QUOTE(Zaliasbalionelis @ 2016 07 01, 13:59)
Sveikos,
Dažnai pašmirinėdavau SM, ypač apie nėštumą, metus laiko labai norėjau leliuko, bet kaip nebuvo taip nebuvo.
Ir kai jau mintyse susitaikiau kad užteks 2 vaikučių, tai tik pyst iš giedro dangaus vaiduokliai.... Man reikia jūsų akių pagalbos. Gal čia įsivaizduoju tik, o ir ciklo diena 23 iš 27.
Nelabai mokėjau paveikslėlį patalpinti, tikiuos nesąmonių neprispaudinėjau
Dažnai pašmirinėdavau SM, ypač apie nėštumą, metus laiko labai norėjau leliuko, bet kaip nebuvo taip nebuvo.
Ir kai jau mintyse susitaikiau kad užteks 2 vaikučių, tai tik pyst iš giedro dangaus vaiduokliai.... Man reikia jūsų akių pagalbos. Gal čia įsivaizduoju tik, o ir ciklo diena 23 iš 27.
Nelabai mokėjau paveikslėlį patalpinti, tikiuos nesąmonių neprispaudinėjau
Akivaizdžiai matosi.
QUOTE(ma-dama @ 2016 07 02, 08:31)
sveikos, ilgai jau bandome pastoti, jau ir gydytoja pakeiciau ir operaciju visokiausiu turejau... Siuo metu vel po inseminacijos. Taip dziaugiausi kai pradejo rodytis nestumo pozymiai - krutine paburkusi ir jautri, silpnumas, temperatura 37,2, pilvas kazkoks issiputes. Bet MM diena pradejo teplioti - sviesiai ruda spalva ir vos keli lasai... Pradejo ir pilva mausti stipriau... Dabar 29c. d. pilva maudzia ir teplioja ( bet labai nedaug). Pasidariau siryt testuka, na atrodo matau vaiduokliuka... Bet toki pat maciu ir pries 2 dienas... g.gif Bet krutine jau nebe jautri, nors paburkusi, pilva maudzia toliau... Mastau gal nuo vartojamu vaistuku cia tas vaiduokliukas vaidenasi?geriu Estrofem ir naudoju zvakutes Utrogestan
Ar jus ka iziuresite? Ar dar yra vilties ar geriau nesvaigti ir nieko nesitiketi vel...
Ar jus ka iziuresite? Ar dar yra vilties ar geriau nesvaigti ir nieko nesitiketi vel...
Matau. Dėl vaistų nieko nežinau, bet dėl tepliojimo, tai kai buvau nėščia, irgi buvo pradėję teplioti mmm dieną. Dar po berods savaitės ar dviejų išvis netgi šviežio kraujo buvo (žinoma nedaug, bet vis tiek baisiai išsigandau). O nėščia visgi buvau ir sėkmingai išnešiojau. Jūsų vietoj, jei nesinori kelias dienas laukti spėliojant ar esat nėščia ar ne, pasidaryčiau hcg tyrimą ir būtų aišku.