Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(Ronera @ 2016 01 20, 14:30)
Matosi 4u.gif pakartokit dar vakare, man bent jau vakariniai budavo ryskesni blush2.gif

Vakar ryte buvo šiek tiek silpnesnis vaiduokliukas,vakare visiškai nieko.Kokį testą rekomenduotumėt kaip patikimą?
Atsakyti
man testukai jau rodo II 4u.gif pradzia yra,laikau kumscius,kad viskas butu gerai.

Man ryskiausiai pradzioj parode Benu vaistinej parduodami testukai jautrus
Atsakyti
QUOTE(Adelė0724 @ 2016 01 20, 14:46)
Vakar ryte buvo šiek tiek silpnesnis vaiduokliukas,vakare visiškai nieko.Kokį testą rekomenduotumėt kaip patikimą?

Pasidariau ką tik viola.Nieko nėra.na po 10min gal šiek tiek prie lango matosi antra.
Atsakyti
QUOTE(Adelė0724 @ 2016 01 20, 15:58)
Pasidariau ką tik viola.Nieko nėra.na po 10min gal šiek tiek prie lango matosi antra.

Hmm, pasimečiau dar labiau. Štai kas atsirado po 15 minučių gal. Nežinau ar jūs ką nors matysit g.gif
user posted image

user posted image

Aš žinoma jį dar pradariau, tada dar geriau matosi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelė0724: 20 sausio 2016 - 16:25
Adelė, labai grazus vaiduoklis smile.gif tokiu verta tikėt!
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 01 20, 18:00)
Adelė, labai grazus vaiduoklis smile.gif tokiu verta tikėt!

Bijau per anksti apsidžiaugti.Mmm penktadienį turi prasidėt.O pilvą taaip skauda,kad kas pusvalandį bėgu į wc tikrint ar nesusirgau.
Atsakyti
QUOTE(Adelė0724 @ 2016 01 20, 20:33)
Bijau per anksti apsidžiaugti.Mmm penktadienį turi prasidėt.O pilvą taaip skauda,kad kas pusvalandį bėgu į wc tikrint ar nesusirgau.

Matau aiskiai vaiduokliukus 4u.gif o pilva man pamenu irgi labai skaudejo kelias dienas kaip pries mmm, ir skausmas dar buvo stipresnis nei iprastai pries mmm, galvojau kad tikrai mmm pareina, o pasirodo tuometiniai vaiduokliukai nemelavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2016 01 21, 08:10)
Matau aiskiai vaiduokliukus 4u.gif o pilva man pamenu irgi labai skaudejo kelias dienas kaip pries mmm, ir skausmas dar buvo stipresnis nei iprastai pries mmm, galvojau kad tikrai mmm pareina, o pasirodo tuometiniai vaiduokliukai nemelavo  ax.gif

Sveikinu Ronera wub.gif
Adelė0724 sveikinu 4u.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus,bet dar nesidžiaugiu 4u.gif
Pasidariau ką tik easy test,po 3-5min buvo aiškiai neigiamas.Po 10min vėl kažkas išlindo,bet jie rašo,jog vertinti daugiau nei po 5min negalima.Jei iki rytojaus nesusirgsiu,ryt reikia važiuot kraujo tyrimą pasidaryt.Jį visose ligoninėse daro?
Atsakyti
QUOTE(Adelė0724 @ 2016 01 21, 09:19)
Ačiū visoms už sveikinimus,bet dar nesidžiaugiu  4u.gif
Pasidariau ką tik easy test,po 3-5min buvo aiškiai neigiamas.Po 10min vėl kažkas išlindo,bet jie rašo,jog vertinti daugiau nei po 5min negalima.Jei iki rytojaus nesusirgsiu,ryt reikia važiuot kraujo tyrimą pasidaryt.Jį visose ligoninėse daro?

Nezinau ar visur daro bet siulau darytis ten kur turi vietoj laboratorija nes kai kuriose klinikose atsakymo gali tekt laukt iki keliu dienu, o kur turi vietoj laboratorija tai atsakymas buna jau po keliu valandu smile.gif

Siaip jeigu vaiduokliauja keli skirtingi testai kad ir po 10 minuciu tai sakyciau viltis labai didele, nes jie be reikalo nevaiduokliauja ir dar visi is eiles. Nebent jeigu bandoma pastoti skatinimo pagalba ar vartojat kitus hormoninius vaistus, galincius prisaukti netikrus vaiduoklius..
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2016 01 21, 09:35)
Nezinau ar visur daro bet siulau darytis ten kur turi vietoj laboratorija nes kai kuriose klinikose atsakymo gali tekt laukt iki keliu dienu, o kur turi vietoj laboratorija tai atsakymas buna jau po keliu valandu smile.gif

Siaip jeigu vaiduokliauja keli skirtingi testai kad ir po 10 minuciu tai sakyciau viltis labai didele, nes jie be reikalo nevaiduokliauja ir dar visi is eiles. Nebent jeigu bandoma pastoti skatinimo pagalba ar vartojat kitus hormoninius vaistus, galincius prisaukti netikrus vaiduoklius..

Nieko nevartoju.Čia apskritais pirmas bandymas 4u.gif Gal Vilniuje kas nors žino kur daro ir greitai pateikia rezultatus? Tikriausiai į privačią nuvažiuosiu, ten viskas greičiau turėtų įvykti.
Atsakyti