Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Sveikos, žinau, kad Ameritek linkę vaiduokliauti, bet ar gali neigiamas taip atrodyt? Pasidariau ryte, po 5min buvo neigiamas, išėjau į darbą, o grįžusi radau tokį:
user posted image

7dpo, pasidariau 'ant durniaus' ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magic3: 04 rugpjūčio 2016 - 16:59
sveiki, as cia naujoke, todel noriu jusu patarimo smile.gif man atrodo, kad matau vaiduokliuka, bet visiskai nesu isitikinus, kaip jus manote? smile.gif
user posted image

Nuotraukos kokybe suprastejo cia ikelus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokonera: 04 rugpjūčio 2016 - 20:18
Tokonera matau 4u.gif
magic3 matau 4u.gif
Atsakyti
Tokonera, matau ir aš brūkšniuką smile.gif
Atsakyti
O ar gali būti,kad vis dėlto nesilaukiu? nuo ko priklauso šie vaiduokliukai? atsiprašau, gal ir šie klausimai nuskalbėjo kvailai, bet man čia pirmas kartas toks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokonera @ 2016 08 04, 21:41)
O ar gali būti,kad vis dėlto nesilaukiu? nuo ko priklauso šie vaiduokliukai? atsiprašau, gal ir šie klausimai nuskalbėjo kvailai, bet man čia pirmas kartas toks  blush2.gif

Jei antra juostelė neryški, vadinasi dar labai mažai hcg, ankstyvas nėštumas. Jei pasimatė per tą laiką kaip rašo instrukcijoj, tai laikyčiau teigiamu. Pakartosit testą už poros dienų ir bus aišku 4u.gif
Atsakyti
o kiek laiko skaitosi ankstyvas nėštumas? nes galėjau pastoti tik birželio pradžioje, liepą mėnesinės buvo,o dabar vėluoja...labai sutrikus esu unsure.gif
Atsakyti
Jei būtumėt birželio pr. pastojus, tai tikrai jau ne ankstyvas biggrin.gif Ankstyvas sakyčiau iki kokių 3sav. nuo pastojimo g.gif O gal jums buvo netikros mėnesinės? Ir dabar neberodo jau testas, nes jei neklystu vėliau ir nebeparodo g.gif Tik spėlioju! Jūsų vietoj kartočiau testą, nueičiau pas gyd., kad pažiūrėtų echo.
Atsakyti
dėkoju už patarimus, bandysiu apsilankyti pas daktarę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokonera @ 2016 08 04, 23:10)
o kiek laiko skaitosi ankstyvas nėštumas? nes galėjau pastoti tik birželio pradžioje, liepą mėnesinės buvo,o dabar vėluoja...labai sutrikus esu  unsure.gif

O kada buvo paskutines menesines?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 08 05, 05:33)
O kada buvo paskutines menesines?

paskutinės mėnesinės buvo liepos 1d., bet man niekada nevėluoja jos...šiandien pasidariau dar vieną testuką, bet šį kart jokio vaiduokliuko nebuvo...jau nieko aš čia nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokonera @ 2016 08 05, 14:09)
paskutinės mėnesinės buvo liepos 1d., bet man niekada nevėluoja jos...šiandien pasidariau dar vieną testuką, bet šį kart jokio vaiduokliuko nebuvo...jau nieko aš čia nesuprantu  doh.gif

Pasidarykit HCG 4u.gif
Atsakyti