Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Sveiko mergytes, noriu jusu patarimo, paskutiniu mm pirma diena buvo 07.30, ciklas neregulerus 29-32 dienos, skauda krutis, pilvas ispustas, nusipirkau ankstyvo nestumo testa "Viola", ar verta jau bandyti ji daryti ar geriau dar palaukti. Taip norisi isvysti tas dvi juosteles 4u.png
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2016 08 22, 19:39)
Sveiko mergytes, noriu jusu patarimo, paskutiniu mm pirma diena buvo 07.30, ciklas neregulerus 29-32 dienos, skauda krutis, pilvas ispustas, nusipirkau ankstyvo nestumo testa "Viola", ar verta jau bandyti ji daryti ar geriau dar palaukti. Taip norisi isvysti tas dvi juosteles  4u.png

Darykit
Atsakyti
Pas tave šįkart ciklas sutampa su mano. Man jau iškart po ovuliacijos keistai pradėjo skaudėt krūtis, bet iš šonų. biggrin30x30.png taip būdavo max savaitė prieš mmm, o dabar iškart.
Manau gali bandyt jau tą testą jei negaila išleistų pinigų. Pasidalinsi rezultatais smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2016 08 22, 20:02)
Pas tave šįkart ciklas sutampa su mano. Man jau iškart po ovuliacijos keistai pradėjo skaudėt krūtis, bet iš šonų. biggrin30x30.png taip būdavo max savaitė prieš mmm, o dabar iškart.
Manau gali bandyt jau tą testą jei negaila išleistų pinigų. Pasidalinsi rezultatais smile30x30.png

rytoj ryte pabandysiu 4u.png
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2016 08 22, 20:04)
rytoj ryte pabandysiu  4u.png

Na ka,atsirado antra juostele, tik tokia labai neryski 4u.png
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif kaip manot, galiu tuputį džiaugtis tokiu vaiduokliuku? Bazinė temperatūra ryte būna 37,2, testą dariausi 25/28 ciklo dieną... Ar čia jau tik mano įsivaizdavimai? g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
tiche87, matos, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiche87 @ 2016 09 16, 08:14)
Sveikos, merginos  4u.gif  kaip manot, galiu tuputį džiaugtis tokiu vaiduokliuku? Bazinė temperatūra ryte būna 37,2, testą dariausi 25/28 ciklo dieną... Ar čia jau tik mano įsivaizdavimai?  g.gif

Matau. thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wow! aš galvojau, kad man tik vienai kažkas matosi! tikiuosi, viskas bus gerai, ir po poros dienų juostelės bus dar ryškesnės. Ačiū, merginos!!! 4u.gif
Atsakyti
tiche87, kad čia ir vaiduokliu nebelabai pavadinsi biggrin.gif Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiche87 @ 2016 09 16, 12:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wow! aš galvojau, kad man tik vienai kažkas matosi! tikiuosi, viskas bus gerai, ir po poros dienų juostelės bus dar ryškesnės. Ačiū, merginos!!!  4u.gif

Kažkas? Kad kuo aiškiausiai matosi! thumbup.gif Aš jau tokį laikiau kaip akivaizdžiai teigiamą, nes net nereikia stengtis, kad pamatytum antrą brūkšniuką. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, labai labai ačiū už palaikymá!!! Po tiek nusivylimú, labai bijau iš anksto džiaugtis, bet skaitant jūsú komentarus šypsotis norisi vis labiau ir labiau thumbup.gif ačiū jums visoms! 4u.gif wub.gif
Atsakyti