net nereikia vartyt ar pan.), bet jokio nėštumo nebuvo.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif padėkit susigaudyti, man antras ciklas is po KT, praeita karta mmm atėjo 31 ciklo diena, siandien yra 32 jau ir pamačiau tokį rezultata unsure.gif gal verta darytis kraujo tyrimus, nes norėčiau gal kiek ryškesnio 4u.gif

[URL=http://www.part.lt/perziura/41686be4b3cd852dd99d1b89d2991d1c243

Mergaites man per tel nerodo paveikslėlio, pataisykit jei kas negerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latina*12*: 05 sausio 2017 - 06:43
QUOTE(latina*12* @ 2017 01 05, 06:41)
Sveikos merginos 4u.gif padėkit susigaudyti, man antras ciklas is po KT, praeita karta mmm atėjo 31 ciklo diena, siandien yra 32 jau ir pamačiau tokį rezultata  unsure.gif gal verta darytis kraujo tyrimus, nes norėčiau gal kiek ryškesnio  4u.gif

[URL=http://www.part.lt/perziura/41686be4b3cd852dd99d1b89d2991d1c243

Mergaites man per tel nerodo paveikslėlio, pataisykit jei kas negerai  unsure.gif

Hmm, nerodo paveikslėlio ir man. unsure.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu įkelti blink.gif kaip dar galima? Part neduoda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latina*12*: 05 sausio 2017 - 12:36
My Webpage
Atsakyti