Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Sveikutes smile.gif paskutini karta sirgau 27 rugpjucio,nesibaiminciau jei butu reguliarus tas mano ciklas. Bet jis toks yra ;( bet snd neiskenciau ir pasidariau testuka ir ka jis net lb ryskus...tada antras irgi... ar gali du iseiles testukai meluoti? user posted image
Atsakyti
jusu testai ryskiai teigiami. Abu.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 12, 19:30)
jusu testai ryskiai teigiami. Abu.

o to pacios firmos gali rodyti vienodai? Man tiesiog nesitiki,nes planuojam beveik 3 metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2016 10 12, 20:37)
o to pacios firmos gali rodyti vienodai? Man tiesiog nesitiki,nes planuojam beveik 3 metai verysad.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2016 10 12, 20:37)

zinoma gali, sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

po 5 metų nesėkmingų bandymų, dvi dienas vėluojant mėnesinėm pirmą kartą gyvenime pamačiau va tokį rezultatą:
user posted image

user posted image

ką manot?.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2016 10 15, 18:48)
ką manot?.... unsure.gif

Nieko nemanom. Teigiamas, pirmyn pas gydytoja smile.gif
Atsakyti
molevape sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2016 10 15, 20:30)
Nieko nemanom. Teigiamas, pirmyn pas gydytoja smile.gif

Čia rimtai????? scare.gif

negaliu patikėt.. po tiek kryžiaus kelių ir nesėkmių.. o aš jau žadėjau trečiam IVF registruotis sulaukus mėnesinių... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2016 10 15, 21:00)
Čia rimtai????? scare.gif
negaliu patikėt.. po tiek kryžiaus kelių ir nesėkmių.. o aš jau žadėjau trečiam IVF registruotis sulaukus mėnesinių...  wub.gif  wub.gif

Dideliausi sveikinimai, sulaukus stebuklo! wub.gif nestuke.gif Tikrai kuo aiškiausiai matosi. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Šiandieniis rezultatas:
user posted image

o čia palyginimui su vakarykščiu (visas raudonas - vakar, baltai ružavas - šiandieninis)

user posted image

Tai čia ką, rimtai aš nestuke.gif ?????
Atsakyti
QUOTE(molevape @ 2016 10 16, 09:53)
Tai čia ką, rimtai aš  nestuke.gif ?????

Jūs dar abejojat? biggrin.gif Tai aišku, kad laukiatės! wub.gif
Atsakyti