Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 29, 11:01)
Tai jeigu buvo menesines, nejau dar gali bui nestumas?

Tai nebuvo menesines, nes buvo pervelai ir zymiai maziau dienu bei ne toks intensyvumas, nei vieno paketo nepripilde pilnai, kai pirmas dvi dienas visada pilni buna.
O siaip ir su menesinem nestumas buna, jei nezinojot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrsgorbac: 29 lapkričio 2016 - 13:30

Tai nebuvo menesines, nes buvo pervelai ir zymiai maziau dienu bei ne toks intensyvumas, nei vieno paketo nepripilde pilnai, kai pirmas dvi dienas visada pilni buna.
O siaip ir su menesinem nestumas buna, jei nezinojot 4u.gif

Zinojau. As tik siaip pagalvojau, jei butu visdar nestumas, neturetu testas jau ryskiai rodyt?

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 29, 11:49)
Zinojau. As tik siaip pagalvojau, jei butu visdar nestumas, neturetu testas jau ryskiai rodyt?

Vat tas ir mane trikdo. Nors ir esu girdejus tokiu atveju, kad pasimato tik po geru 6sav del silpno hcg augimo, ir mano akusere sako, kad linija yra linija ir nesvarbu kokio ji stiprumo, bet butent todel as ir stresuoju, nes mano supratimu turetu buti ryskesne. Vienas skirtumas, kad dabar rodo jau ir nebe pirmas rytinis slapimas, bet taip pat blankiai.
Atsakyti

Vat tas ir mane trikdo. Nors ir esu girdejus tokiu atveju, kad pasimato tik po geru 6sav del silpno hcg augimo, ir mano akusere sako, kad linija yra linija ir nesvarbu kokio ji stiprumo, bet butent todel as ir stresuoju, nes mano supratimu turetu buti ryskesne. Vienas skirtumas, kad dabar rodo jau ir nebe pirmas rytinis slapimas, bet taip pat blankiai.

Nu pas mane ciklai visada ilgi buvo. Po gimdymo buvo apsitvarke, dabar vel tas pats. Man ir vaiduokliavo iki praeitos savaites ir su rytiniu, ir su vakariniu slapimu. Tad praeita penktadieni nuejau pas gydytoja ir ji pasake, kad vienas folis dar tik ovuliuos. Tai kaip cia suprast tuos nestumo testus :D HCG aplamai nestumo nerode.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 29, 14:15)
Nu pas mane ciklai visada ilgi buvo. Po gimdymo buvo apsitvarke, dabar vel tas pats. Man ir vaiduokliavo iki praeitos savaites ir su rytiniu, ir su vakariniu slapimu. Tad praeita penktadieni nuejau pas gydytoja ir ji pasake, kad vienas folis dar tik ovuliuos. Tai kaip cia suprast tuos nestumo testus biggrin.gif HCG aplamai nestumo nerode.

Siaip tokiais atvejais tikrina sveikata, nes tai gali buti rimtos ligos pozymis, labai retas atvejis, kada moters organizmas gamina hcg be priezasties 4u.gif Be to, vaiduokliuot gali, ir jei kabinosi, bet neuzsikabino, nezinau kaip lietuviskai, bet Uk tas vadinama chemical pregnancy.
Asmeniskai as turejus du nutraukimus ir du vaikus pagimdzius, ciklas visada vienodas ir vaiduokliuot be priezasties (nestumo) niekada nevaiduokliuodavo. Buvau idejus auksciau foto, abi mano mergaites is tokiu vaiduokliu ir gavosi, tik niekad taip anksti nepagaudavau
Atsakyti

Siaip tokiais atvejais tikrina sveikata, nes tai gali buti rimtos ligos pozymis, labai retas atvejis, kada moters organizmas gamina hcg be priezasties 4u.gif Be to, vaiduokliuot gali, ir jei kabinosi, bet neuzsikabino, nezinau kaip lietuviskai, bet Uk tas vadinama chemical pregnancy. Asmeniskai as turejus du nutraukimus ir du vaikus pagimdzius, ciklas visada vienodas ir vaiduokliuot be priezasties (nestumo) niekada nevaiduokliuodavo. Buvau idejus auksciau foto, abi mano mergaites is tokiu vaiduokliu ir gavosi, tik niekad taip anksti nepagaudavau

Apie kokia liga snekat? Taigi HCG nerodo nestumo :) O testai gali ir nesamones rodyti. Turiu patirties :)

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 29, 14:49)
Apie kokia liga snekat? Taigi HCG nerodo nestumo smile.gif O testai gali ir nesamones rodyti. Turiu patirties smile.gif

Nesivelsiu i diskusija, yra svarbesniu uzsiemimu 4u.gif geros dienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrsgorbac: 29 lapkričio 2016 - 16:56

Nesivelsiu i diskusija, yra svarbesniu uzsiemimu 4u.gif geros dienos biggrin.gif

Aciu :) Tik visada tiesa pasako HCG. 

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nutariau ir aš prisijungti. Iki šiol tik skaičiau kas ir kaip kitoms pasireiškia, o šiandien 12 dpo, 2 dienos iki nelaukiamų mmm pasidariau rapipreg ir pamačiau vaiduoklį smile.gif tiesa dariau su rytiniu, bet ne pirmu šlapimu smile.gif)
Prieš 2 dienas dariausi kitoki kažkokį testuką, tai ten jokių vaiduoklių nebuvo.
Tik va neramu nes peršalimas užpuolė - sloga baisi ir savijauta nekokia verysad.gif
Ryt pakartosiu, bet kazkoki kita, ne rapipreg.
Atsakyti
QUOTE(Vardas777 @ 2016 12 02, 11:38)
Sveikos smile.gif
Nutariau ir aš prisijungti. Iki šiol tik skaičiau kas ir kaip kitoms pasireiškia, o šiandien 12 dpo, 2 dienos iki nelaukiamų mmm pasidariau rapipreg ir pamačiau vaiduoklį smile.gif tiesa dariau su rytiniu, bet ne pirmu šlapimu smile.gif)
Prieš 2 dienas dariausi kitoki kažkokį testuką, tai ten jokių vaiduoklių nebuvo.
Tik va neramu nes peršalimas užpuolė - sloga baisi ir savijauta nekokia verysad.gif
Ryt pakartosiu, bet kazkoki kita, ne rapipreg.

RapiPreg pats prasčiausias NT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2016 12 02, 18:53)

O kuo jis prasciausias? Is visu lentynoj buvusiu jis buvo brangiausias smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(Ajerų duona @ 2016 12 02, 18:53)

Kuo jis prasciausias? Klaidingus vaiduoklius rodo?
Atsakyti

O kuo jis prasciausias? Is visu lentynoj buvusiu jis buvo brangiausias smile.gif)) [b]Papildyta:[/b] Kuo jis prasciausias? Klaidingus vaiduoklius rodo?

Nes jis megsta vaiduokliauti jei net nestumo nera.

Man si kart benu testai melavo.

Atsakyti