Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

turbūt vaiduoklių tu nemačius smile.gif aišku kad teigiamas tas testas, abu teigiami.
nėra tokio ryškumo kaip kontrolinė dėl to kad gal dar mažai koncentracijos. bet jau ir be kraujo aišku kad nėštukė, sveikinimai

afraja, lanbai ištampė foto temą, paprašyk moderatorės kad sumažintų neišeina nieko matyti per tokį ekraną padoriai 4u.gif arba kitą kart jau kelk mažesnę foto jei teks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duua: 01 balandžio 2016 - 22:08
Kvailas klausimas, ale uzduosiu. Ar buvo kuriai jog po galiojimo NT parode vaiduokli ir po jo pasitvirtintu nestumas? Niekada joks testukas nera man vaiduokliaves kokius 6m.
Atsakyti
user posted image

Ar matot kas nors ką nors, ar tik aš kažką? Šiandien turėjau kompiuterinę tomogramą darytis, tai dėl visa ko testą pasidariau (mmm diena šiandien, o jų dar nėra). Atšaukiau KT doh.gif Gal veltui....
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 04 19, 11:12)
user posted image

Ar matot kas nors ką nors, ar tik aš kažką? Šiandien turėjau kompiuterinę tomogramą darytis, tai dėl visa ko testą pasidariau (mmm diena šiandien, o jų dar nėra). Atšaukiau KT  doh.gif  Gal veltui....

Matos.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 04 19, 09:12)
user posted image

Ar matot kas nors ką nors, ar tik aš kažką? Šiandien turėjau kompiuterinę tomogramą darytis, tai dėl visa ko testą pasidariau (mmm diena šiandien, o jų dar nėra). Atšaukiau KT  doh.gif  Gal veltui....

Grazus vaiduoklis😍 linkiu rysketi😉
Atsakyti
Anikute, matosi smile.gif Tai ar tikras vaiduoklis buvo?
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 04 19, 11:12)

Tikrai matosi biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jau kuris laikas skaitausi temute ir dziaugiuosi ir liudziu kartu su jumis... Bet, vis neturejau ka parasyt... O dabar jau turiu... Ir nezinau, ar cia jau dziaugtis, ar dar laikytis ir laukti... Zodziu, ir planavime ir NT gadinime esu jau ase visomis prasmemis (pirmaji dziaugsma susiplanavom po geru 2,5 metu bandymu, antroji pati susiplanavo, kad nori cia ir dabar, o apie trecia ilgai teoriskai svarstem... O baisiausia buvo pradet, po klaikaus planavimo tarpsnio, patirto su pirmuoju zuikiu). Taigi, antras ciklas tokio rimtesnio bandymo (ovuliacija jauciu laaaaaabai gerai, tad taikem tikslingai). Vakar buvo 25 CD is 28-29. Vadinasi, testams dar ankstoka... Na, bet gi nebuciau as... Ir nuolaida gi dar buvo... Tai ir uzsipirkau NT is dusios... Vakar ryte pasidariau pirmaji si cikla NT (after 5). Po triju minuciu pamaciau seseli. Na, bet daznai as visokiu nesamoniu iziuriu, ypac, kai baisiai norisi... Padejau ant palanges ir toliau kibau i veidelio marginima pries darba... Po kokiu 8-10 min dar zvilgteliu, o ten jau geras vaiduoklis. Zinoma, testuka pasidejau, kad tureciau kuom grozetis dar ir is darbo grizus... Visa diena jau visi nestumo pozymiai uzpuole (pykinimas, pilvelio skausmai. Jie man labai gerai pazistami, nes su pirmuoju vemiau nuo 8 iki kokios 12 savaites non stop, o su antraja - jau nuo kokiu 6 savaites iki kokiu 24 savaites non stop... Ir pilvo apacios skausmai nestumo pirmosiomis savaitemis buvo klaikus). Taigi, begu po darb ir vel grozetis tuo vaiduokliu... Nu ir gi yra jis, ir labai ryskus... O tada dar testo dezele pavarcius uzmaciau, kad galiojimas testo po menesio gero baigsis (va, ko anie cholieros atpiginti buvo). Zinoma, pakeliui dar viena (kitos firmos) nusipirkau. Siandien ryte pasidariau - vaiduoklis islindo vos vos po "termino". Ne po 3, o po kokiu 4-5 min (zinoma, vertint jau nebegalima...)Nu ir vel gi griebiausia senojo (after 5) testo (nes gi anu stalcius pilnas visas...). Atsirado vaiduoklis (sakyciau lygiai tokio pacio ryskumo, kaip ir su pirmuoju, vakaryksciu). Zodziu, ziuriu as dabar i tuos tris NT ir juose matomi laaabai ryskus vaiduokliai (aisku, testai jau gerai issdziuve, tad tas ryskumas ir matosi gerai) ir svarstau... Aer po vakar man tas after 5 neturejo nu noooors biskiuka ryskesnis but? Zinoma, gerai itempus vaizduote galima pagalvot, kad paryskejo per 0,00000 kazkiek... Stalciuje NT turiu kruva... Galvoju, ar uzteks man ju savaitgaliui biggrin.gif
Moterys, kur semiates stiprybes, kad atlyginimas neiseitu visu imanomu rusiu NT pirkimui???
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 04 29, 08:57)
Moterys, kur semiates stiprybes, kad atlyginimas neiseitu visu imanomu rusiu NT pirkimui???

Atsimenu ,Kai tik pradejom planuot savo pirma,Taip pat prisisakiau testu pilna maisa ir jau gal Nuo 10cd pradejau darytis testUs ,kas antra diena....Kaip I ,Taip I! Antra menesi laukiau mmm dienos nieko! Trecia men. Gaudziau savo organizmo pasikeitimus ir puldavau i wc,Vel I! Kol baigesi testai,tada gyvenau ramiai,tiesiog laukiau blush2.gif ir po metu laiko,butent tada kada maziausiai tikejausi(tiksliau visai jau nesitikejau,Nes gyvenau jau kitom mintim) pastebejau mazus organizmo pakitimus(kadangi aktyviai sportavau su dideliais svoriais) nusprendziau pasidaryt NT tiesiog del Sventos ramybes,pirkau tik viena Nes buvau tikra jog bus I,bet Kai pamaciau II negalejau patiket!!! Begau vel pirkti ir kita diena dar II pasidariau! Tada palaukiau dar diena ir parodziau vyrui,jis buvo soke,sako turi dar testu sako eik dar pasidaryt lotuliukas.gif Abu niekaip negalejom patiketi,tai nezinau kiek tu testu turiu su II lotuliukas.gif
Linkiu tik vieno:atsipalaiduoti ir kantriai laukti!;) kadangi jau teko turbut labai gerai suprantat,kaip tai sunku! 4u.gif
Atsakyti
Nu va, ne veltui nuo vaiduoklio pamatymo jauciau kazkoki nerima sad.gif Zinoma, kaip isprotejusi testavausi kas ryta nuo ketvirtadienio... Vaiduokliukas eme blankti... Siandien ryte pasidariau BENu ankstyvojo nestumo nustatymo testa (10 miu), vaiduoklis islindo jau po puses minutes, bet taip ir liko vaiduoklis, o paprastas ne itin jautrus testukas (Eurovaistines, berods, 25 miu), tik po keliu minuciu pradejo listi vaiduokliukas... Siek tiek maudzia kaires kiausides vietoje. Krutine iki siandien ryto buvusi klaikiai skausminga - paliko jautri, bet tikrai ne tiek skausminga, kaip vakar... Siandien numatomu mmm diena (mmm reguliarios). Matyt, kibo zirniukas (bent 5 skirtingu firmu testai riebiai vaiduokialavo), bet, deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 02 gegužės 2016 - 06:39
Sveikutės 4u.gif mmm vėluoja jau 4-5 dienas, ar parodytų nt su dieniniu ? smile.gif
Atsakyti
Taip.
Atsakyti