QUOTE(tiche87 @ 2016 09 19, 19:24)
Merginos, aciu uz palaikyma! Siandien testo juosteles ryskiai ryskiai rode du bruksniukus, tad abejoniu neliko. Aciu jums uz palaikyma ir gera nuotaika!!!
Sveikinu!
Sveikos
Paskaičiau temą, tai sveikinu visas sulaukusias II!
Nors mano cilkas ir labai nereguliarus (28-37 dienos), bet šiandien jau 40 diena ir mm dar nėra taigi pasidariau ryte testą. po 3 min nieko nebuvo, jau labai nusivyliau, bet ... kai jau norėjau išmesti testę (praėjus dar ~ 2 min) pamačiau lyg ir neryškią antrą juostelę. Įkeliu nuotrauką jūsų vertinimui (sorry, kad tokia nekokybiška foto, negalvojau kažkam jos rodyt, tik norėjau pažiūrėt ar telefonas "užfiksuos" tą antrą brukšniuką )
Nors mano cilkas ir labai nereguliarus (28-37 dienos), bet šiandien jau 40 diena ir mm dar nėra taigi pasidariau ryte testą. po 3 min nieko nebuvo, jau labai nusivyliau, bet ... kai jau norėjau išmesti testę (praėjus dar ~ 2 min) pamačiau lyg ir neryškią antrą juostelę. Įkeliu nuotrauką jūsų vertinimui (sorry, kad tokia nekokybiška foto, negalvojau kažkam jos rodyt, tik norėjau pažiūrėt ar telefonas "užfiksuos" tą antrą brukšniuką )
Beto, prieš 10 dienų buvau kraujo donorė.. dabar paskaičiau, kad labai negerai būti donorei jei laukiesi. Tai gal ten nėra jokio "vaiduoklio", tik tiesiog mano organizmas ir taip neteko kraujo ir dėl to mm vėluoja
QUOTE(Kristina_J @ 2016 09 20, 14:39)
Beto, prieš 10 dienų buvau kraujo donorė.. dabar paskaičiau, kad labai negerai būti donorei jei laukiesi. Tai gal ten nėra jokio "vaiduoklio", tik tiesiog mano organizmas ir taip neteko kraujo ir dėl to mm vėluoja
Matosi tikrai
Matosi tikrai
Žiauriai tikiuosi ) Na dėl visa ko rytoj ryte pasidarysiu dar vieną testą, o šiandien vakare reikės pranešti vyrui šią džiugią naujieną
Bliamba, labai baisu per anksti neapsidžiaugt, kad poto nereikėtų nusivilt.
QUOTE(Kristina_J @ 2016 09 20, 08:35)
Sveikos
Matosi gan aiškiai. O dėl donorystės, tai ji tikrai nepadaro nėštumo testo teigiamu, tad nemanau, kad sulauksit mmm.
Tiek dar suprantu, kad kraujo donorystė testo nepadaro teigiamu tiesiog jos pasekmės gali būti nelabai geros.
Bet panašu, kad jau po trupiti galima pradėti džiaugtis ) vakar neišlaukiau šiandienos ryto ir pasidariau dar kartą testą )
Bet panašu, kad jau po trupiti galima pradėti džiaugtis ) vakar neišlaukiau šiandienos ryto ir pasidariau dar kartą testą )
QUOTE(Kristina_J @ 2016 09 21, 07:06)
Tiek dar suprantu, kad kraujo donorystė testo nepadaro teigiamu tiesiog jos pasekmės gali būti nelabai geros.
Dar pati nėštumo pradžia, tad gal nieko tokio, kad neseniai buvot donore. Na, tikrai jau galima drąsiai sakyt, kad teigiamas testas.
Ačiū merginos už palaikymą tikiuosi ir TIKIU, kad viskas bus gerai
Kristina_J sveikinu