Įkraunama...
Įkraunama...

Tema, skirta silpnai teigiamiems NT

Teigiamas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monita2014 @ 2015 11 03, 08:10)
Sakykit ar čia vis dar skaitosi vaiduoklis? Ar jau galima pradėti džiaugtis? Ar dėl to rudo patepliojimo verta sunerimti?

Ačiū už nuomones.

Teigiamas 4u.gif
Bet tepliojimas nėštumo metu tai nieko gero nereiškia... Man dėl tepliojimo, kuris reiškia gresiantį persileidimą, buvo Duphaston išrašę gerti iki 12sav ir rekomendavo gulimą režimą, nors neliepė nedirbti, nors jeigu būčiau dirbus fizinį darbą ir būčiau norėjusi, būčiau gavusi biuletenį. Bet gali būti ir implantacinis kraujavimas, kuris trunka labai trumpai ir yra negausus, tai jeigu jis pasibaigs savaime-viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliukass @ 2015 11 03, 14:45)
Bet gali būti ir implantacinis kraujavimas, kuris trunka labai trumpai ir yra negausus, tai jeigu jis pasibaigs savaime-viskas ok  thumbup.gif

Implantacinio kraujavimo, kai NT taip ryškiai rodo, būti nebegali, vaisius jau yra implantavęsis, nes išsiskiria HcG, kuris ir "spalvina" NT smile.gif Joks NT nerodys nėštumo, kol vyksta implantacija.
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif pabandysiu rytoj pakartoti testą smile.gif , nes vis dar nesitiki. O dėl tepliojimo esu girdėjusi, kad jis kartais pasireiškia, juolab kad jis man truko 3 dienas ir vos keli lašai smile.gif .
Atsakyti
Sveikutes,
ar matot koki tai vaiduokli?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oijva @ 2015 11 04, 13:53)
Sveikutes,
user posted image

aš nematau. matau tik žymę, kurioje turėtų būti juostelė.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 04 lapkričio 2015 - 15:50
QUOTE(Oijva @ 2015 11 04, 14:53)
Sveikutes,
user posted image

Matau aiškų melsvą vaiduoklį smile.gif Linkiu ryškėti! 4u.gif
Atsakyti
As matau,bet pilkos spalvos g.gif , manau tai yra zyme 4u.gif ,bet linkiu kad pavirstu i tikrai teigiama testuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monita2014 @ 2015 11 03, 09:10)
Sveikos merginos,

Reikalinga Jūsų pagalba, mano ciklas ~29-32 dienos, planuojam dribsiuką jau trejetą mėn. su OT. Šį mėnesį prasidėjo "tos" dienos 30 d., tačiau pradėjo rudai teplioti ir tie 5 lašai, tepliojimas truko nuo šio šeštadienio iki vakar (3 dienas), nes šianien nieko nebevyksta . Yra buvę ir anksčiau rudo tepliojimo, tačiau jis po poros dienų išnykdavo ir prasidėdavo normalio dienos. Nusprendžiau pasidaryti testą, rezultatas:

Testas

Sakykit ar čia vis dar skaitosi vaiduoklis? Ar jau galima pradėti džiaugtis? Ar dėl to rudo patepliojimo verta sunerimti?

Ačiū už nuomones.

man buvo taip kad kai pradejau lautis tuo metu kai turejo prasideti mm, tepliojo rudai gal pora dienu (nepamenu tiksliai). Kadangi man budavo pries mm patepliojimu tai maniau kad ruosiasi jos ateiti. Bet kai po keletos dienu vistiek nesulaukiau pasidariau testa ir buvo teigiamas. Bet tepliojimu daugiau nebuvo, tik kaip sakiau gal pora dienu butent turejusiu ateiti mm metu. O jei jum vis dar tesiasi tai gal reiktu ginei pasirodyti g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pasidalintą patirtį 4u.gif . Tai tikrai ne vaiduoklis, nes netikėtai turėjau važiuoti į priimamąjį, kadangi turėjau skristi šią savaitę lėktuvu, ir po skrydžio pradėjo teplioti, gydytoja patvirtino, kad nėštumas yra jis gimdoje, tik gemalinė pūslelė deformuota, išrašė gerti vaistų - Dufaston. Tepliojimas baigėsi tikiuosi viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monita2014 @ 2015 11 15, 16:18)
Ačiū visoms už pasidalintą patirtį  4u.gif . Tai tikrai ne vaiduoklis, nes netikėtai turėjau važiuoti į priimamąjį, kadangi turėjau skristi šią savaitę lėktuvu, ir po skrydžio pradėjo teplioti, gydytoja patvirtino, kad nėštumas yra jis gimdoje, tik gemalinė pūslelė deformuota, išrašė gerti vaistų - Dufaston. Tepliojimas baigėsi tikiuosi viskas bus gerai.  smile.gif

Didžiausi sveikinimai ir lengvo nešiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif na o as jau 4 menesi laukiu rezultatų-pavyko ar nepavyko šį kartą.. mmm jau tūrėtų už poros dienų būti, bet požymių visokių pilna. Tikriausiai dėl per didelio noro. smile.gif belika tyliai laukti.
Atsakyti
http://www.part.lt/i...c825e277254.jpg

12 DPO.
??? g.gif

i 
Nuotrauka neturi būti didesnė nei 640*480 pikseliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 18 lapkričio 2015 - 18:01