Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 07 29, 11:49)
O kitas Omnias bandėt? Crystalline, Amethyste, Coral, Indian Garnet, Paraiba. Jos visos turi šiek tiek panašumo, ypač Omnia Crystalline.

Turėjau Crystalline,Coral.Paraiba uosčiau,nepatiko.Green jade patiko žalumos,vandens kvapas,bet kartu jaučiamas ir salsvumas.
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 07 29, 11:57)
Turėjau Crystalline,Coral.Paraiba uosčiau,nepatiko.Green jade patiko žalumos,vandens kvapas,bet kartu jaučiamas ir salsvumas.

Man Omnia Green Jade kvepia kaip Omnia Crystalline + Prada Infusion d'Iris. Pabandykit Infusion d'Iris, gal patiks. Tik jie nėra tokie lengvi ir gaivūs kaip Omnia Green Jade.
Atsakyti
na ką.. arba ant manęs nesilaiko, arba tikrai paseno :| gaila, nes kvapas skanus..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2016 07 29, 12:08)
na ką.. arba ant manęs nesilaiko, arba tikrai paseno :| gaila, nes kvapas skanus..

O aš manyčiau, kad tiesiog greit pripratot ir nejaučiat, nes kvapas lengvas ir nėra taip, kad pastoviai jaučiasi. Laikosi, bent jau man, ilgai ir net po dušo. Geriau paklauskit ko nors "iš šono", ar jaučiasi. Jei būtų pasenę, tai "skaniai" tikrai nekvepėtų. O be to, kaip supratau, jūs gi pirkote ne tuos 25ml, apie kuriuos sakėt, kad pagaminti 2010 m., o 40ml buteliuką mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 07 29, 12:17)
O aš manyčiau, kad tiesiog greit pripratot ir nejaučiat, nes kvapas lengvas ir nėra taip, kad pastoviai jaučiasi. Laikosi, bent jau man, ilgai ir net po dušo. Geriau paklauskit ko nors "iš šono", ar jaučiasi. Jei būtų pasenę, tai "skaniai" tikrai nekvepėtų. O be to, kaip supratau, jūs gi pirkote ne tuos 25ml, apie kuriuos sakėt, kad pagaminti 2010 m., o 40ml buteliuką mastau.gif

nežinau, kodėl nuotraukos buvo 25 ml, pardavė 40 ml, prieš perkant kodą davė teisingą, t.y. 40 ml dėžutės/buteliuko, pagaminti 2010 m..
turiu Omnia Crystalline l'eau de parfum, irgi iš pradžių pagalvojau, kad nesilaiko, bet bėgant dienai vis pagaunu kvapą, o šiuos po pusvalandžio tik prikišus nosį prie riešo jaučiu.. paklausiu vakare vyro, ar jam kas jaučiasi.
dar su MaxMara turiu bėdų dėl laikymosi/(ne)jutimo, su kitais turimais viskas ok, einu ir kvepiu happy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 liepos 2016 - 11:36
QUOTE(zuzla @ 2016 07 29, 12:32)
nežinau, kodėl nuotraukos buvo 25 ml, pardavė 40 ml, prieš perkant kodą davė teisingą, t.y. 40 ml dėžutės/buteliuko, pagaminti 2010 m..
turiu Omnia Crystalline l'eau de parfum, irgi iš pradžių pagalvojau, kad nesilaiko, bet bėgant dienai vis pagaunu kvapą, o šiuos po pusvalandžio tik prikišus nosį prie riešo jaučiu.. paklausiu vakare vyro, ar jam kas jaučiasi.
dar su MaxMara turiu bėdų dėl laikymosi/(ne)jutimo, su kitais turimais viskas ok, einu ir kvepiu happy.gif

galėtų ta narė, kuri taip siūlė pirkti ir tikino, kad bus gerai, dabar parodyti ir toliau solidarumą ir perpirkti iš jūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 30, 11:11)
galėtų ta narė, kuri taip siūlė pirkti ir tikino, kad bus gerai, dabar parodyti ir toliau solidarumą ir perpirkti iš jūsų biggrin.gif

fool.gif Kokį dar solidarumą? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 07 30, 12:14)
fool.gif Kokį dar solidarumą? lotuliukas.gif

biggrin.gif puikiems 2010 leidimo kvepalams fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 30, 12:34)
biggrin.gif puikiems 2010 leidimo kvepalams fool.gif

Kodėl turėčiau? rolleyes.gif Turiu aš tuos kvepalus, kam man antri? Va jei neturėčiau, tai gal ir susigundyčiau.

Visų pirma, tegu išsiaiškina su pardavėja, kodėl nuotraukoj buvo 25ml, o gavo 40ml. Visų antra, kvepalai nesugedę, nes rašė, kad kvepia skaniai. "Nesilaikymas" niekaip nesusijęs su sugedimu. Ir joks čia stebuklas, kad kažkam atrodo, jog gaivūs, legvučiai kvepalai "nesilaiko". Netgi labai dažnas reiškinys.
Atsakyti
Kažkada turėjau Omnia Green Jade 65ml (neabejotinai originalius biggrin.gif). Kvapas patiko, bet laikymasis tikrai buvo šiaip sau. Aš taip pat manau, kad Prada Infusion d'Iris labai panašūs. ax.gif
Atsakyti
kaip manote čia originalais prekiauja?
https://www.facebook.com/Testeriukas/
Atsakyti
Ar turit kasnors siuos, arba kazka is Velvet kolekcijos?

user posted image
Atsakyti