Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Ta pacia diena pasidariau kitos firmos NT, taip pat sekancia diena... Nerodo II
Pilva taip pat maudzia, lyg turetu prasideti mm... Taigi, testai gali apgauti, ypac
"vaiduokliai". Aisku, situacija gana keista, nes testas retai rodo teigiama, o nestumo nera...
Atsakyti
QUOTE(linadd @ 2016 02 22, 22:15)
Ta pacia diena pasidariau kitos firmos NT, taip pat sekancia diena... Nerodo II
Pilva taip pat maudzia, lyg turetu prasideti mm... Taigi, testai gali apgauti, ypac
"vaiduokliai". Aisku, situacija gana keista, nes testas retai rodo teigiama, o nestumo nera...

Man toki rysku vaiduokli rode,jog visos cia pradejo sveikinint! Bet deja,nieko nebuvo!
Tad kol skirtingi testai nerodo to paties,daugiau netikeciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar rapipreg linkę meluoti? Ar patikimi jie?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 03 01, 11:07)

Linkę meluoti, visai nepatikimi, nepirkčiau.
Nors, aišku, žiūrint, kokio ryškumo juostelė, jei normaliai ryški, tai gal ir nemeluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 03 01, 12:07)

o man nemelavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai su pirmu laukiausi tai dbest parodė ir nemelavo. Bet yra apgavo nekartą. Ir dabar vėl aš jį uzkliudziau tai nežinau koki pasidaryti, kad abejones išsklaidyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 03 01, 14:35)
Kai su pirmu laukiausi tai dbest parodė ir nemelavo. Bet yra apgavo nekartą. Ir dabar vėl aš jį uzkliudziau tai nežinau koki pasidaryti, kad abejones išsklaidyti smile.gif

Benu (tik Benu vaistinėse būna), EasyTest, Viola smile.gif

O išvis geriausia kraujo tyrimą pasidaryti ir bus viskas aišku smile.gif
Atsakyti
O bitutes linkusios rodyti kažkokius šešėlius? user posted image
Atsakyti
QUOTE(username @ 2016 03 02, 16:42)
O bitutes linkusios rodyti kažkokius šešėlius? 

tikrai vos vos šešėlis menamas g.gif Benu daryk
Atsakyti
Sveikos, mano situacija dviprasmiska,labai keista, menesines turejo but vasario 25 diena, nuo tada prasidejo visokie pozymiai kad jos tuoj tuoj bus, baisiai maudzia pilva, desine kiauside labiau, nugara,skausmas eina i kojas, krecia saltis, tai karstis, temperatura 36.7, pykina, valgyt nesinori isviso, Nt daryti 27diena ir kovo 4 neigiami... blush2.gif g.gif Siaip mano ciklas baisiai trumpas 18-21 diena galvoju jei kas butu uzkibe testai turetu jau rodyti? blush2.gif g.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2016 03 05, 13:08)
Sveikos, mano situacija dviprasmiska,labai keista, menesines turejo but vasario 25 diena, nuo tada prasidejo visokie pozymiai kad jos tuoj tuoj bus, baisiai maudzia pilva, desine kiauside labiau, nugara,skausmas eina i kojas, krecia saltis, tai karstis, temperatura 36.7, pykina, valgyt nesinori isviso, Nt daryti 27diena ir kovo 4 neigiami... blush2.gif  g.gif Siaip mano ciklas baisiai trumpas 18-21 diena galvoju jei kas butu uzkibe testai turetu jau rodyti?  blush2.gif  g.gif  4u.gif  g.gif

O esate tikra kada ivyko ovuliacija ir kad mm tikrai veluoja? Gali buti kad tiesiog ka dabar jauciate yra ovuliacija smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
O ar buvo kuriai panelei, kad testo langelis, kuriame turetu matytis rozinis bruksnelis (teigiamas testas), tai tas fonas kiek rozinis, o juostele balta. Neryskiai matosi, bet tikrai iziureti galima.
Nemoku foto ikelti...

Kadangi esu labai nekantri, tai cia testukas 6 DPO blush2.gif
Turbut ir rodo nesamones.... Bet man pirmakart cia taip parode.
Testukas is Benu, early pregnancy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 05 kovo 2016 - 17:49