Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(Teside @ 2016 02 06, 22:23)
Sveikos,
One step testukas katik padarytas. Man pasivaideno ar kazkas yra? Pries lempa vartydama lyg matau vaiduokliu vaiduokli, bet nufotkinti misija neimanoma unsure.gif butu 8dpo kazkur.

Nematau unsure.gif Gal šiandien mėginai kartoti, man irgi One Step testas, mąstau meluoja ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2016 02 09, 08:34)
sveikos damos 

As matau smile.gif linkiu rysketi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man matosi, nežinau ar matysis foto, bet išryškėjo tikrai už kokių 10min, testas pats pigiausias

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 02 10, 21:26)
Sveikos,
Man matosi, nežinau ar matysis foto, bet išryškėjo tikrai už kokių 10min, testas pats pigiausias

Sveikinimai su nestuke.gif 4u.gif Puikiai matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 02 10, 20:26)
Sveikos,

user posted image

kad labai jau ryskus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

tikrai matosi smile.gif sveikinu nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, šiandien pasidariau kitos firmos tai vos vos šešėliukas, manau tik kontrolinė matosi kur turėjo būt, bet man taip dar geriau būtų, nes mano antroji dar labai maža ir sveikatą dar pasitvarkyt reiktų. Noriu trečio bet vėliau, dabar dar krūvą problemų išsispręst reikia.
Atsakyti
Sveikos,

user posted image

Kuo puikiausiai matosi. 4u.gif

Gal kur šiandien kitą darėt mažiau jautresnis todėl ir brūkšnelis mažiau matomas? Geriausia daryt tos pačios firmos, tada lygint ryškumą paprasčiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2016 02 11, 12:06)
Kuo puikiausiai matosi.  4u.gif

Gal kur šiandien kitą darėt mažiau jautresnis todėl ir brūkšnelis mažiau matomas? Geriausia daryt tos pačios firmos, tada lygint ryškumą paprasčiau.  g.gif

Taip kitos firmos dariausi, dar palauksiu iki Valentino ir jei nieks nepasikeis darysiu dar vieną smile.gif

Va vakarykščias ir šiandieninis dienos šviesoj, na tikrai neryškūs

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 11 vasario 2016 - 16:30
abiejuose gerai matosi smile.gif
Atsakyti
Pasidariau ir išgirtą Benu šiandien vakare, dabar tikrai klausimų nekyla, nes ir išryškėjo per 3min smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ankara, dideliausi sveikinimai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti