Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Merginos, pirmiesiems nėštumo požymiams, vaisingų dienų apskaičiavimui ir t.t. yra skirtos kitos temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2016 01 28, 11:16)
o kaip skaiciavaisi ovuliacijos diena? nes man kiekvienoje skaiciuokleje skirtingai rodo  g.gif

Aš nieko neskaičiavau.Turiu programėlę telefone,ten vedu grafiką kada prasideda mmm.Mano ciklas reguliarus,28d. Tai ovuliaciją lengva apskaičiuot.Bet kaip minėjau,nieko daug neskaičiavau,viskas iš pirmo karto pavyko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
One step testukas katik padarytas. Man pasivaideno ar kazkas yra? Pries lempa vartydama lyg matau vaiduokliu vaiduokli, bet nufotkinti misija neimanoma unsure.gif butu 8dpo kazkur.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teside @ 2016 02 06, 22:23)
Sveikos,
One step testukas katik padarytas. Man pasivaideno ar kazkas yra? Pries lempa vartydama lyg matau vaiduokliu vaiduokli, bet nufotkinti misija neimanoma unsure.gif butu 8dpo kazkur.
user posted image

user posted image

Nematau. Labai anksti darytas testas.
Atsakyti
Aš matau, bet jie ir šiaip linkę mėtyti vaiduoklius, tad pakartokit po poros dienų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, esu pasimetusi, mum su vyru pastot naturaliai sansu neduoda, bet mmm kazkur uzsilaikiusios ir padariau testuka... Lyg ir kazkas matosi? Ar cia testukas man toki bairi meta? One step testukas 10miu jautrumo. Gal zinot, sitie linke vaiduokliaut?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2016 02 09, 07:18)
Labas rytas, esu pasimetusi, mum su vyru pastot naturaliai sansu neduoda, bet mmm kazkur uzsilaikiusios ir padariau testuka... Lyg ir kazkas matosi? Ar cia testukas man toki bairi meta? One step testukas 10miu jautrumo. Gal zinot, sitie linke vaiduokliaut?

user posted image

Matau bigsmile.gif Cia net ne vaiduoklis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 09 vasario 2016 - 07:32
sveikos damos mirksiukas.gif pas mane siandien irgi apie 8DPO, pasidariau NT

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2016 02 09, 07:34)
sveikos damos  mirksiukas.gif  pas mane siandien irgi apie 8DPO, pasidariau NT

Kažką matau ax.gif o čia po laiko pasimatė ar iškart? nes kiek matau jau išdžiuvęs. Iš patirties žinau, kad išdžiuvę būna rodo pilkas linijas, kur turėtų užrūžavuoti, tai po 10min aš jau nebevertinu, būna šiukšlinėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 09 vasario 2016 - 08:38
QUOTE(Dotty @ 2016 02 09, 09:36)
Kažką matau  ax.gif o čia po laiko pasimatė ar iškart? nes kiek matau jau išdžiuvęs. Iš patirties žinau, kad išdžiuvę būna rodo pilkas linijas, kur turėtų užrūžavuoti, tai po 10min aš jau nebevertinu, būna šiukšlinėj smile.gif

na po tu 3 minuciu kaip rasoma kad reikia vertinti jau ir pamaciau stai toki, cia dar fotkinau apie 5 minutes biggrin.gif bandziau is visu kampu nes paciam tetsuke kazkas matosi o per nuotrauka nelabai, tai cia kazkur po min po ilasinimo g.gif
Papildyta:
nedarasiau, 8 min po ilasinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2016 02 09, 08:43)
na po tu 3 minuciu kaip rasoma kad reikia vertinti jau ir pamaciau stai toki, cia dar fotkinau apie 5 minutes  biggrin.gif  bandziau is visu kampu nes paciam tetsuke kazkas matosi o per nuotrauka nelabai, tai cia kazkur po min po ilasinimo  g.gif
Papildyta:
nedarasiau, 8 min po ilasinimo  smile.gif

Tai manau tikrai kažkas yra, nes matosi nuotraukoje smile.gif Linkiu ryškėt!
Atsakyti
QUOTE(Dotty @ 2016 02 09, 09:45)
Tai manau tikrai kažkas yra, nes matosi nuotraukoje  smile.gif Linkiu ryškėt!

lb aciu 4u.gif o kad istikruju buciau nestuke.gif beto, tai pirmas bandymas cool.gif
Atsakyti