Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Ne smile.gif neperduoda spalvos, vienam plona zydra, kitam plona ruzava, abi matos puikiai plika akimi smile.gif

O ko jus taip skubat su NT? Juk dar net dienos neveluoja.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 19, 16:42)
O ko jus taip skubat su NT? Juk dar net dienos neveluoja.

Sakykim tai mano uzgaida. Neplanuotas, vyras persirises kanalus, tad smalsu taip ar ne.
Atsakyti

Sakykim tai mano uzgaida. Neplanuotas, vyras persirises kanalus, tad smalsu taip ar ne.

Aisku :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Sikart jau ir vakarinis šlapimas tesco parode vaiduokli. Iki mm 3 dienos. Ketvirtadieni pabandysiu dar viena skaitmenini sugadint biggrin.gif Bet is 12 testu 10 vaiduokliu, kazkaip gal laikas nustot "sumyzciot" pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrsgorbac @ 2016 11 20, 23:57)
Sikart jau ir vakarinis šlapimas tesco parode vaiduokli. Iki mm 3 dienos. Ketvirtadieni pabandysiu dar viena skaitmenini sugadint biggrin.gif Bet is 12 testu 10 vaiduokliu, kazkaip gal laikas nustot "sumyzciot" pinigus lotuliukas.gif

Tai jau taip... biggrin.gif Tada geriau arba tiesiog pasidaryti HCG ir bus aišku, arba kantriai palaukti, kol jau vėluos mmm.
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2016 11 22, 11:57)
Tai jau taip... biggrin.gif Tada geriau arba tiesiog pasidaryti HCG ir bus aišku, arba kantriai palaukti, kol jau vėluos mmm.

Siandien - ryt mm dienos. Skauda pilva ir nugara baisiai, puse nakties nemiegojau (taip ir suzinojau apie antra nestuma), pykina nuo pat ryto, silpna ir tamsu akyse atsistojus. Zodziu velkuos zeme doh.gif skaitmeninis testas nerodo dar nieko, visur kitur vaiduokliai doh.gif
Atsakyti

Siandien - ryt mm dienos. Skauda pilva ir nugara baisiai, puse nakties nemiegojau (taip ir suzinojau apie antra nestuma), pykina nuo pat ryto, silpna ir tamsu akyse atsistojus. Zodziu velkuos zeme doh.gifskaitmeninis testas nerodo dar nieko, visur kitur vaiduokliai doh.gif

Man paciai iki vakar rode vaiduoklius, vakar pasidariau HCG nestumo nera. Ir savijauta buvo kaip nesciosios.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 11 22, 12:19)

Man paciai iki vakar rode vaiduoklius, vakar pasidariau HCG nestumo nera. Ir savijauta buvo kaip nesciosios.

Vaistus gal kokius vartojot? Hcg uk siaip sau nedaro, tad tenka laukt ir sekmingai gadint testus toliau doh.gif
Papildyta:

Vaistus gal kokius vartojot? Hcg uk siaip sau nedaro, tad tenka laukt ir sekmingai gadint testus toliau doh.gif
Papildyta:

Papildyta:

Atsakyti

Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:

Vaistu nevartoju ir nestumo neplanuoju. Testai gali meluoti, mano atveju ir meluoja. Geriausias atsakymas kraujo tyrimas, jis niekada nemeluoja :)

Atsakyti
Pakibo SM, sorry doh.gif
Atsakyti
Va kodel as mirstu... 14 is 15 pirktu is vieno tiekejo buvo baltos baltos ir va dabar isryskejo biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsirado per 2min, net matos, kad slapia dar, ir ryskiai ruzava biggrin.gif
Atsakyti

Gal realybėje ir kitaip atrodo, bet nuotraukoje tas vaiduoklis pilkas matosi, ne rožinis :4u: 
Na, bet linkiu, kad būtų taip, kaip norite :) :4u: 

Atsakyti