QUOTE(barbarise @ 2015 09 20, 06:21)
Isiverkia dabar manes pasigedus po 5 min.ir verkia kol pasiemu. Pirmom dienom neverke 30 ir 15 min, dabar pasigenda po 5 min ir i isterijas puola
aukletojos nieko gero nepataria, sake sunkus atvejis
bandek palikimo laika trumpint, po truputi ilgint, niekas nepadeda
uzsiblokuoja, isitempia ir klykia
man tokia itampa paciai ne i nauda dabar, tai va ir nezinau, ka toliau daryti
Bet tai kaip vargstat
Gal ja kas isgasdino? Gal nesaugiai jauciasi? Tuomet klausimas kodel nesaugiai? Gal ne tik, kad be mamos?
Geriausia, kai mano vidurinelis ejo i darzeli, tai net pats atsimena kai reke taip, kad as girdeciau
Visgi esu isitikiusi, kad vaikuciui geriausia darzeli lankyti nuo 3 metu. Tada jis savarankiskesinis, imunitetas stipresnis. O Liutas jau buvo su aukle
Labai jai viskas patiko nuo pat pirmos dienos. Abi zaidzia, piesia, normaliai priima tikrai
Bet aukle mums reikalinga epizodiskai, nes vis dar laviruoju tarp milijono darbu ir Liuto prieziuros namuose. Vien zo ir dziaugiuosi, ir kremtuosi, nes norejau auginti pati, bet del elementariausiu isipareigojimu: paskolu, mokesciu, kaupimo vyresneliu mokslams tiesiog negaliu
sirdis plysta, o iseities nera. Dabar dar gavau pora pasiulymu del darbo, dziaugiuosi, nes jie uztikrins, kad jauneliui net gali pakakti medicinos studijoms Danijoje, bijau, nervuojuosi, bet matyt, kad reiks eit - savo as atkentesiu, kad tik vaikai laimingesni butu ir galetu ateiti tvirtesne susikurt.