Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Merginos, aciu uz palaikyma! Siandien testo juosteles ryskiai ryskiai rode du bruksniukus, tad abejoniu neliko. Aciu jums uz palaikyma ir gera nuotaika!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiche87: 19 rugsėjo 2016 - 19:29
QUOTE(tiche87 @ 2016 09 19, 19:24)
Merginos, aciu uz palaikyma! Siandien testo juosteles ryskiai ryskiai rode du bruksniukus, tad abejoniu neliko. Aciu jums uz palaikyma ir gera nuotaika!!!  4u.gif

Sveikinu! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Paskaičiau temą, tai sveikinu visas sulaukusias II! 4u.gif
Nors mano cilkas ir labai nereguliarus (28-37 dienos), bet šiandien jau 40 diena ir mm dar nėra smile.gif taigi pasidariau ryte testą. po 3 min nieko nebuvo, jau labai nusivyliau, bet ... kai jau norėjau išmesti testę (praėjus dar ~ 2 min) pamačiau lyg ir neryškią antrą juostelę. Įkeliu nuotrauką jūsų vertinimui (sorry, kad tokia nekokybiška foto, negalvojau kažkam jos rodyt, tik norėjau pažiūrėt ar telefonas "užfiksuos" tą antrą brukšniuką biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
Beto, prieš 10 dienų buvau kraujo donorė.. dabar paskaičiau, kad labai negerai būti donorei jei laukiesi. verysad.gif Tai gal ten nėra jokio "vaiduoklio", tik tiesiog mano organizmas ir taip neteko kraujo ir dėl to mm vėluoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_J @ 2016 09 20, 14:39)
Beto, prieš 10 dienų buvau kraujo donorė.. dabar paskaičiau, kad labai negerai būti donorei jei laukiesi.  verysad.gif Tai gal ten nėra jokio "vaiduoklio", tik tiesiog mano organizmas ir taip neteko kraujo ir dėl to mm vėluoja  unsure.gif

Matosi tikrai
Atsakyti
Matosi tikrai

Žiauriai tikiuosi smile.gif) Na dėl visa ko rytoj ryte pasidarysiu dar vieną testą, o šiandien vakare reikės pranešti vyrui šią džiugią naujieną smile.gif

Bliamba, labai baisu per anksti neapsidžiaugt, kad poto nereikėtų nusivilt.
Atsakyti
QUOTE(Kristina_J @ 2016 09 20, 08:35)
Sveikos smile.gif

Paskaičiau temą, tai sveikinu visas sulaukusias II!  4u.gif
Nors mano cilkas ir labai nereguliarus (28-37 dienos), bet šiandien jau 40 diena ir mm dar nėra smile.gif taigi pasidariau ryte testą. po 3 min nieko nebuvo, jau labai nusivyliau, bet ... kai jau norėjau išmesti testę (praėjus dar ~ 2 min) pamačiau lyg ir neryškią antrą juostelę. Įkeliu nuotrauką jūsų vertinimui (sorry, kad tokia nekokybiška foto, negalvojau kažkam jos rodyt, tik norėjau pažiūrėt ar telefonas "užfiksuos" tą antrą brukšniuką  biggrin.gif )

Matosi gan aiškiai. thumbup.gif O dėl donorystės, tai ji tikrai nepadaro nėštumo testo teigiamu, tad nemanau, kad sulauksit mmm. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euterpė: 20 rugsėjo 2016 - 21:16
Tiek dar suprantu, kad kraujo donorystė testo nepadaro teigiamu biggrin.gif tiesiog jos pasekmės gali būti nelabai geros.
Bet panašu, kad jau po trupiti galima pradėti džiaugtis smile.gif) vakar neišlaukiau šiandienos ryto ir pasidariau dar kartą testą smile.gif)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristina_J @ 2016 09 21, 08:06)

Didžiausi sveikinimai!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_J @ 2016 09 21, 07:06)
Tiek dar suprantu, kad kraujo donorystė testo nepadaro teigiamu biggrin.gif tiesiog jos pasekmės gali būti nelabai geros.
Bet panašu, kad jau po trupiti galima pradėti džiaugtis smile.gif) vakar neišlaukiau šiandienos ryto ir pasidariau dar kartą testą smile.gif)

Dar pati nėštumo pradžia, tad gal nieko tokio, kad neseniai buvot donore. mirksiukas.gif Na, tikrai jau galima drąsiai sakyt, kad teigiamas testas. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą cool.gif tikiuosi ir TIKIU, kad viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
Kristina_J sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti