Kaip jus ten kazka iziurite? Pas mane karta buvo visai ryskus vaiduoklis ir vis vien po keliu dienu susirgau tai tokie visai neryskus, nezinau, ar galima manyti, kad jau "uzkibo"
Sveikos merginos... Nesuprantu ir as kas man.... Mano vaisingos dienos buvo 11.14-11.19 na cia pagal programele telefono. Su vyru namu darbus atlikinejom, nes ilsejomes Tailande tuo metu grizus gruodzio 1d. Susirgau mm... Nusivyliau kad neparsivezem tailanduko bet dabar man jau kokios 4-5 dienos ispustas pilvas ir vis skauda pilvo apacia, o daugiau jokiu kitokiu simptomu neturiu... Ryte darysiu testuka, bet man tos mm beveik kaip normalios buvo... Gal kiek trumpesnes... O dabar nu visa diena be perstojo maudzia pilvo apacia.
Sveikos merginos... Nesuprantu ir as kas man.... Mano vaisingos dienos buvo 11.14-11.19 na cia pagal programele telefono. Su vyru namu darbus atlikinejom, nes ilsejomes Tailande tuo metu grizus gruodzio 1d. Susirgau mm... Nusivyliau kad neparsivezem tailanduko bet dabar man jau kokios 4-5 dienos ispustas pilvas ir vis skauda pilvo apacia, o daugiau jokiu kitokiu simptomu neturiu... Ryte darysiu testuka, bet man tos mm beveik kaip normalios buvo... Gal kiek trumpesnes... O dabar nu visa diena be perstojo maudzia pilvo apacia.
Du benu, vienas violos, siandien benu ir viola neryskia rodo juosta, nors vakar benu rode pakankamai ryskia kaip cia suprast? pabandysiu ikelt Papildyta:
Cia yra ar nera? Man jau nerimas ima
Du benu, vienas violos, siandien benu ir viola neryskia rodo juosta, nors vakar benu rode pakankamai ryskia kaip cia suprast? pabandysiu ikelt Papildyta:
Sveikos, jus cia ekspertes, patarkyt ) mm turi prasidet 10d., ciklas 28d., sian ryte ir dabar, vakare dariau NT, per pirmas 5 minutes pasirodo vos vos matoma, bet tikrai matoma, net vyras patvirtino antra juostele, testai skirtingi, vienas maria strip test, kitas kazkoks is camelios, bet ne rapipreg, nes rapipreg visada rodo vaiduoklius, kaip galvuojat, galiu jau nelaukt mm ? p.s. zinau kad laukt nedaug, bet na pacios zinot ... krauja darysiu nebent sestadieni