Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

QUOTE(Mergina84 @ 2015 12 11, 11:47)
Kaip jus ten kazka iziurite? Pas mane karta buvo visai ryskus vaiduoklis ir vis vien po keliu dienu susirgau  doh.gif tai tokie visai neryskus, nezinau, ar galima manyti, kad jau "uzkibo"  unsure.gif

čia jau kaip kam matyt smile.gif daug kuriom prasideda viskas nuo vaiduokliuku, man tai pat su pirmuoju buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... Nesuprantu ir as kas man.... Mano vaisingos dienos buvo 11.14-11.19 na cia pagal programele telefono. Su vyru namu darbus atlikinejom, nes ilsejomes Tailande tuo metu smile.gif grizus gruodzio 1d. Susirgau mm... Nusivyliau kad neparsivezem tailanduko sad.gif bet dabar man jau kokios 4-5 dienos ispustas pilvas ir vis skauda pilvo apacia, o daugiau jokiu kitokiu simptomu neturiu... Ryte darysiu testuka, bet man tos mm beveik kaip normalios buvo... Gal kiek trumpesnes... O dabar nu visa diena be perstojo maudzia pilvo apacia.
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2015 12 14, 01:50)
Sveikos merginos... Nesuprantu ir as kas man.... Mano vaisingos dienos buvo 11.14-11.19 na cia pagal programele telefono. Su vyru namu darbus atlikinejom, nes ilsejomes Tailande tuo metu smile.gif grizus gruodzio 1d. Susirgau mm... Nusivyliau kad neparsivezem tailanduko sad.gif bet dabar man jau kokios 4-5 dienos ispustas pilvas ir vis skauda pilvo apacia, o daugiau jokiu kitokiu simptomu neturiu... Ryte darysiu testuka, bet man tos mm beveik kaip normalios buvo... Gal kiek trumpesnes... O dabar nu visa diena be perstojo maudzia pilvo apacia.

Tai dabar ovuliacija gali būti, dėl to ir pilvą skauda, išpūstas. kaip tik ciklo vidurys.
bent jau man tai visada taip būna per ovuliaciją
Atsakyti
Kaip gali buti nestumo testas darytas diena pries ryskesnis nei velesni? Visi testai nustatyti ankstyvam nestumui. Mm veluoja kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Mergina84 @ 2015 12 21, 08:20)
Kaip gali buti nestumo testas darytas diena pries ryskesnis nei velesni? Visi testai nustatyti ankstyvam nestumui. Mm veluoja kelias dienas.

O testai visi vienos firmos ar skirtingų?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 12 21, 09:33)
O testai visi vienos firmos ar skirtingų?

Du benu, vienas violos, siandien benu ir viola neryskia rodo juosta, nors vakar benu rode pakankamai ryskia g.gif kaip cia suprast? pabandysiu ikelt
Papildyta:
user posted image
Cia yra ar nera? Man jau nerimas ima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina84: 21 gruodžio 2015 - 09:09
QUOTE(Mergina84 @ 2015 12 21, 10:02)
Du benu, vienas violos, siandien benu ir viola neryskia rodo juosta, nors vakar benu rode pakankamai ryskia  g.gif kaip cia suprast? pabandysiu ikelt
Papildyta:
user posted image

Ryškiai teigiami 4u.gif gal skirtingu paros metu daryti? Ryškumas priklauso ir nuo šlapimo koncentracijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina84 @ 2015 12 21, 09:02)
Du benu, vienas violos, siandien benu ir viola neryskia rodo juosta, nors vakar benu rode pakankamai ryskia  g.gif kaip cia suprast? pabandysiu ikelt
Papildyta:

Aš tai visus užskaityčiau kaip teigiamus. 4u.gif
Atsakyti
Su šventėm visas 4u.gif

Gal kas žinot koks šito testo jautrumas? Iš Maximos jis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mergina84 @ 2015 12 21, 10:02)
Papildyta:
user posted image

nu viola ir man taip pat rodo tai nesuprantu ar uzskaityt ar ne sad.gif
m veluoja jau 7 dienas
Atsakyti

i 
Paskutinės žinutės pašalintos. Prašau atkreipti dėmesį į temos pavadinimą ir nerašyti žinučių ne į temą.
Ačiū.
Atsakyti
Sveikos, jus cia ekspertes, patarkyt smile.gif) mm turi prasidet 10d., ciklas 28d., sian ryte ir dabar, vakare dariau NT, per pirmas 5 minutes pasirodo vos vos matoma, bet tikrai matoma, net vyras patvirtino antra juostele, testai skirtingi, vienas maria strip test, kitas kazkoks is camelios, bet ne rapipreg, nes rapipreg visada rodo vaiduoklius, kaip galvuojat, galiu jau nelaukt mm ? bigsmile.gif bigsmile.gif p.s. zinau kad laukt nedaug, bet na pacios zinot ... biggrin.gif krauja darysiu nebent sestadieni
Atsakyti