Tai nebuvo menesines, nes buvo pervelai ir zymiai maziau dienu bei ne toks intensyvumas, nei vieno paketo nepripilde pilnai, kai pirmas dvi dienas visada pilni buna.
O siaip ir su menesinem nestumas buna, jei nezinojot
Tai nebuvo menesines, nes buvo pervelai ir zymiai maziau dienu bei ne toks intensyvumas, nei vieno paketo nepripilde pilnai, kai pirmas dvi dienas visada pilni buna.
O siaip ir su menesinem nestumas buna, jei nezinojot
Zinojau. As tik siaip pagalvojau, jei butu visdar nestumas, neturetu testas jau ryskiai rodyt?
Vat tas ir mane trikdo. Nors ir esu girdejus tokiu atveju, kad pasimato tik po geru 6sav del silpno hcg augimo, ir mano akusere sako, kad linija yra linija ir nesvarbu kokio ji stiprumo, bet butent todel as ir stresuoju, nes mano supratimu turetu buti ryskesne. Vienas skirtumas, kad dabar rodo jau ir nebe pirmas rytinis slapimas, bet taip pat blankiai.
Nu pas mane ciklai visada ilgi buvo. Po gimdymo buvo apsitvarke, dabar vel tas pats. Man ir vaiduokliavo iki praeitos savaites ir su rytiniu, ir su vakariniu slapimu. Tad praeita penktadieni nuejau pas gydytoja ir ji pasake, kad vienas folis dar tik ovuliuos. Tai kaip cia suprast tuos nestumo testus HCG aplamai nestumo nerode.
Siaip tokiais atvejais tikrina sveikata, nes tai gali buti rimtos ligos pozymis, labai retas atvejis, kada moters organizmas gamina hcg be priezasties Be to, vaiduokliuot gali, ir jei kabinosi, bet neuzsikabino, nezinau kaip lietuviskai, bet Uk tas vadinama chemical pregnancy. Asmeniskai as turejus du nutraukimus ir du vaikus pagimdzius, ciklas visada vienodas ir vaiduokliuot be priezasties (nestumo) niekada nevaiduokliuodavo. Buvau idejus auksciau foto, abi mano mergaites is tokiu vaiduokliu ir gavosi, tik niekad taip anksti nepagaudavau
Apie kokia liga snekat? Taigi HCG nerodo nestumo O testai gali ir nesamones rodyti. Turiu patirties