fragrantika pakeitė natų paveiksliukus, kažkokie labai nugražinti ir nulaižyti dabar

Jo, negražūs. Visi baltam fone, vaisiai išvis kaip plastikiniai atrodo. O kas ten, žibutė vietoj našlaitės?

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 05, 14:07)
Jo, negražūs. Visi baltam fone, vaisiai išvis kaip plastikiniai atrodo. O kas ten, žibutė vietoj našlaitės? 

lyg ir našlaitė

QUOTE(Monmorensi @ 2015 09 05, 14:35)
savo mėgstamiausios vanilės nė neatpažinau 
sudomino, kas tas 26-as
man tai visai nieko atrodo

sudomino, kas tas 26-as

man tai visai nieko atrodo

ylang 26

QUOTE(LEEja @ 2015 09 05, 13:43)

man tai tas ylangas į šparaginę pupelę iškart "užnešė" - galvoju, o kas čia dabar per nata?

QUOTE(Monmorensi @ 2015 09 05, 19:35)
kai Fragrantica paskutinį kartą keitė visą savo forumo vaizdą, galvojau, kad velniop, daugiau nebesinaudosiu šituo forumu, taip keistai atrodė
bet jau po savaitės senosios išvaizdos nė neatsiminiau...

Kada keitė? Kažkaip nepastebėjau jokių pasikeitimų

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 09 05, 19:42)
senokai jau, gal keli metai atgal
dabar rašo, kad prisijungti bus galima tik su el. paštu, tai gal vėl kokias naujoves ruošia

Seniau jie paveikslėlius keisdavo po kelis vienu metu, tad nebūdavo tokio šoko
Dabar pasikeitė beveik visi, ir kažkaip nebeišeina vos užmetus akį įsivaizduoti kvapo. Na, su laiku priprasim.

Mergaites, kadangi temos "ir atkeliauja jie ivairiais budais nera " , tai keliu cia ... galiu lazintis kad niekas taip supakuotu kvepalu nebuvo gaves
Zodziu, jau pasiruosiau mesti lauk, nes galvojau kad kazkas nevykusiai pajuokavo , bet prisiminiau apie kazkoki keista emaila pavadinta Boots, kuri gavau du kartus is kazkokio airio , kuris rase lietuviskai su google translate pagalba , taigi suprasti buvo sunku
Zodziu, taip airis maskavo kvepalu siuntima, nes is ten , kaip ir is UK, kvepalus siusti draudziama
Kalba eina apie Amouage ir Bal a Versailles Jean Desprez kvepalus ..........

Išradingas
O batai seni?

O batai seni?