Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 07 28, 09:38)
Mergaites, siunčiu savo testuka, daryta 11 DPO. Lyg ir vaiduokliauja, bet nezinau kaip i ji reaguot, nes ta vos vos imatoma juostele pasirodė tikrai veliau po 10 min.

Na aš nesu "vaiduoklių" ekpertė, bey lyg ir matosi toks šviesutis ... g.gif
Tik, kad po 10 min įtarimas. Kokį testą darėt? Manojo instrukcijoje parašyta, kad jeigu praėjus daugiau kaip 5 min testo rezultatas keičiasi ir net pradeda rodi teigiamą rezultatą tai vertinti kaip teisingą info negalima.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 28 liepos 2016 - 08:54
QUOTE(mmmune @ 2016 07 28, 07:52)
Na aš nesu "vaiduoklių" ekpertė, bey lyg ir matosi toks šviesutis ...  g.gif
Tik, kad po 10 min įtarimas. Kokį testą darėt? Manojo instrukcijoje parašyta, kad jeigu praėjus daugiau kaip 5 min testo rezultatas keičiasi ir net pradeda rodi teigiamą rezultatą tai vertinti kaip teisingą info negalima..  unsure.gif

Tai kadangi pamačiau tik po 10 min, todėl ir nezinau kaip vertinti. Testukai pirkti jau seniai, tad nepasakysiu tiksliai po keliu min galima vertinti ir kada jau gali netiksliai rodyti.
Šis testukas po pirmosios stimuliacijos, tad daugiau vilčių dedu i rezultata. Teks kartoti ryt, gal rezultata greiciau pamatysiu.
O siaip jau 11 DPO turejo ryškiau parodyti. Kokia kitu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 07 28, 09:38)

Matos tikrai 4u.gif
Man po stimuliacijos rysku parode, tik menesiniu diena. Ta pacia diena hcg pasidariau, patvirtino netuma. Aplamai po stimuliacijos rekomenduoja daryt hcg ne nt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 07 28, 10:01)
Matos tikrai 4u.gif
Man po stimuliacijos rysku parode, tik menesiniu diena. Ta pacia diena hcg pasidariau, patvirtino netuma. Aplamai po stimuliacijos rekomenduoja daryt hcg ne nt 4u.gif

Jus hcg daretes laukiama mėnesiniu diena? Kelinta DPO tada jums buvo? smile.gif ir po kelintos stimuliacijos pasiseke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 07 28, 12:41)
Jus hcg daretes laukiama mėnesiniu diena? Kelinta DPO tada jums buvo? smile.gif ir po kelintos stimuliacijos pasiseke? smile.gif

Taip. Jau neatsimenu, senai buvo 4u.gif O stimuiacija 5 ar 6 buvo 4u.gif
Atsakyti
Žiauriai liūdna, nes snd pasidariau pakartotinai testą ir neigiamas... 13 DPO ir nieko sad.gif tik po 10 min galbūt buvo įmanoma įžvelgt pasislėpusia antraja juostele arba man jau vaidenosi, o gal cia tokie testai :/
Vėl nusivylimo mėnuo ir viskas nuo pradžių...
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2016 07 28, 08:31)
Labas visoms.
Aš nekantruolė šiandien vėl dariausi.. sleep.gif
Testukas pradeda ryškėti po truputėlį po 2 min, o praėjus 5 min, atrodė taip:
user posted image
Vis norisi sulaukti gražių ryškių II.. 4u.gif Su vyru tokie dabar neesame dar garantuoti 100% ir kažkaip nedrįstame džiaugtis...  blush2.gif
Sakau viskas, reikia palaukti daugiau dienų ir tuomet darytis, nes dabar tokioj tarsi mini panikoj, kad neprasidėtų mm ir vis laukiu, kad išryškėtų antra juostelė...
Testukus darausi Benu rusvą, mm turėjo būti pirmadienį....

cia ne vaiduoklis jau. Galit dziaugtis, nors turbut jau jei daret, tai si diena turejot pamatyti deganciai ryskia juostele smile.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2016 07 31, 15:10)
cia ne vaiduoklis jau. Galit dziaugtis, nors turbut jau jei daret, tai si diena turejot pamatyti deganciai ryskia juostele smile.gif Sveikinu  4u.gif

Šiandieną pasidariau ryte... mmm vėluoja jau 6 dienos. Antroji juostelė teste pradėjo jau rodytis po 1 minutės.... ir jau šiandien matosi, kad tikrai yra bigsmile.gif Tiesa ne tokia efektingai ryški kaip C, bet jau normali linija wub.gif
Kadangi vaiduokliukai pasitvirtino, tai pasakėme mano tėvams, kad yra tokia naujiena, nors jie jau nujautė, o mama ir taip nuolat manęs klausinėjo šia kryptimi biggrin.gif
Dabar beliko tik pas gydytojus nukulniuoti, kad patikrintų ir patvirtintų jog viskas thumbup.gif
Aš tai laikau stebuklu, nes tai buvo pirmas kartas kai su vyru nusprendėme, jog atėjo laikas vaikiukams ir viskas pavyko iš pačio pirmo karto... tikiuosi, kad viskas ten su žirniuku tikrai ok 4u.gif
Vis žiūrėjom žiūrėjom į tuos vaiduoklius, o vyras klausia " Tai kada jau čia galima džiaugtis?" tongue.gif Tai vat šiandien jau džiaugiamės wub.gif
Linkiu ir Jums visoms sulaukti savo vaiduokliukų ir jų ryškėjimo wub.gif wub.gif
Ačiū toms, kurios palaikė ir sveikino mane vis dar abejojančią šia naujiena. Kai turėsiu kokių žinių iš gydytojų, manau dar pasivaidensiu čia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esu čia naujokė, bet tikiuosi patarsit 4u.gif
Planuojam ir labai laukiam leliuko, nors bandom dar tik antrą mėn., labai tikimės sulaukti gandrų. Mm buvo 07,26, ciklas trunka 30 - 31 dieną, tad vėlavimas jau nemažas. Retą kartą papykina, svaigsta galva, krūtinė jautresnė nei prieš mm, tačiau pilvo apačią skauda lyg tuoj tuoj prasidės. Apetitas gal kiek padidėjęs. Vakar dariausi du testukus (neiškenčiau, tad tik nusipirkus pasidariau bet jau nebe su rytiniu šlapimu), pas ginę už poros dienų. Testas rodo vieną laaabai ryškią juostelę, o kita įžiūrima tik man verysad.gif klausimas būtų ar ginė jau matys nėštumą jei dar tik 3 savaitėlės?
Atsakyti
QUOTE(katynke @ 2016 08 03, 15:04)
Sveikos, esu čia naujokė, bet tikiuosi patarsit 4u.gif
Planuojam ir labai laukiam leliuko, nors bandom dar tik antrą mėn., labai tikimės sulaukti gandrų. Mm buvo 07,26, ciklas trunka 30 - 31 dieną, tad vėlavimas jau nemažas. Retą kartą papykina, svaigsta galva, krūtinė jautresnė nei prieš mm, tačiau pilvo apačią skauda lyg tuoj tuoj prasidės. Apetitas gal kiek padidėjęs. Vakar dariausi du testukus (neiškenčiau, tad tik nusipirkus pasidariau bet jau nebe su rytiniu šlapimu), pas ginę už poros dienų. Testas rodo vieną laaabai ryškią juostelę, o kita įžiūrima tik man verysad.gif  klausimas būtų ar ginė jau matys nėštumą jei dar tik 3 savaitėlės?

Mėnesinės buvo 07.26? Prieš savaitę? Tai kur tas nemažas vėlavimas tuomet? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 08 03, 14:19)
Mėnesinės buvo 07.26? Prieš savaitę? Tai kur tas nemažas vėlavimas tuomet? mastau.gif

Oi, labai atsiprašau, susimaišiau, 06,26 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katynke @ 2016 08 03, 16:48)
Oi, labai atsiprašau, susimaišiau, 06,26  doh.gif

įmeskit testą
Atsakyti