Turiu seselius , veido purskikli (vasara buvo liuks dalykelis) ir maskuojamaji piestuka
taip pat akiu piestukai labai geri, minkstuciai, spalvytes grazios
O žėkit, panos, kur galima rasti akių šešėlių pagrindo... dvejose Sarmose buvau.. ir neradau niekur..??
Mat mano kažkada pirktas netruko sudžiūūūūti... gal seną nusipirkau? Nes pirkom kartu su seserim, tai jai po šiai dienai normaliai (nors pirkom gal prieš metus.. )
Mat mano kažkada pirktas netruko sudžiūūūūti... gal seną nusipirkau? Nes pirkom kartu su seserim, tai jai po šiai dienai normaliai (nors pirkom gal prieš metus.. )
Neperseniausiai nusipirkau šešėlių pagridną. Na kad tikrai ilgiau laiko, tai faktas. Anksčiau man vos pusvalandį šešėliai išsilaikydavo nesubėgę, o dabar vidury dienos jie dar normaliai atrodo. Žinoma, jau vakarop būna subėgę palei raukšlelę šiek tiek, bet vistiek esu patenkinta
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 22, 15:24)
O žėkit, panos, kur galima rasti akių šešėlių pagrindo... dvejose Sarmose buvau.. ir neradau niekur..??
dar nueik i trecia Sarma, gal trecias kartas nemeluos
laba, gal kas galit rekomenduoti maskuojancia pudryte misriai odai?
QUOTE(Indijaa @ 2007 11 22, 21:08)
dar nueik i trecia Sarma, gal trecias kartas nemeluos
Tai bele būūūna Vadinasi surasiu..
Norėčiau paklausti ar yra dėžutės šešėliams 3 vietų?
Sveikos, gal kuri netyčia matėt kur ta juodą nagų laką su blizgučiais? Sarmoj iš vis Artdeco neradau, Kosmadoj viską lyg gavo, tik apie laką nieko negirdejo
As naudoju Artdeco du viename pudryte,matini silkini atspalvi suteikiantis kremas,greitai ir tolygiai dengiasi,labai gerai maskuoja,ir pasalina nereikalinga veido blizgejima,tinka misriai,riebiai odai na man ji po kolkas is ties geriausia,o kokiu tik buvau nebandziusi,visokiu brangiausiu,bet pasirodo Artedeco tikrai verta demesio kosmetika,o dar ir kainos nera stipriai dideles
QUOTE(odetee @ 2007 12 03, 08:29)
labai reikia atiliepimu apie pudras artdeco!tiek krempudras,tiek kompaktines.ar geros??
Neseniai nusipirkau Artdeco 'rich treatment foundation" krempudra, komentara rasiau krempudru temoje, bet nukopijuoju ir cia
QUOTE(Mylia @ 2007 11 19, 10:59)
Taigi Artdeco "Rich treatment foundation"
Ji yra is tirstesniu, siek tiek sunkesniu krempudru, bet saltajam sezonui ir ieskojau kazko panasaus. Maskuoja tikrai neblogai, turetu tikti ir toms, kurioms reikia didesnio pamaskavimo. Ji nera is tu "nepastebimu" krempudru, uztepus ant veido, is esmes matosi, kad yra krempudra, bet demonstratyviai nekrenta i akis ir neatrodo kaip kauke. Man susidare toks ispudis, kad jos reikia nepadauginti, tada ant veido ziurisi gerai. Isskirciau tokius pliusus, kad labai maloniai jauciasi ant veido ir ypatingai gerai issilaiko visa darbo diena. Is esmes, kiek ryte buvo uztepta - tiek vakare ir nusiplauna
Beje, nors raso, kad skirta normaliai, sausai ir netgi jautriai odai, bet blizgesi ji man sulaiko geriau nei kai kurios specialiai misriai odai skirtos krempudros. Po keliu valandu nosis ir kakta pradeda blizgeti, bet taip saikingai (nusausinus servetele viskas vel atrodo labai gerai), o likes veidas ir toliau lieka graziai matinis.
Naudoju jau antra savaite, kol kas veidas ja toleruoja tikrai gerai
Pries tai naudojau Bourjois "10 hours sleep efect", tai sita Artdeco man zymiai labiau patinka, nors siaip jos gana skirtingos.
Ji yra is tirstesniu, siek tiek sunkesniu krempudru, bet saltajam sezonui ir ieskojau kazko panasaus. Maskuoja tikrai neblogai, turetu tikti ir toms, kurioms reikia didesnio pamaskavimo. Ji nera is tu "nepastebimu" krempudru, uztepus ant veido, is esmes matosi, kad yra krempudra, bet demonstratyviai nekrenta i akis ir neatrodo kaip kauke. Man susidare toks ispudis, kad jos reikia nepadauginti, tada ant veido ziurisi gerai. Isskirciau tokius pliusus, kad labai maloniai jauciasi ant veido ir ypatingai gerai issilaiko visa darbo diena. Is esmes, kiek ryte buvo uztepta - tiek vakare ir nusiplauna
Beje, nors raso, kad skirta normaliai, sausai ir netgi jautriai odai, bet blizgesi ji man sulaiko geriau nei kai kurios specialiai misriai odai skirtos krempudros. Po keliu valandu nosis ir kakta pradeda blizgeti, bet taip saikingai (nusausinus servetele viskas vel atrodo labai gerai), o likes veidas ir toliau lieka graziai matinis.
Naudoju jau antra savaite, kol kas veidas ja toleruoja tikrai gerai
Pries tai naudojau Bourjois "10 hours sleep efect", tai sita Artdeco man zymiai labiau patinka, nors siaip jos gana skirtingos.