Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

oj koks lepesininis wub.gif

būk pasveikintc !!!
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tamaya @ 2015 10 03, 19:10)

jau matau vardą ant jo priekinės kojos -IMO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 spalio 2015 - 18:17
QUOTE(Tamaya @ 2015 10 03, 18:10)
Štai mūsų gražuolis  wub.gif  dar bent namie tai bevardis,

wub.gif koks grazuolis o dar ir ryziukas wub.gif
Atsakyti
Tamaya, jetau kokis grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Nu ner zodziu...o jau snukutis kokis grazus thumbup.gif wub.gif Susileidau...

Maniskio dokumentinis vardas buvo Aras. Na bet kadangi taip nutiko, kad mano pusbrolis Aras (Aruciu saukiu), tai kazkaip tai nekaip buvo Meinuka taip vadinti doh.gif Patapo Stasiuku bigsmile.gif (Stanislovu, Stasiku, Staska), va...

Ir matau tuoletukas, tokis kaip pas mus bigsmile.gif

Na sekmes auginant tokis grazuoli drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 03, 20:17)
jau matau vardą ant jo priekinės kojos -IMO

Ale tiksliai drinks_cheers.gif Puoliau ieskot, ale tiksliai - IMO wub.gif
Atsakyti
Šponkiuk, tikrai yra!! Geras, nebūčiau pamačius pati smile.gif o tavasis koks rimtuolis dailus wub.gif

Miledi, ačiū už pagyras 4u.gif ir nežinau kodėl, bet foto ryžumo turi nors išvis realiai nė kvapo jo nėra. Grynai smėlinis, kreminis toks smile.gif

Vėtra wub.gif na Staselis man toks fainas vardas, su prikolu toks biggrin.gif kažko tokio nestandartino ir aš norėčiau smile.gif

O jau meilumas neišpasakytas smile.gif ir labiausiai didžiuojuos savo sūnumi, nors 1 metų ir poros mėnesių, bet tik retkarčiais paglosto, žaidžia su plunksnele arba kamuoliuku rolleyes.gif
Atsakyti
O jau meilumas neišpasakytas smile.gif ir labiausiai didžiuojuos savo sūnumi, nors 1 metų ir poros mėnesių, bet tik retkarčiais paglosto, žaidžia su plunksnele arba kamuoliuku rolleyes.gif
[/quote]

Saunuolis berniukas wub.gif Vaikai jei graziai auginami, tikrai supranta, kad gyvuneliu skriausti negalima.
Abu mazi ir sunutis, ir katinelis, paauge bus geri draugai thumbup.gif
Papildyta:
Maniske mazoji (musu jauniausioji), 10 metu. Labai myli ir Vosiuka ir Stasiuka. Lepina juos, uzkloja kaldra, paseria kai as nematau bigsmile.gif Na ir grizusia is mokyklos katukai ja puola pasitikti smile.gif
Papildyta:
Kaip naktele smelinis grozis praleido? Pas ka miegojo?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tamaya sveikinam ir mes sulaukus savo mažiuko wub.gif Kiek jam dabar laiko ? Tokia įdomi maža uodegytė smile.gif Mūsų atvežė jau penkių mėnesių, tai neteko matyti mažytės. Smagu kad iš karto pritapo ir jums gerai ir jam nėra streso 4u.gif
Ar lenda į uždarą WC ?
Atsakyti
Vėtra, pirmą naktį miegojo dalį kažkur, o paskui pas mus lovoj, šiąnakt lovoj irgi smile.gif pirmą vakarą tik truputį pavirkavo. Yra pripratintas prie uždaro tualeto tai ir čia be problemų ax.gif mažylis 4 mėnesiu ir poros dienų wub.gif o uodegikė tikrai maža g.gif ir šiaip jis kūdena, šonkauliukai jaučias
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2015 10 04, 12:09)
Vėtra, pirmą naktį miegojo dalį kažkur, o paskui pas mus lovoj, šiąnakt lovoj irgi  smile.gif pirmą vakarą tik truputį pavirkavo.  Yra pripratintas prie uždaro tualeto tai ir čia be problemų ax.gif  mažylis 4 mėnesiu ir poros dienų  wub.gif  o uodegikė tikrai maža  g.gif ir šiaip jis kūdena, šonkauliukai jaučias

Nepergyvenk, uzaugs ta uodega irnesakyk.gif Mano Staselis visai neturejo kalnieriaus, toks patriuses buvo mazylis, ir tik is ausyciu ir snukelio matesi, kad Meinas bigsmile.gif Apie uodega nebatsimenu, kazkaip neuzsifiksavo. Bet po to pradejo augti mano mazius. O dabar kalnierius...Oi, galvoju kaip jis paeda, kai tiek gauro apie kakla biggrin.gif bigsmile.gif Viskas bus gerai. Gi Jusiskis dar labai mazutis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Ir dar...musu temeles sukureja - Busiukas sake, kad ne uz dydi mylim savo mazius (As labai pergyvenau, kad mazai Staselis sveria). Ir dabar jo svoris kaip Meinu paneliu biggrin.gif bigsmile.gif Na nebus jis labai didelis. Bet zinok niekam jo neatiduociau, ne uz ka schmoll.gif Taip kad, nesvarbu kokio dydzio jo uodega, kalnierius ar ausys, na ar dar kas nors. Tu ji mylesi uz harakteri, tiesiog uz tai, kad jis Jusu wub.gif
Atsakyti
Tai aišku kad savo pats mieliausias ir pačiausias ypač kai ilgiau pagyvena ir taip prisiriši wub.gif Tik šiaip man įdomi ta uodegikė pasirodė 4u.gif Nikita irgi buvo trumpaplaukė ir labai kudutė, o kalnierių vėliau užsiaugino. Iš vis gi rašė forumietės kad tą kalnierių tai užsiaugina, tai pameta. Kalbos nėra kad mylim saviškius, bet kai perki meškėną tai ir norisi kažko tokio. Juk busy irgi sakė kad pradžioje matavo saviškius ir uodegas matavo, rinko kurio ilgesnė lotuliukas.gif Nieko čia blogo jei laukiam kad užaugtų dideli mirksiukas.gif juk nuo to meilė nesumažėja wub.gif

Aš saviškės nei į ką nekeisčiau schmoll.gif Tegu siūlo meilų, neišdykusį, sveriantį kad ir dvidešimt kg, nesutikčiau nei už ką biggrin.gif Nes ji Nikita , ji nepakartojama ir kitos tokios garantuoju niekas neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 04 spalio 2015 - 11:10
QUOTE(Vidam @ 2015 10 04, 13:05)
Tai aišku kad savo pats mieliausias ir pačiausias ypač kai ilgiau pagyvena ir taip prisiriši  wub.gif  Tik šiaip man įdomi ta uodegikė pasirodė  4u.gif Nikita irgi buvo trumpaplaukė ir labai kudutė, o kalnierių vėliau užsiaugino. Iš vis gi rašė forumietės kad tą kalnierių tai užsiaugina, tai pameta. Kalbos nėra kad mylim saviškius, bet kai perki meškėną tai ir norisi kažko tokio. Juk busy irgi sakė kad pradžioje matavo saviškius ir uodegas matavo, rinko kurio ilgesnė  lotuliukas.gif Nieko čia blogo jei laukiam kad užaugtų dideli mirksiukas.gif juk nuo to meilė nesumažėja  wub.gif

Aš saviškės nei į ką nekeisčiau schmoll.gif Tegu siūlo meilų, neišdykusį, sveriantį kad ir dvidešimt kg, nesutikčiau nei už ką biggrin.gif Nes ji Nikita , ji  nepakartojama ir kitos tokios garantuoju niekas neturi  lotuliukas.gif

Nu ne, tokios tikrai niekas neturi thumbup.gif Nikita seimininkute mergina, nu labai labai thumbup.gif
Nezinau, as kazkaip anksciau tikrai stipriai jaudinausi del svorio. O dabar praejo. Tiesiog auga mazius, stebiu ir tiek.
Bet zinai Vidam, ne uz ka neatsimenu kokia maniskio buvo uodega g.gif As Staseli pasiemiau 5,5 men. Balandzio 9 d. Reiks foto pasikuist.
Atsakyti
Va koks buvo tavo Staselis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 04, 12:36)
Va koks buvo tavo Staselis  4u.gif

user posted image

Oi koks pūkuotukas wub.gif

Tai mes gi galėjom imti brolį kuris toks pat kreminukas irdvigubai didesnis už jį, na ir tikrai gražesnis, bet... paglosčiau aš savaji ir viskas blush2.gif murkt pradėjo, tiesiog lipo prie širdies wub.gif svarbu sveikas wub.gif o, kad užaugs tai aišku užaugs biggrin.gif kur jis dėsis
Atsakyti