Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(braske24 @ 2016 03 22, 14:13)
Neaišku ar polipas, nes pati gyd. nežinojo tiksliai. Tai klausimas jei polipas būtų ar HCG kraujo tyrimas būtų 413.5 ir nėštumo testas rodytų II, nes nt teigiamas

Hcg rodo tiek o nestumo nera?
Tai gal ne vietoj pastojimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2016 03 22, 21:56)
Hcg rodo tiek o nestumo nera?
Tai gal ne vietoj pastojimas  unsure.gif

Tai dar po teigiamo neštumo testo echoskopu nežiūrėjo. Šiandien dar kartą pažiūrės kraujo tyrimą. Žiūrės ar hcg kraujo rodmenys kyla.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2016 03 22, 15:13)
Neaišku ar polipas, nes pati gyd. nežinojo tiksliai. Tai klausimas jei polipas būtų ar HCG kraujo tyrimas būtų 413.5 ir nėštumo testas rodytų II, nes nt teigiamas

Man atrodo, kad polypas nerodo teigiamo HCG unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2016 03 23, 16:28)
Man atrodo, kad polypas nerodo teigiamo HCG  unsure.gif

Taip nerodo, šiandien gyd. parvirtino, kad matė ne polipą, o ovuliaciją, šiandien hcg 950, nėštumas 4-5sav.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2016 03 23, 20:36)
Taip nerodo, šiandien gyd. parvirtino, kad matė ne polipą, o ovuliaciją, šiandien hcg 950, nėštumas 4-5sav.

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 03 23, 20:55)
Sveikinu  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
ar matosi kasnors?
http://i.imesk.net/u...mages/1SF5V.jpg
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2016 03 28, 12:59)

Matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2016 03 28, 12:59)
Sveikos! 4u.gif
ar matosi kasnors?

Matos
Atsakyti
Sveikos smile.gif papasakosiu aš savo situaciją. Mm nėra jau 5 diena, o visą laiką buvo kaip laikrodis. Krūtinė padidėjusi, vos vos skausminga, anksčiau buvo skausmingesnė, dabar po truputį slopsta. Tik kartą gyvenime, kai laukiausi dukrytės yra graužęs rėmuo, dabar taip pat pagraužė. Per dieną papykina šiek tiek, bet iki tualeto nenueinu. Vakar pridaviau kraują Hcg tyrimui, bet atsakymą sužinosiu tik ryt po pietų (nors privačioje tyrimus dariausi). Dariausi nėštumo testą- vaiduokliukas, po poros valandų viename ir liko vaiduokliukas, kitame išryškėjo kažkokia neaiški plona linija. Tai kaži ar aš jau galiu džiaugtis ar dar ne? Kažkaip įdomiai man tie testai rodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monitaaa @ 2016 03 30, 10:58)
Sveikos smile.gif papasakosiu aš savo situaciją. Mm nėra jau 5 diena, o visą laiką buvo kaip laikrodis. Krūtinė padidėjusi, vos vos skausminga, anksčiau buvo skausmingesnė, dabar po truputį slopsta. Tik kartą gyvenime, kai laukiausi dukrytės yra graužęs rėmuo, dabar taip pat pagraužė. Per dieną papykina šiek tiek, bet iki tualeto nenueinu. Vakar pridaviau kraują Hcg tyrimui, bet atsakymą sužinosiu tik ryt po pietų (nors privačioje tyrimus dariausi). Dariausi nėštumo testą- vaiduokliukas, po poros valandų viename ir liko vaiduokliukas, kitame išryškėjo kažkokia neaiški plona linija. Tai kaži ar aš jau galiu džiaugtis ar dar ne? Kažkaip įdomiai man tie testai rodo smile.gif
user posted image

Kad nei vienam teste nera vaiduoklio, abu aiskiai teigiami.
Atsakyti
O tame mėlyname tokia juostelė yra laikoma kaip teigiama? Tikėjausi tokio ryškaus brūkšnio kaip ir kontrolinės smile.gif realiai jos po testo padarymo buvo daug blankesnės, tame mažame teste net nustebau, kad po tiek valandų toks ryškus brūkšnis išryškėjo smile.gif
Atsakyti