QUOTE(Elegant @ 2009 12 25, 00:22)
Aš turiu, naudojau gal 2 kartus, vienas iš jų buvo itin svarbiam renginiui darytam makiažui tai naudojau jį skruostams pamaskuoti paraudimus ir pan ir vakare nuvalius viską pastebėjau kad tose vietose kur teptas kamufliažas, oda paraudusi, ją nieži, tiesa, ryte jau viskas buvo pradingę, todėl iš savo patirties patariu šios priemonės dideliems odos plotams nenaudoti. Kaina apie 25Lt gal kiek daugiau. Mano nr arba 6 arba 9
nes nežinau iš kurios pusės žiūrėti o tas lipdukas taip neaiškiai užklijuotas, sakyčiau tokia natūrali, rusva spalvytė.
Tai gal jums siaip oda suerzino
Man nuo nei vienos priemones taip nera buve,kad ir kokiu dabar pagalvoju nesamoniu buvau ant odos tepusi
O cia dar man pasirode,kad taip plonai uztepti tereikia,nes dabar naudoju maskuojamaji piestuka,tai tikrai jis man storiau tepasi,tai gal odai net geriau butu
As tai galvoju dabar internete pasiziurejusi,kad man reiketu imti galbut Neutralizing yellow,arba desert sand,tik nezinau kelinti cia nr...idomu butu pabandyti zalia,bet bijau,kad paskui visa zalia atrodysiu,nors kiek zinau atseit tikrai gerai maskuoja zalia