Ar bandėt kas tokius Artdeco bronzinius perlus?
Galvoju pirkt, tik nežinau, kaip jie. Labai norėčiau Guerlain meteoritų, bet gi kaina Sakau, gal ir pigesnių galima būtų rast panašios kokybės
Nezinau, gal nemoku juo naudotis, bet seseliai su tuo pagrindu man niekaip neatlaiko visos dienos Nors siaip ilgiau, be abejo, laikosi! Nes turiu toki iproti vis akytes pasitrinti, tai velniava
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 12, 11:28)
Ar bandėt kas tokius Artdeco bronzinius perlus?
Galvoju pirkt, tik nežinau, kaip jie. Labai norėčiau Guerlain meteoritų, bet gi kaina Sakau, gal ir pigesnių galima būtų rast panašios kokybės
mano drauge juos turi ir jais labai patenkinta Tik, manau jie labiau tinka tamsesnei odai, nors gal yra visokiu atspalviu? As pati turiu Artdeco rutuliukus, tik ne bronzinius, o paprastus. man jie labai patinka, naudoju vietoj skaistalu, truputi parusvinu skruostukus ir pirmyn Ilgai laiko.
QUOTE(Nedera @ 2006 08 15, 13:58)
mano drauge juos turi ir jais labai patenkinta Tik, manau jie labiau tinka tamsesnei odai, nors gal yra visokiu atspalviu? As pati turiu Artdeco rutuliukus, tik ne bronzinius, o paprastus. man jie labai patinka, naudoju vietoj skaistalu, truputi parusvinu skruostukus ir pirmyn Ilgai laiko.
o kokia ju kaina?
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 16, 23:01)
Ar bandėte kuri nors krempudrą? Šiandien Sarmoj pabandžiau tai truputį tokia košė pasirodė
Buvau gavus mėginuką, tai man nepatiko
krempudra tai baisi mokejau gal 64lt sarmoje kaip i bala....spalvos nenaturaliai atrodo,o nat veido uztepta kaip guasu, kaip pigi pudra ten jautriai sausai odai, tai nuo tos pudros mano oda dar labiau issausejo...neverta tokiu pinigu..nerekomenduoju.. bet kas tinka vienam, galbut netinka kitam
QUOTE(SiVidz @ 2006 08 18, 00:06)
krempudra tai baisi mokejau gal 64lt sarmoje kaip i bala....spalvos nenaturaliai atrodo,o nat veido uztepta kaip guasu, kaip pigi pudra ten jautriai sausai odai, tai nuo tos pudros mano oda dar labiau issausejo...neverta tokiu pinigu..nerekomenduoju.. bet kas tinka vienam, galbut netinka kitam
O kokia tu pirkai, tokiame stikliniame buteliuke, vadinasi "Hydra Silk" ar ne?
Siandien maciau Artdeko naujus nagu lakus su dvigubu sepeteliu, tai man jie labai fainu pasirode su testeriu dar pasitepiau ant nagiuko vienio pabandymui, tai taip maloniai tepesi Tik, kad maciau 25litukus kainuoja, kaip lakui, tai biskiuka gaila
QUOTE(SiVidz @ 2006 08 18, 02:06)
Va ir aš neįsivaizduoju kam tada ta pudra skirta ? Gal scenai? Kur nereikia žiūrėti į žmogų iš arti? Tiūek daug visko gero turi ši firma, o va pliumpt ir pateikia kokią nesąmonę...Ar čia mes nesugebam naudotis?
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 07 22, 11:35)
As tai pirkau "Hydra Silk" pudryte stikliniame buteliuke. Nr. 8, labai faina naturali spalvele. Si pudryte ypatingai drekina, tolygiai dengiasi, apsaugo nuo UVA ir UVB spinduliu, su silko dulkiu proteinais. Skirta labai jautriai, sausai, serpetojanciai, pazeistai odai. Sudetyje esantis aliejus ir drekikliai suteikia odai svelnumo ir palaiko naturalia odos dregme. Zodziu-labai gera pudryte Man labai patiko
Labai gerai drekino, gerai, lengvai, lygiai tepesi ir labai graziai atrode ant veiduko
Labai gerai drekino, gerai, lengvai, lygiai tepesi ir labai graziai atrode ant veiduko
Aš irgi šitą turiu, taip pat nr 8 Labai patiko, lengvai tepasi, gražiai atrodo ir tikrai ilgam užtenka.
Aš turiu Artdeco maskuojamąjį pieštuką- tai tikrai labai patinka