Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(Zaliasbalionelis @ 2016 07 01, 13:59)
Sveikos,
Dažnai pašmirinėdavau SM, ypač apie nėštumą,  metus laiko labai norėjau leliuko, bet kaip nebuvo taip nebuvo.
Ir kai jau mintyse susitaikiau kad užteks 2 vaikučių,  tai tik pyst iš giedro dangaus vaiduokliai.... Man reikia jūsų akių pagalbos. Gal čia įsivaizduoju tik, o ir ciklo diena 23 iš 27.
Nelabai mokėjau paveikslėlį patalpinti, tikiuos nesąmonių neprispaudinėjau smile.gif

Akivaizdžiai matosi. 4u.gif

QUOTE(ma-dama @ 2016 07 02, 08:31)
sveikos, ilgai jau bandome pastoti, jau ir gydytoja pakeiciau ir operaciju visokiausiu turejau... Siuo metu vel po inseminacijos. Taip dziaugiausi kai pradejo rodytis nestumo pozymiai - krutine paburkusi ir jautri, silpnumas, temperatura 37,2, pilvas kazkoks issiputes. Bet MM diena pradejo teplioti - sviesiai ruda spalva ir vos keli lasai... Pradejo ir pilva mausti stipriau... Dabar 29c. d. pilva maudzia ir teplioja ( bet labai nedaug). Pasidariau siryt testuka, na atrodo matau vaiduokliuka... Bet toki pat maciu ir pries 2 dienas... g.gif Bet krutine jau nebe jautri, nors paburkusi, pilva maudzia toliau... Mastau gal nuo vartojamu vaistuku cia tas vaiduokliukas vaidenasi?geriu Estrofem ir naudoju zvakutes Utrogestan
Ar jus ka iziuresite? Ar dar yra vilties ar geriau nesvaigti ir nieko nesitiketi vel...  verysad.gif

Matau. 4u.gif Dėl vaistų nieko nežinau, bet dėl tepliojimo, tai kai buvau nėščia, irgi buvo pradėję teplioti mmm dieną. Dar po berods savaitės ar dviejų išvis netgi šviežio kraujo buvo (žinoma nedaug, bet vis tiek baisiai išsigandau). O nėščia visgi buvau ir sėkmingai išnešiojau. 4u.gif Jūsų vietoj, jei nesinori kelias dienas laukti spėliojant ar esat nėščia ar ne, pasidaryčiau hcg tyrimą ir būtų aišku.
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2016 07 02, 21:30)
Akivaizdžiai matosi. 4u.gif
Matau.  4u.gif Dėl vaistų nieko nežinau, bet dėl tepliojimo, tai kai buvau nėščia, irgi buvo pradėję teplioti mmm dieną. Dar po berods savaitės ar dviejų išvis netgi šviežio kraujo buvo (žinoma nedaug, bet vis tiek baisiai išsigandau). O nėščia visgi buvau ir sėkmingai išnešiojau. 4u.gif Jūsų vietoj, jei nesinori kelias dienas laukti spėliojant ar esat nėščia ar ne, pasidaryčiau hcg tyrimą ir būtų aišku.

Siandien pasidariau kraujo hcg tyrima ir kaip supratau nieko gero... Reziltayas 27,7 verysad.gif tai kaip suprantu neigiamas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2016 07 04, 19:53)
Siandien pasidariau kraujo hcg tyrima ir kaip supratau nieko gero... Reziltayas 27,7  verysad.gif  tai kaip suprantu neigiamas  verysad.gif  verysad.gif

Kaip tai neigiamas? Teigiamas smile.gif Labai mažytis, bet teigiamas. O Jums mėnesinės jau vėluoja ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 07 04, 21:32)
Kaip tai neigiamas? Teigiamas smile.gif Labai mažytis, bet teigiamas. O Jums mėnesinės jau vėluoja ar dar ne?

Tikrai !!! blink.gif wub.gif
Siap kadangi IUI tai tiksliai zinau kada O buvo. Skaiciuojat nuo paskutiniu men pradzios - siandien lygiai 4 sav yra. Bet teplioja man nuo ketvirtadienio... Nuo tos dienos kai turejo pradidet menesines. Tad neramu kazkaip... sad.gif ir sona maudzia...
Atsakyti
Aš Jūsų vietoje nieko nelaukdama būtinai konsultuočiausi su IUI dariusia gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos:) esu čia naujokė,bet turiu svarbų klausimą..kaip ir žinau atsakymą,bet labai reikia daugiau nuomonių..pries gerą sav. Vėlavo kelias dienas,buvau pas gine nieko nematė,nieko nerodė..sako pasidaryk už poros dienų..pasidariau,neigiami.. dar po 4dienų pasidarau abu iš eilės teigiami,vienas aiskus ryškus,kitas dvi juosteles viena vos sviesesnė..esu išvykusi dabar,pas gine tik kitą sav. Ar įmanoma ,kad aš nestuke.gif ???
Krūtinė ženkliai padidėjusi,jautri..
Pavargusi pastoviai jaučiuosi..
http://www.part.lt/p...2c94d973945.jpg
http://www.part.lt/i...2c94d973945.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne.mon: 09 liepos 2016 - 14:09
QUOTE(Agne.mon @ 2016 07 09, 14:08)
Sveikos:) esu čia naujokė,bet turiu svarbų klausimą..kaip ir žinau atsakymą,bet labai reikia daugiau nuomonių..pries gerą sav. Vėlavo kelias dienas,buvau pas gine nieko nematė,nieko nerodė..sako pasidaryk už poros dienų..pasidariau,neigiami.. dar po 4dienų pasidarau abu iš eilės teigiami,vienas aiskus ryškus,kitas dvi juosteles viena vos sviesesnė..esu išvykusi dabar,pas gine tik kitą sav. Ar įmanoma ,kad aš  nestuke.gif  ???
Krūtinė ženkliai padidėjusi,jautri..
Pavargusi pastoviai jaučiuosi..
http://www.part.lt/p...2c94d973945.jpg
http://www.part.lt/i...2c94d973945.jpg

Sveikinu. Jūs tikrai laukiates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 07 10, 11:32)
Sveikinu. Jūs tikrai laukiates smile.gif

Tikiuosi:) esu išvykus,kitą savaitę tik grįšiu ir tiesiai pas gydytoją,tikiuosi,ksd viskas gerai:) prieš savaitę pas ja kaip tik buvau,tai dar nieko nemate...del to ir suabejojau..
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2016 07 04, 20:22)
Tikrai !!!  blink.gif  wub.gif
Siap kadangi IUI tai tiksliai zinau kada O buvo. Skaiciuojat nuo paskutiniu men pradzios - siandien lygiai 4 sav yra. Bet teplioja man nuo ketvirtadienio... Nuo tos dienos kai turejo pradidet menesines. Tad neramu kazkaip... sad.gif ir sona maudzia...

Seip pats skaicius tik rodo, kad jus laukiates smile.gif jei norite isitikinti ar leliukas gerai auga, reikia sekti kaip hcg kyla, t.y. kas 48valandas skaicius turi dvigubeti. Tik taip galima sekti ar leliukas auga smile.gif echo net neapsimoka daryti, nes leliukas pradeda matytis (tiksliau tik maza maza puslele) kai hcg 1000 ir daugiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Norejau pasiteirauti jūsų nuomones.. Mm vėluoja 10dienu ( visa gyvenimą reguliarios buvo, 29-30d) Pilvo skausmas iki dabar kaip pries mm buna, tai užeina tai praeina. Dvi dienas keistai skaudejo spenelius (pirma karta gyvenime) plius krūtine kaip pries mm. Dariaus Nt clear blue kai vėlavo 7dienas rodė not pregnant, tada pasidariau kita diena kitos firmos ( per pietus ) vėl neigiamas. Ir pasidariau šiandien ryte. Tai lygtais toks vaiduokliukas, bet gal galite jus pažiūrėti ir pasakyti ka manote? blush2.gif http://www.part.lt/p...d2e9e0c047.jpeg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaimGraim: 10 liepos 2016 - 19:24
QUOTE(DaimGraim @ 2016 07 10, 19:17)
Sveikos. Norejau pasiteirauti jūsų nuomones.. Mm vėluoja 10dienu ( visa gyvenimą reguliarios buvo, 29-30d) Pilvo skausmas iki dabar kaip pries mm buna, tai užeina tai praeina. Dvi dienas keistai skaudejo spenelius (pirma karta gyvenime) plius krūtine kaip pries mm. Dariaus Nt clear blue kai vėlavo 7dienas rodė not pregnant, tada pasidariau kita diena kitos firmos ( per pietus ) vėl neigiamas. Ir pasidariau šiandien ryte. Tai lygtais toks vaiduokliukas, bet gal galite jus pažiūrėti ir pasakyti ka manote?  blush2.gif  http://www.part.lt/p...d2e9e0c047.jpeg

Matau 4u.gif
Atsakyti
Ar matot koki vaiduokli?
user posted image
Atsakyti