Sveiko mergytes, noriu jusu patarimo, paskutiniu mm pirma diena buvo 07.30, ciklas neregulerus 29-32 dienos, skauda krutis, pilvas ispustas, nusipirkau ankstyvo nestumo testa "Viola", ar verta jau bandyti ji daryti ar geriau dar palaukti. Taip norisi isvysti tas dvi juosteles
QUOTE(marakuja @ 2016 08 22, 19:39)
Sveiko mergytes, noriu jusu patarimo, paskutiniu mm pirma diena buvo 07.30, ciklas neregulerus 29-32 dienos, skauda krutis, pilvas ispustas, nusipirkau ankstyvo nestumo testa "Viola", ar verta jau bandyti ji daryti ar geriau dar palaukti. Taip norisi isvysti tas dvi juosteles
Darykit
QUOTE(lapeliukas @ 2016 08 22, 20:02)
Pas tave šįkart ciklas sutampa su mano. Man jau iškart po ovuliacijos keistai pradėjo skaudėt krūtis, bet iš šonų. taip būdavo max savaitė prieš mmm, o dabar iškart.
Manau gali bandyt jau tą testą jei negaila išleistų pinigų. Pasidalinsi rezultatais
Manau gali bandyt jau tą testą jei negaila išleistų pinigų. Pasidalinsi rezultatais
rytoj ryte pabandysiu
QUOTE(marakuja @ 2016 08 22, 20:04)
rytoj ryte pabandysiu
Na ka,atsirado antra juostele, tik tokia labai neryski
tiche87, matos, sveikinu
QUOTE(tiche87 @ 2016 09 16, 08:14)
Sveikos, merginos kaip manot, galiu tuputį džiaugtis tokiu vaiduokliuku? Bazinė temperatūra ryte būna 37,2, testą dariausi 25/28 ciklo dieną... Ar čia jau tik mano įsivaizdavimai?
Matau.
tiche87, kad čia ir vaiduokliu nebelabai pavadinsi Sveikinu!
QUOTE(tiche87 @ 2016 09 16, 12:06)
wow! aš galvojau, kad man tik vienai kažkas matosi! tikiuosi, viskas bus gerai, ir po poros dienų juostelės bus dar ryškesnės. Ačiū, merginos!!!
Kažkas? Kad kuo aiškiausiai matosi! Aš jau tokį laikiau kaip akivaizdžiai teigiamą, nes net nereikia stengtis, kad pamatytum antrą brūkšniuką.