Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

ne ten pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 gegužės 2016 - 13:23
Ar cia as tik matau, ar isties yra vaiduokliukas smile.gif? 12 d. po ovuliacijos mano galva.

user posted image
Papildyta:
Pamirsau pridurti... Pas mane slapimo pusles uzdegimas dabar....... Ar gali slapimo pusles uzdegimas vaiduokliukus metyti...? Gal kvailas klausimelis..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Unreal1 @ 2016 05 27, 17:22)
Ar cia as tik matau, ar isties yra vaiduokliukas smile.gif? 12 d. po ovuliacijos mano galva.

user posted image
Papildyta:
Pamirsau pridurti... Pas mane slapimo pusles uzdegimas dabar....... Ar gali slapimo pusles uzdegimas vaiduokliukus metyti...? Gal kvailas klausimelis.....  blush2.gif

Matosi tikrai. Nemanau, kad slapimo pusles uzdegimas rodytu teigiama nestumo testa.
Atsakyti
QUOTE(Unreal1 @ 2016 05 27, 16:22)

user posted image
Papildyta:
Pamirsau pridurti... Pas mane slapimo pusles uzdegimas dabar....... Ar gali slapimo pusles uzdegimas vaiduokliukus metyti...? Gal kvailas klausimelis.....  blush2.gif

Ne, tikrai negali itakoti hcg slapimo pusles uzdegimas smile.gif atrodo grazus vaiduoklis, kartokit po keliu dienu toki pati testa, turetu buti ryskesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Unreal1 @ 2016 05 27, 16:22)

user posted image
Papildyta:

Ar greitai išryškėjo?
Atsakyti
Rytoj darysiu dar karteli testuka. Pranesiu kaip sekesi.... wub.gif

Isryskejo 5 min.begy manau. As neziurejau visalaik... Pasidariau, padejau ant palanges ir prisedau arbatos isgerti :-). Isgeriau arbata ir tada paziurejau. Ir radau vaiduokliuka :-)
Atsakyti
Labas rytas visiems smile.gif!

Katik pakartojau testuka. Ir va ka rodo:

user posted image
Atsakyti
Na, čia jau aiškiai teigiamas smile.gif Sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Unreal1 @ 2016 05 30, 09:09)

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai uz sveikinimus wub.gif Labai laiminga esu wub.gif thumbup.gif
Tikiuos nepabegs zirniukas musu...
Linkiu visom laukianciom susilaukti dvieju juosteliu nestuke.gif !
Atsakyti
Sveikos,
Dažnai pašmirinėdavau SM, ypač apie nėštumą, metus laiko labai norėjau leliuko, bet kaip nebuvo taip nebuvo.
Ir kai jau mintyse susitaikiau kad užteks 2 vaikučių, tai tik pyst iš giedro dangaus vaiduokliai.... Man reikia jūsų akių pagalbos. Gal čia įsivaizduoju tik, o ir ciklo diena 23 iš 27.
Nelabai mokėjau paveikslėlį patalpinti, tikiuos nesąmonių neprispaudinėjau smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, ilgai jau bandome pastoti, jau ir gydytoja pakeiciau ir operaciju visokiausiu turejau... Siuo metu vel po inseminacijos. Taip dziaugiausi kai pradejo rodytis nestumo pozymiai - krutine paburkusi ir jautri, silpnumas, temperatura 37,2, pilvas kazkoks issiputes. Bet MM diena pradejo teplioti - sviesiai ruda spalva ir vos keli lasai... Pradejo ir pilva mausti stipriau... Dabar 29c. d. pilva maudzia ir teplioja ( bet labai nedaug). Pasidariau siryt testuka, na atrodo matau vaiduokliuka... Bet toki pat maciu ir pries 2 dienas... g.gif Bet krutine jau nebe jautri, nors paburkusi, pilva maudzia toliau... Mastau gal nuo vartojamu vaistuku cia tas vaiduokliukas vaidenasi?geriu Estrofem ir naudoju zvakutes Utrogestan
Ar jus ka iziuresite? Ar dar yra vilties ar geriau nesvaigti ir nieko nesitiketi vel... verysad.gif
user posted image
Atsakyti