Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

būtinai pasidarysiu smile.gif prisiklausiau visokių dalykų, teta pasakojo,kad iki 6mėnesių nėštumo nežinojo,kad yra nėščia, nes mėnesinės buvo kaip ir visada,o suprato tik tada,kai leliukas pradėjo judėti nestuke.gif
Atsakyti
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Sveikos mamytes. Pries keleta dienu dariausi NT ,bet pamacius viena juostele imeciau ji i pastalciu,po keliu dienu sulaukiau menesiniu, pirmaja diena jos buvo itin negausios,bet siandien jau didesnes,bet ne tokios kokiu sulaukdavau iprastai,kraujuoju tarsi svieziu krauju ko anksciau nebudavo. Taigi sumasciau siandien paziureti pastalciuje tunanti testa,ir pasiziurejus daugiau tarsi matau antra bruksniuka,bet man matyt taip tik atrodo, ar jus ka matot?fotofoto
Atsakyti
QUOTE(Debeselis1221 @ 2016 08 08, 20:52)
Sveikos mamytes. Pries keleta dienu dariausi NT ,bet pamacius viena juostele imeciau ji i pastalciu,po keliu dienu sulaukiau menesiniu, pirmaja diena jos buvo itin negausios,bet siandien jau didesnes,bet ne tokios kokiu sulaukdavau iprastai,kraujuoju tarsi svieziu krauju ko anksciau nebudavo. Taigi sumasciau siandien paziureti pastalciuje tunanti testa,ir pasiziurejus daugiau tarsi matau antra bruksniuka,bet man matyt taip tik atrodo, ar jus ka matot?fotofoto

Nematau
Atsakyti
QUOTE(Debeselis1221 @ 2016 08 08, 20:52)

My Webpage
Jau matyt vaidenasi,taip jau buna kai nori kuo greiciau stebuklelio sad.png

Atsakyti
Sveikos
MM vėluoja vieną dieną, šiandien pasidariau NT ir... nesuprantu, čia tikrai teigiamas???
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 10 rugpjūčio 2016 - 12:14
QUOTE(Irena85 @ 2016 08 10, 13:14)
Sveikos
MM vėluoja vieną dieną, šiandien pasidariau NT ir... nesuprantu, čia tikrai teigiamas???
My Webpage

Taip, sveikinu ☺
Atsakyti
Merginos, ar man vaidenasi ar tai gali buti vaiduokliukas?
Testukas 25 miu, MM veluoja 4 dienas..
Aciu.. 4u.png
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BjaurusisAnciukas @ 2016 08 10, 18:36)
Aciu.. 4u.png
user posted image

Sveikinu:)
Atsakyti
QUOTE(BjaurusisAnciukas @ 2016 08 10, 18:36)
Aciu.. 4u.png

Matau smile30x30.png
Atsakyti
Labas rytas
MM vėluoja antrą dieną. Testai iš Eurovaistinės Pregna..
Vakar darytas juostinis, šiandien kasetinis testai.

Palyginimui įkeliu dvi foto su prierašais, kažkaip antra juostelė neryškėja unsure30x30.png

user posted image
Atsakyti
HcG (nėštumo hormonas) kraujyje didėja kas antrą dieną, todėl visai normalu, kad dvi dienas iš eilės darytas testas neryškėja 4u.png Be to, vertinti geriau reikėtų vienodų testų ryškumą (jei pradėjote su juostelėmis testuotis, tai ir toliau tai darykite, lengviau bus ryškėjimo dinamiką sekti) 4u.png
Atsakyti