Sveikos, žinau, kad Ameritek linkę vaiduokliauti, bet ar gali neigiamas taip atrodyt? Pasidariau ryte, po 5min buvo neigiamas, išėjau į darbą, o grįžusi radau tokį:
7dpo, pasidariau 'ant durniaus'
Tokonera matau
magic3 matau
magic3 matau
Tokonera, matau ir aš brūkšniuką
QUOTE(Tokonera @ 2016 08 04, 21:41)
O ar gali būti,kad vis dėlto nesilaukiu? nuo ko priklauso šie vaiduokliukai? atsiprašau, gal ir šie klausimai nuskalbėjo kvailai, bet man čia pirmas kartas toks
Jei antra juostelė neryški, vadinasi dar labai mažai hcg, ankstyvas nėštumas. Jei pasimatė per tą laiką kaip rašo instrukcijoj, tai laikyčiau teigiamu. Pakartosit testą už poros dienų ir bus aišku
Jei būtumėt birželio pr. pastojus, tai tikrai jau ne ankstyvas Ankstyvas sakyčiau iki kokių 3sav. nuo pastojimo O gal jums buvo netikros mėnesinės? Ir dabar neberodo jau testas, nes jei neklystu vėliau ir nebeparodo Tik spėlioju! Jūsų vietoj kartočiau testą, nueičiau pas gyd., kad pažiūrėtų echo.
QUOTE(Tokonera @ 2016 08 04, 23:10)
o kiek laiko skaitosi ankstyvas nėštumas? nes galėjau pastoti tik birželio pradžioje, liepą mėnesinės buvo,o dabar vėluoja...labai sutrikus esu
O kada buvo paskutines menesines?
QUOTE(Sunflowers @ 2016 08 05, 05:33)
O kada buvo paskutines menesines?
paskutinės mėnesinės buvo liepos 1d., bet man niekada nevėluoja jos...šiandien pasidariau dar vieną testuką, bet šį kart jokio vaiduokliuko nebuvo...jau nieko aš čia nesuprantu
QUOTE(Tokonera @ 2016 08 05, 14:09)
paskutinės mėnesinės buvo liepos 1d., bet man niekada nevėluoja jos...šiandien pasidariau dar vieną testuką, bet šį kart jokio vaiduokliuko nebuvo...jau nieko aš čia nesuprantu
Pasidarykit HCG