Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

Žalias Artdeco pieštukas - nesusipratimas.
Jei gausiai tepi, kad spuogas ar tai raudonumas neišlįstų, per krempudrą tas žalumas prasimuša doh.gif
jei švelniai patapšnoji, nemaskuoja raudonio. Kam tada išvis jį tept g.gif

turėjau kamufliažą. Naudojau tikrai dideliems plotams maskuot, vos ne kaip krempudrą tepiau. Jokios alergijos ir porų nekimšo, kiek atmintis neša . Maskavimas ir laikymąsis puikus, bet spalvos šiaip sau, neprisimenu gaila kokį nr. turėjau, gal 4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 26, 10:55)
Jei gausiai tepi, kad spuogas ar tai raudonumas neišlįstų, per krempudrą tas žalumas prasimuša  doh.gif
jei švelniai patapšnoji, nemaskuoja raudonio. Kam tada išvis jį tept  g.gif

turėjau kamufliažą. Naudojau tikrai dideliems plotams maskuot, vos ne kaip krempudrą tepiau. Jokios alergijos ir porų nekimšo, kiek atmintis neša . Maskavimas ir laikymąsis puikus, bet spalvos šiaip sau, neprisimenu gaila kokį nr. turėjau, gal 4  g.gif

Aš tokį pat turiu ir taip pat nelabai naudoju pagal tiesioginę paskirtį, nes man jis irgi neatlieka savo darbo. Bet aš radau kur jį panaudot. lotuliukas.gif Aš su juo lengvai tapšnoju (ne braukiu!) per lūpas, po to užtepu bespalvio blizgio ir turiu puikias nude lūpas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2009 12 26, 13:29)
Aš tokį pat turiu ir taip pat nelabai naudoju pagal tiesioginę paskirtį, nes man jis irgi neatlieka savo darbo. Bet aš radau kur jį panaudot.  lotuliukas.gif  Aš su juo lengvai tapšnoju (ne braukiu!) per lūpas, po to užtepu bespalvio blizgio ir turiu puikias nude lūpas.  thumbup.gif

Ar teisingai jus supratau, jus zaliuoju maskuokliu patapsnojate lupytes?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 12 26, 14:12)
Ar teisingai jus supratau, jus zaliuoju maskuokliu patapsnojate lupytes?

lotuliukas.gif taip. nežinau, aš tai ypatingai padeda lūpom, bet kai norisi išgauti nude efektą, tai nieko geriau dar neradau, nes tas žalias atspalvis nugesina lūpų raudonumą ir gaunasi tikrai labai gerai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2009 12 26, 15:19)
lotuliukas.gif  taip. nežinau, aš tai ypatingai padeda lūpom, bet kai norisi išgauti nude efektą, tai nieko geriau dar neradau, nes tas žalias atspalvis nugesina lūpų raudonumą ir gaunasi tikrai labai gerai. wink.gif

o tikrai bigsmile.gif reikes ir man su zaliu pabandyti 4u.gif nes as tai su krempudra papudruoju, nes nemegstu raudonu lupu schmoll.gif
Atsakyti
Gal visgi yra bandžiusių Artdeco mineralinį maskuoklį? Gan brangu 70Lt už 2 gramus bet girdėjau labai gerų atsiliepimų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 26, 11:55)
Jei gausiai tepi, kad spuogas ar tai raudonumas neišlįstų, per krempudrą tas žalumas prasimuša  doh.gif
jei švelniai patapšnoji, nemaskuoja raudonio. Kam tada išvis jį tept  g.gif

turėjau kamufliažą. Naudojau tikrai dideliems plotams maskuot, vos ne kaip krempudrą tepiau. Jokios alergijos ir porų nekimšo, kiek atmintis neša . Maskavimas ir laikymąsis puikus, bet spalvos šiaip sau, neprisimenu gaila kokį nr. turėjau, gal 4  g.gif

O,nuraminot,nes ir man turbot vos ne kaip krempudra reikes tepti,o ant virsaus tik kompaktine smile.gif O mazdaug kokiam laikui uzteko jums ja sitaip naudojant? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 26 gruodžio 2009 - 18:36
nereik manęs jusint, nesu tokia sena schmoll.gif
nesunaudojau aš jo schmoll.gif negražiai ant veido žiūrėjos, kamufliažas sausai odai nelabai, nes jis pats iš savęs sausas, sunkiai tepas, paskirstyt sunku, sunku atspalvį prisitaikyt smile.gif pardaviau, kiek atsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 26, 22:06)
nereik manęs jusint, nesu tokia sena schmoll.gif
nesunaudojau aš jo  schmoll.gif negražiai ant veido žiūrėjos, kamufliažas sausai odai nelabai, nes jis pats iš savęs sausas, sunkiai tepas, paskirstyt sunku, sunku atspalvį prisitaikyt smile.gif pardaviau, kiek atsimenu  g.gif

O,tai gal man tada tiks kaip tik,nes oda kazkas panasaus i misria(nu tik dabar del oro biski issausejusi doh.gif ) rolleyes.gif O del ,,tu,, esu maciusi,kad SM kartais net isizeidzia,todel nesu linkusi rizikuoti iskart biggrin.gif
Atsakyti
Įsigijau šitą gėrį. bigsmile.gif
http://www_artdeco_d...eral-concealer/

Tikrai vertas dėmesio daiktas, labai patinka kad padengus šiais milteliais, paakiai nebeblizga po kreminės pudros, atrodo natūraliai. Neblogai maskuoja, bet ne ypatingai, didesnių defektų neslėps, tiesa, dar nebandžiau kaip būtų sumaišius tuos miltelius su kremu, Artdeco tinklapyje rašo, kad tokiu būdu padengus, maskavimas būtų didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 04, 21:19)
Įsigijau šitą gėrį. bigsmile.gif
http://www_artdeco_d...eral-concealer/

Tikrai vertas dėmesio daiktas, labai patinka kad padengus šiais milteliais, paakiai nebeblizga po kreminės pudros, atrodo natūraliai. Neblogai maskuoja, bet ne ypatingai, didesnių defektų neslėps, tiesa, dar nebandžiau kaip būtų sumaišius tuos miltelius su kremu, Artdeco tinklapyje rašo, kad tokiu būdu padengus, maskavimas būtų didesnis.

as tokio ne nemacius bigsmile.gif Kokioj pardej pirkot ir kiek kastavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 04, 23:02)
as tokio ne nemacius bigsmile.gif Kokioj pardej pirkot ir kiek kastavo  ax.gif

Kosmadoj. Apie 30Lt smile.gif
Atsakyti