Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

QUOTE(picolina @ 2010 01 21, 18:04)
maskuoklis 9.50 euru-33 lt
mineralinis foundation (nezinaukaiplietuviskai vadinas  blush2.gif ) 18.90-65 lt
loose pudra 16.90- 58 lt
mineraline ta pudra skysta kur tu klausiai 22 eurai  -76 lt

Labai panašiai kaip pas mus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 21, 16:45)
Labai panašiai kaip pas mus..  smile.gif

tai as taip ir maniau, kad tikrai ne brangiau ir lt.
Atsakyti
Mineralinis maskuoklis pas mus 35 lt 4u.gif
Atsakyti
Aš Kosmadoj mokėjau 29Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 22, 15:29)
Aš Kosmadoj mokėjau 29Lt  ax.gif

Tikrai? bigsmile.gif Tada važiuoju ir aš į Kosmadą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 01 23, 14:46)
Tikrai? bigsmile.gif  Tada važiuoju ir aš į Kosmadą  thumbup.gif

Jei kas važiuojat kur, pažiūrėkit, ar pudrom yra nuolaidų??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aprimusi temele,na ar kuri nors naudojate HYDRASILK pudra? kaip atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 01 27, 16:51)
Aprimusi temele,na ar kuri nors naudojate HYDRASILK pudra? kaip atsiliepimai?  rolleyes.gif

Jau rašiau anksčiau net kelis kartus, netingėkit paieškot keleta psl atgal arba pasinaudokit paieška 4u.gif .šiandien kaip tik ja pasitepiau po ilgos pertrakos ir nustebau kaip gražiai ji ant veido atrodo, tik va atspalvis per tamsus (1nr), o šviesesnių LT nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 27, 21:27)
Jau rašiau anksčiau net kelis kartus, netingėkit paieškot keleta psl atgal arba pasinaudokit paieška  4u.gif .šiandien kaip tik ja pasitepiau po ilgos pertrakos ir nustebau kaip gražiai ji ant veido atrodo, tik va atspalvis per tamsus (1nr), o šviesesnių LT nėra  doh.gif

prasau cia nepyktaut! esu ne naujoke ir paieska naudotis moku lens.gif norejau daugiau nuomoniu mirksiukas.gif pati artdeco labai patenkinta,vakar ieskojau pudros,taip norejau hydrasilk,bet is tu 3 atspalviu issirinkt tokia nesamone doh.gif mano oda i gelsvuma,pemiau irgi artdeco pudra tik rich,radau tinkama atspalvi.Kolkas rezultatu patenkinta,maloniai tepasi 4u.gif kartu ir maskuotoja prigriebiau ax.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip jums Artdeco lupdaziai? vakar rinkausi lupdazio, daziausi vienom - visai gedai dengiasi, maloniai. bet viena uzsitepiau ant rankos pabandyt - iki siol nenusiplauna blink.gif kuo ten prideta i juos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 01 28, 09:51)
prasau cia nepyktaut! esu ne naujoke ir paieska naudotis moku  lens.gif norejau daugiau nuomoniu  mirksiukas.gif pati artdeco labai patenkinta,vakar ieskojau pudros,taip norejau hydrasilk,bet is tu 3 atspalviu issirinkt tokia nesamone  doh.gif mano oda i gelsvuma,pemiau irgi artdeco pudra tik rich,radau tinkama atspalvi.Kolkas rezultatu patenkinta,maloniai tepasi  4u.gif kartu ir maskuotoja prigriebiau  ax.gif

Pritariu... esu baltaodė ir man Hydra silk Nr. 1 per tamsus.... doh.gif doh.gif doh.gif
Kur dabar dėt??? g.gif
Tepasi gerai, spalva lyg ir nieko, bet ant mano baltos odos jau labai matosi...

Padariau išvadas: nepirkti jokių pudrų kai mažas spalvų pasirinkimas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 28 sausio 2010 - 12:52
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 28, 14:51)
Pritariu... esu baltaodė ir man Hydra silk Nr. 1 per tamsus.... doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kur dabar dėt??? g.gif
Tepasi gerai, spalva lyg ir nieko, bet ant mano baltos odos jau labai matosi...

Padariau išvadas: nepirkti jokių pudrų kai mažas spalvų pasirinkimas....

as jum patarima noriu duot ax.gif , kitos gal nelabai zino ir nevertina,parasykit ka nors daugiau pvz kad labai legva, nesausina odos (man kai rinkausi buvo labai aktualu),nera sodium chloride (kemsa poras), nera alkoholio,kuris irgi sausina (rich serija jo turi bet ne pirmoj vietoj irasytas,tai suprask nelabai daug).Turincioms sausa oda/normalia/dehidratuota oda sunku atitaikyt gera/lenva pudra (daznai ir maskuot maziau reikia),o hydrasilk kaip skaitau butent tokia..
4u.gif
Atsakyti