Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(*Salamandra* @ 2016 03 05, 17:45)
Labukas  4u.gif
O ar buvo kuriai panelei, kad testo langelis, kuriame turetu matytis rozinis bruksnelis (teigiamas testas), tai tas fonas kiek rozinis, o juostele balta. Neryskiai matosi, bet tikrai iziureti galima.
Nemoku foto ikelti...

Kadangi esu labai nekantri, tai cia testukas 6 DPO  blush2.gif
Turbut ir rodo nesamones.... Bet man pirmakart cia taip parode.
Testukas is Benu, early pregnancy.

6dpo tikrai dar nieko neparodys smile.gif o baltas bruksnelis brokas, ir man taip buve, bet nestumo nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2016 03 05, 16:53)
O esate tikra kada ivyko ovuliacija ir kad mm tikrai veluoja? Gali buti kad tiesiog ka dabar jauciate yra ovuliacija smile.gif

Del velavimo galiu kazkiek dienu klysti bet veluoja tikrai,o nejau ovuliacija gali testis 10 dienu? blush2.gif g.gif Beje laukiant kitu menesiniu reikia imti ilgiausia buvusi cikla gyvenime, ar paskutiniojo menesio? pavyzdiui visus men buna 18-21 pora men kas 25d ir dabar vel buvo grize kas 18...tai turejau sekanciu laukti po 18 d ar galiu imti tas 25-26d labai neaiskaii parasiau bet gal suprasit ka turejau omeny blush2.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2016 03 05, 20:27)
Del velavimo galiu kazkiek dienu klysti bet veluoja tikrai,o nejau ovuliacija gali testis 10 dienu? blush2.gif  g.gif Beje laukiant kitu menesiniu reikia imti ilgiausia buvusi cikla gyvenime, ar paskutiniojo menesio? pavyzdiui visus men buna 18-21 pora men kas 25d ir dabar vel buvo grize kas 18...tai turejau sekanciu laukti po 18 d ar galiu imti tas 25-26d labai neaiskaii parasiau bet gal suprasit ka turejau omeny  blush2.gif  doh.gif  smile.gif

Aš dažniausiai imu paskutiniu mm dienas. Bet negali atmesti, kad šįkart gali būti ilgesnis, jeigu kartais pasitaiko. Tiesiog OV buvo vėliau.
Atsakyti
Sveikos visos, ir as susiduriau SU vaiduokliais wink.gif pagal mano skaiciavimus nestumas turetu buti 12 savaite. Sia savaite eisiu pas gydytoja.nors buvau tikra, kad laukiuosi, Bet nenorejau eiti nepasidariusi testo, tai siandien pasidariau ir mano nuostabai buvo toks neryskus vaiduoklis, kad net turbut vaiduokliu neimanoma pavadinti.vos vos vos iziurima juostele. Siaip paskutines mmm buvo gruodzio 28. O ciklas ne daugiau 32 dienu. ND atlikta 15-20 ciklo dienomis. Nelabai tikejau, kad uzkibs. Bet sausio pabaigoje mmm taip ir neatejo, nors pilvo maudimas buvo ir vis galvojau, kad jau tuoj prasides. Tiesa turejau nemazai streso ir pan.... Bet iki siol dar neatejo mmm, krutys siaubingai jautrios, speneliai net nuo vandens sroves duse baisiai jautrus, jauciu nuovargi ir jau nuo sausio pabaigos pykina beveik nuo viso maisto ir visa diena, visiskai negaliu valgyti saldumynu ir siaip nuo bet kokio maisto pykina siaubingai. Vienintelis maistas ka galiu valgyti tai duona su trupuciu sviesto ir agurku smile.gif jau ir numeciau pora kg. siaip jautrios krutys buvo ir per pirma nestuma, zodziu esu tikra, kad laukiuosi. Bet siandieninis testukas kazkaip sujauke visas mintis... Juk gydytoja klaus ar pasidariau testa, tai nezinau ka net sakyti, juk ten visiskai nieko nesimato g.gif SU pirmu nestumu testuka dariau po poros dienu Kai velavo mmm tai buvo blyskesne juostele, bet tikrai matoma. Kazi ar esant velesniam nestumui taip gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 03 16, 16:15)
Sveikos visos, ir as susiduriau SU vaiduokliais wink.gif pagal mano skaiciavimus nestumas turetu buti 12 savaite. Sia savaite eisiu pas gydytoja.nors buvau tikra, kad laukiuosi,  Bet nenorejau eiti nepasidariusi testo, tai siandien pasidariau ir mano nuostabai buvo toks neryskus vaiduoklis, kad net turbut vaiduokliu neimanoma pavadinti.vos vos vos iziurima juostele. Siaip paskutines mmm buvo gruodzio 28. O ciklas ne daugiau 32 dienu. ND atlikta 15-20 ciklo dienomis. Nelabai tikejau, kad uzkibs. Bet sausio pabaigoje mmm taip ir neatejo, nors pilvo maudimas buvo ir vis galvojau, kad jau tuoj prasides. Tiesa turejau nemazai streso ir pan.... Bet iki siol dar neatejo mmm, krutys siaubingai jautrios, speneliai net nuo vandens sroves duse baisiai jautrus, jauciu nuovargi ir jau nuo sausio pabaigos pykina beveik nuo viso maisto ir visa diena, visiskai negaliu valgyti saldumynu ir siaip nuo bet kokio maisto pykina siaubingai. Vienintelis maistas ka galiu valgyti tai duona su trupuciu sviesto ir agurku smile.gif jau ir numeciau pora kg. siaip jautrios krutys buvo ir per pirma nestuma, zodziu esu tikra, kad laukiuosi. Bet siandieninis testukas kazkaip sujauke visas mintis... Juk gydytoja klaus ar pasidariau testa, tai nezinau ka net sakyti, juk ten visiskai nieko nesimato  g.gif  SU pirmu nestumu testuka dariau po poros dienu Kai velavo mmm tai buvo blyskesne juostele, bet tikrai matoma. Kazi ar esant velesniam nestumui taip gali buti  g.gif
o ko taip ilgai lauket nedarydama testo?
ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2016 03 17, 01:56)
o ko taip ilgai lauket nedarydama testo?
ohmy.gif  ohmy.gif

SU tuo testo darymu, tai tiesiog viskas susidejo is eiles, kad net atrodo nespejau susivokti kas ir kaip. Isisukau I didziuli ivairiu bedu rata ir tiesiog atrode, vat jau ryt nubegsiu testo, o vis nepavykdavo. Bet jau penktadieni eisiu pas gydytoja, tikiuosi viskas bus gerai. Tiesiog norejau pasidalinti savo situacija. Visos esame tokios skirtingos ir nestumai visi kitokie, gal kam pravers ir mano patirtis
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 03 17, 01:23)
SU tuo testo darymu, tai tiesiog viskas susidejo is eiles, kad net atrodo nespejau susivokti kas ir kaip. Isisukau I didziuli ivairiu bedu rata ir tiesiog atrode, vat jau ryt nubegsiu testo, o vis nepavykdavo. Bet jau penktadieni eisiu pas gydytoja, tikiuosi viskas bus gerai. Tiesiog norejau pasidalinti savo situacija. Visos esame tokios skirtingos ir nestumai visi kitokie, gal kam pravers ir mano patirtis

Aš tokiu metu mėginau irgi daryti testą, tai man apsoliučiai neigiamas buvo ohmy.gif tik tiek, kad iki to jau buvusi pas gydytoją buvau, tai nebuvo abejonių.
Atsakyti
QUOTE(antspaudas @ 2016 03 16, 18:15)
Sveikos visos, ir as susiduriau SU vaiduokliais wink.gif pagal mano skaiciavimus nestumas turetu buti 12 savaite.

Jei nėštumas 12 ir daugiau savaičių testas dažniausiai neberodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat net ir nezinojau, kad testukai velesnio nestumo nerodo. Galetu bent gamintojo instrukcijoje pamineti tokia informacija. Dabar zinosim wink.gif butinai parasysiu kaip sekesi pas gydytoja wink.gif
Atsakyti
Sveiki, šiandien ciklo 24 d. Ciklas trunka 27 d. Pasidariau ryte testa, tai po daugiau nei 5 min. Isryskejo antra juostele, bet nuvaziavau nusipirkau antra testa ir vel toks vaiduokliukas matosi. Antrojo testo lapelyje buvo parasyta, kad per 10 min jei isryskeja tai viskas ok. Tik dabar klausimas pries pora savaiciu buvau pas ginekologa, apziurejo ir apie nestuma nieko nesake, bet sake kad vienoj pusej pastorejusi gimdos gleivine ir mate polipa- bet neisitikinusi gydytoja buvo. Kai as paklausiau ar tai negalejo matytis ovuliacija tai ji pagusciojo peciais... tai taip ir likau nesupratusi ar cia polipas ar ovuliacija, o dabar testas vaiduokli parode. Ir idomu ar gimdoje gali su ehoskopu matytis ovuliacija? Nemoku cia ikelti foto. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 18 kovo 2016 - 16:33
QUOTE(braske24 @ 2016 03 18, 16:27)
Ir idomu ar gimdoje gali su  ehoskopu matytis ovuliacija? Nemoku cia ikelti foto. ax.gif

Matosi, jei ovuliaciją įvykusi, nes atsiranda laisvojo skysčio ir susiformuoja geltonkūnis. Polypas kaip supratau gimdoje buvo, tai tikrai tada sumaišyt negalima su ovuliacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2016 03 21, 09:53)
Matosi, jei ovuliaciją įvykusi, nes atsiranda laisvojo skysčio ir susiformuoja geltonkūnis. Polypas kaip supratau gimdoje buvo, tai tikrai tada sumaišyt negalima su ovuliacija smile.gif

Neaišku ar polipas, nes pati gyd. nežinojo tiksliai. Tai klausimas jei polipas būtų ar HCG kraujo tyrimas būtų 413.5 ir nėštumo testas rodytų II, nes nt teigiamas
Atsakyti