Merginos, pirmiesiems nėštumo požymiams, vaisingų dienų apskaičiavimui ir t.t. yra skirtos kitos temos
QUOTE(gabrizacka @ 2016 01 28, 11:16)
o kaip skaiciavaisi ovuliacijos diena? nes man kiekvienoje skaiciuokleje skirtingai rodo
Aš nieko neskaičiavau.Turiu programėlę telefone,ten vedu grafiką kada prasideda mmm.Mano ciklas reguliarus,28d. Tai ovuliaciją lengva apskaičiuot.Bet kaip minėjau,nieko daug neskaičiavau,viskas iš pirmo karto pavyko
Aš matau, bet jie ir šiaip linkę mėtyti vaiduoklius, tad pakartokit po poros dienų
QUOTE(Dotty @ 2016 02 09, 07:18)
Labas rytas, esu pasimetusi, mum su vyru pastot naturaliai sansu neduoda, bet mmm kazkur uzsilaikiusios ir padariau testuka... Lyg ir kazkas matosi? Ar cia testukas man toki bairi meta? One step testukas 10miu jautrumo. Gal zinot, sitie linke vaiduokliaut?
Matau Cia net ne vaiduoklis
QUOTE(gabrizacka @ 2016 02 09, 07:34)
sveikos damos pas mane siandien irgi apie 8DPO, pasidariau NT
Kažką matau o čia po laiko pasimatė ar iškart? nes kiek matau jau išdžiuvęs. Iš patirties žinau, kad išdžiuvę būna rodo pilkas linijas, kur turėtų užrūžavuoti, tai po 10min aš jau nebevertinu, būna šiukšlinėj
QUOTE(Dotty @ 2016 02 09, 09:36)
Kažką matau o čia po laiko pasimatė ar iškart? nes kiek matau jau išdžiuvęs. Iš patirties žinau, kad išdžiuvę būna rodo pilkas linijas, kur turėtų užrūžavuoti, tai po 10min aš jau nebevertinu, būna šiukšlinėj
na po tu 3 minuciu kaip rasoma kad reikia vertinti jau ir pamaciau stai toki, cia dar fotkinau apie 5 minutes bandziau is visu kampu nes paciam tetsuke kazkas matosi o per nuotrauka nelabai, tai cia kazkur po min po ilasinimo
Papildyta:
nedarasiau, 8 min po ilasinimo
QUOTE(gabrizacka @ 2016 02 09, 08:43)
na po tu 3 minuciu kaip rasoma kad reikia vertinti jau ir pamaciau stai toki, cia dar fotkinau apie 5 minutes bandziau is visu kampu nes paciam tetsuke kazkas matosi o per nuotrauka nelabai, tai cia kazkur po min po ilasinimo
Papildyta:
Papildyta:
Tai manau tikrai kažkas yra, nes matosi nuotraukoje Linkiu ryškėt!
QUOTE(Dotty @ 2016 02 09, 09:45)
Tai manau tikrai kažkas yra, nes matosi nuotraukoje Linkiu ryškėt!
lb aciu o kad istikruju buciau beto, tai pirmas bandymas