Aš vis dar rezgu mintį čiupti tuos ala pieštukus - šėšėlius. Kaip atsiliepimai? Manau, kad turėtų mūti labai patogu: į vieną pusę, kur šepetėlis plonesnis - dedi tamsų, o į kitą, kur storesnis - kokį šviesų šėšėlį Tik ar jie tikrai patvarūs ir geri : Va susipirkt kokius 3 rinkinukus ir ramiai gyvent galima.
QUOTE(jadzka @ 2007 06 09, 22:40)
Aš vis dar rezgu mintį čiupti tuos ala pieštukus - šėšėlius. Kaip atsiliepimai? Manau, kad turėtų mūti labai patogu: į vieną pusę, kur šepetėlis plonesnis - dedi tamsų, o į kitą, kur storesnis - kokį šviesų šėšėlį Tik ar jie tikrai patvarūs ir geri : Va susipirkt kokius 3 rinkinukus ir ramiai gyvent galima.
tikrai patvarus ir geri (tik as siaip seseliu nenaudoju tai taip ir stovi pas mane nenaudojamas....)
QUOTE(Monika @ 2007 04 19, 10:05)
Seseliu pagrindas ir man patinka...
Kiek kainuoja tas seseliu pagrindas?
QUOTE(mik @ 2007 06 22, 09:33)
o man jie liuks
anksciau patikdavo seseliai, spalvos geros, bet paskui pastebejau, kad labai i rauksles subega, blogai laikosi. O tusas tai dar blogiau Neislaiko ne dienos, vakare jau be tuso, puse nubyreje, kazkoks blogai dazo, sulipina, nutrupa, kaip kose fui...daugiau sios firmos priemoniu nenaudosiu galvoju, gal pasenes pakliuvo
isbandziau ardeco naujaji kuno krema, na taip patiko
QUOTE(begike @ 2007 06 23, 19:53)
anksciau patikdavo seseliai, spalvos geros, bet paskui pastebejau, kad labai i rauksles subega, blogai laikosi.
tepk situs seselius ant seseliu pagrindo, issilaikys nesubege visa diena
Šešėliai nepatinka.Ašaroja akys man nuo jų
QUOTE(Mylia @ 2007 06 24, 20:36)
tepk situs seselius ant seseliu pagrindo, issilaikys nesubege visa diena
kai kurie ir be pagrindo laikosi ilgiau nei artdeco bet seseliai dar puse bedos, jau kaip tusas smuko mano akyse
QUOTE(begike @ 2007 06 25, 23:39)
kai kurie ir be pagrindo laikosi ilgiau nei artdeco bet seseliai dar puse bedos, jau kaip tusas smuko mano akyse
jei gali papasakok, kuo jis Tau nepatiko? kaip tik galvojau apie jo pirkima
QUOTE(begike @ 2007 06 25, 21:39)
gali buti, nesigincysiu o kad Artdeco tusai prasti ri labai paakius tepa bei trupa, tai ne viena karta esu girdejusi. Apie vieninteli tusa Perfect volume mascara esu skaiciusi, kad patiko