Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(RitaRazi @ 2016 07 01, 22:55)

RitaRazi, 01 Lie 2016 - 22:55, para�ė:

RitaRazi, 01 Lie 2016 - 22:55, para�ė:

kad Creme miros, kiek prisimenu, Lutenso ir neturėjo...  g.gif

kad Creme miros, kiek prisimenu, Lutenso ir neturėjo...  g.gif

As tai nezinau, nes tik dbr uzsireike, nuejau ir neradau. Bet tai o kaip ir kur pauostyt?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 07 02, 09:11)

GammaOrionis, 02 Lie 2016 - 09:11, para�ė:

GammaOrionis, 02 Lie 2016 - 09:11, para�ė:

As tai nezinau, nes tik dbr uzsireike, nuejau ir neradau. Bet tai o kaip ir kur pauostyt?

Uzklauskit SM isparduotuvej, gal kas pasiulys meginuka ar atomika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 07 01, 10:33)

GammaOrionis, 01 Lie 2016 - 10:33, para�ė:

GammaOrionis, 01 Lie 2016 - 10:33, para�ė:

Ką rekomenduotumėt pauostyt su mira, stipriai rytietiško (oriental) ir kad būtų Lietuvoje?

p. s. kvepalų pasaulyje aš dar žalia  ax.gif fragranticą žiūrinėju, bet nesuprantu, nejau su mira tik vyriški arba nėra LT? Opiumo nenoriu, noriu kažko naujo.

Ką rekomenduotumėt pauostyt su mira, stipriai rytietiško (oriental) ir kad būtų Lietuvoje?

p. s. kvepalų pasaulyje aš dar žalia  ax.gif fragranticą žiūrinėju, bet nesuprantu, nejau su mira tik vyriški arba nėra LT? Opiumo nenoriu, noriu kažko naujo.

Na o aš dar patarčiau miros co2 ekstrakto Kvapų namuose pauostyt. Kad žinot, kas ta mira biggrin.gif
Lb geras dalykas (čia gydymui turiu omeny)
O kvepia švelniu grybų kvapu smile.gif
Atsakyti
O kur galima rast Annick Goutal kvepalu? Ar tik internetu?
Atsakyti
Creme de la Creme nemažai turėjo.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 07 03, 12:33)

theorema, 03 Lie 2016 - 12:33, para�ė:

theorema, 03 Lie 2016 - 12:33, para�ė:

O as blaskaus Kristianoj, Douglas, Kosmadoj ieskau. Neradau ir L'erbolario miros, Balmain Ambre gris..
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2016 06 09, 15:10)

Heichera, 09 Bir 2016 - 15:10, para�ė:

Heichera, 09 Bir 2016 - 15:10, para�ė:

Gal rekomenduotumet prašau ką vasarisko ? Esu pamėgusi visus saldėsius, la vie est belle, olympea, black opium. Bet noriu kažkokių su gaivumu.

Gal rekomenduotumet prašau ką vasarisko ? Esu pamėgusi visus saldėsius, la vie est belle, olympea, black opium. Bet noriu kažkokių su gaivumu.

http://www.fragranti...vina-29442.html
netradicinis,įdomus kvapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wer @ 2016 07 04, 22:06)

wer, 04 Lie 2016 - 22:06, para�ė:

wer, 04 Lie 2016 - 22:06, para�ė:

http://www.fragranti...vina-29442.html
netradicinis,įdomus kvapas 4u.gif

Gal galite placiau apibudint kvapa, kaip tik vakar domejausi fragranticoj. Paciai negreit pavyks nuvykt apsiuostyt, tai rasau sarasa 4u.gif
Atsakyti
Aqua Divina - tai citrusai su cukruotu imbieru, mediena (mano supratimu, švelnių spygliuočių), magnolija ir druska. Tokie netradiciškai jūriniai Viduržemiški, saldžiasūriai ir kaip kažkas taikliai apibūdino - Afroditės kvepalai biggrin.gif Tikrai - jūra, saulė, vanduo, pinijos, dieviškas kvapas. (Buvau Kipre - žinau, ką sakau lotuliukas.gif )
Mano nauja meilė wub.gif
Bet, kaip suprantu, jie nėra iš populiariųjų, tai Bvlgari išleido Goldea - paėmė iš AD pop dalį , bet pašalino visą cinkelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theorema: 05 liepos 2016 - 13:31
QUOTE(theorema @ 2016 07 05, 14:24)

theorema, 05 Lie 2016 - 14:24, para�ė:

theorema, 05 Lie 2016 - 14:24, para�ė:

Aqua Divina - tai citrusai su cukruotu imbieru, mediena (mano supratimu, švelnių spygliuočių), magnolija ir druska. Tokie netradiciškai jūriniai Viduržemiški, saldžiasūriai ir kaip kažkas taikliai apibūdino - Afroditės kvepalai biggrin.gif  Tikrai - jūra, saulė, vanduo, pinijos, dieviškas kvapas. (Buvau Kipre - žinau, ką sakau lotuliukas.gif )
Mano nauja meilė wub.gif
Bet, kaip suprantu, jie nėra iš populiariųjų, tai Bvlgari išleido  Goldea - paėmė iš AD pop dalį , bet pašalino visą cinkelį.

Aqua Divina - tai citrusai su cukruotu imbieru, mediena (mano supratimu, švelnių spygliuočių), magnolija ir druska. Tokie netradiciškai jūriniai Viduržemiški, saldžiasūriai ir kaip kažkas taikliai apibūdino - Afroditės kvepalai biggrin.gif  Tikrai - jūra, saulė, vanduo, pinijos, dieviškas kvapas. (Buvau Kipre - žinau, ką sakau lotuliukas.gif )
Mano nauja meilė wub.gif
Bet, kaip suprantu, jie nėra iš populiariųjų, tai Bvlgari išleido  Goldea - paėmė iš AD pop dalį , bet pašalino visą cinkelį.

Reiks man dar kartą juos pauostyt, nes man visaip ne taip kvepėjo g.gif Toks įkyrus sintetinis saldumas, kaip tų saldainių pastelinių spalvų.
Atsakyti

Čia , matyt, nuo kiekvieno uoslės priklauso - į ką daugiau linkusi koncentruotis g.gif Aš ryškiai jaučiu imbiero aštrumą ir druską. Nors mano draugei "vau" įspūdžio nepaliko (neigiamo taip pat).
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 07 05, 16:40)

theorema, 05 Lie 2016 - 16:40, para�ė:

theorema, 05 Lie 2016 - 16:40, para�ė:

Čia , matyt, nuo kiekvieno uoslės priklauso - į ką daugiau linkusi koncentruotis g.gif Aš ryškiai jaučiu imbiero aštrumą ir druską. Nors mano draugei "vau" įspūdžio nepaliko (neigiamo taip pat).

man wow nebuvo,be ir uosčiau kelis kartus ,kad įsitikinti smile.gif
Atsakyti