Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2015 09 29, 19:52)
Turi 4u.gif Jis juk keičiasi kailį iš kačiukinio į suaugusio

Tegu jis geriau keicia is silkinio i silkini...na gali buti ir ilgesnis rolleyes.gif Gerai jau gerai, man ir vatinis labai labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tamaya @ 2015 09 26, 12:55)

Dar vieną radau ir didesnis ir pigesnis http://www.superkate...-meskenams.html

As turiu toki lygiai, net spalva tokia pati bigsmile.gif
Mums jis geras, tik dureles iskabinom, nes mano kaciams jos nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
O Vėtra, tai šaunu, tada ir mes ramiai tokį pat wc pirksim. 4u.gif jau ryt poryt parkeliaus gražuolis pas mum smile.gif o kaip šeriat saviškius? RAW, sausiukais, konsrrvais ar kombinuojat kaip? Yra ko išskirtinai reikia meinukam? Dar savajį kastruosim tai irgi tekst žiūrėt, kad nenutuktų. Dabar RC maitinamas kiek žinau :-)
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2015 09 30, 10:26)
jau ryt poryt parkeliaus gražuolis pas mum  smile.gif
o kaip šeriat saviškius? RAW, sausiukais, konsrrvais ar kombinuojat kaip? Yra ko išskirtinai reikia meinukam? Dar savajį kastruosim tai irgi tekst žiūrėt, kad nenutuktų. Dabar RC maitinamas kiek žinau :-)

Ooo tikriausiai per kūną eina šiurpuliukai nuo vien minties kad tuoj tuoj turėsit numylėtinį wub.gif

Aš pakeičiau daug sauseko ieškodama kas mano katinui patinka. Dabar išlepęs jo didenybė Alfa valgo tik meinams skirtą royalį.

Jei norėdama jį apgauti pamaišau su kitu sauseku, tai jis letena išgraibo royalį, o kito demonstratyviai nevalgo. Arba atsisėda prie bliudo ir laukia kol įdėsiu jam kito. Jei nesuprantu ir to, jis parodo man su letena kokio jam reikia doh.gif
Taip kad nesijaudink atrasit jums tinkantį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 09 30, 12:09)
Ooo tikriausiai per kūną eina šiurpuliukai nuo vien minties kad tuoj tuoj turėsit numylėtinį  wub.gif

Oiii tikrai tikrai labai laukiu wub.gif galės jungtis į jūsų kompaniją.
Aš perskaičiau tą kačių mitybos temą tai už galvos net susiimt norisi dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2015 09 30, 12:33)
Oiii tikrai tikrai labai laukiu  wub.gif galės jungtis į jūsų kompaniją.
Aš perskaičiau tą kačių mitybos temą tai už galvos net susiimt norisi dabar  doh.gif

Aš tai siūlyčiau maitinti iki metų tuo, kuo ją dabar maitina (jei padoriu maistu), o po to galvosit ką pakeisti wink.gif bent jau aš taip darau. Maniškei dabar 7 mėn, maitinu rc kitten (tik viena bėda, dabar tuo kitten maitinasi ir visai ne kitten doh.gif )
Papildyta:
Hipė ir Zugi (akivaizdžiai nepatenkinta, kad Hipė atėjo ir šikną padėjo praktiškai jai ant galvos biggrin.gif )

(už foto kokybę nepykit, po ranką tik telefonas buvo)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 rugsėjo 2015 - 13:07
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 09 30, 13:10)

Hipė ir Zugi (akivaizdžiai nepatenkinta, kad Hipė atėjo ir šikną padėjo praktiškai jai ant galvos biggrin.gif )

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As maitinu Royaliu. Ivairiomis variacijomis bet tik royalis.
O Meinam yra Royalio firmos sausas maistukas. Labai ji megsta Staselis.
Siandien skutau bulves, tai pritykino mazius is nugaros, ir uzsidejo letenas ant peciu wub.gif Pora sekundziu pasimylavom, ir nubego mazgis savais reikalais...
Atsakyti
labas kaimynkos 4u.gif
pagalbos jūsų reik. Žinau , kad viską jau apkalbėję, bet nėra laiko skaityti ir ieškoti. Jei trumpai , draugė nusipirko meinuką, šeštadienį pirma paroda. Klausia patarimo pas mus o pas mane du pliki ir kornis. Pora klausimėlių. Kokį šampūną naudojat , kokį kondicionierių blush2.gif aišku jei ne paslaptis . Kiek supratau pirkdama veislyne nepasikllausė, dabar neturi pas ką ir klaust blush2.gif Ji kaip ir mes visą gyvenimą su šunim po parodas o va dabar katinas užkabino biggrin.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal geriau tegul pasiskambina savo veisėjai ir pasitaria. Čia nebelabai užeina veisiantys meinus. Aš kažkada dalyvaudavau parodose. Nenaudojau kažkokių įpatingų šampūnų. Tiesiog išmaudydavau ir išdžiovindavau fenu.

4u.gif
Atsakyti
Pilvio vatos... Mano Stasiuko poplaukis bigsmile.gif

user posted image

O cia mano mazius wub.gif
user posted image

Ir dar...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 01, 05:11)
Pilvio vatos... Mano Stasiuko poplaukis bigsmile.gif

O cia mano mazius wub.gif

gauruotis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Pasirodo ir mano Zorungas pagaliau, kėlėmės į naujus namučius tai visai nebesirodėm 4u.gif
Na ka nieks nepasikeitė, vis dar manes nekenčia ir vis dar vyra labai myli ir demonstratyviai jį myluoja ir bučiuoja kai aš žiūriu doh.gif lotuliukas.gif , vargstam su kailiu labai, kadangi jis visiškai nesileidžia šukuotis, na turbūt dėl to, kad manęs nekenčia biggrin.gif o vyras nešukuoja nes gi katukas kai pamato šukas pradeda rėkti ir vyras tada sako: aš jo nekankinsiu lotuliukas.gif tai vat turim daug koltūnų, kuriuos jis kažkaip sugeba išsipešti pats tai dar nėra visiška katastrofa, na tik toks niuansas kad koltūnai susidaro ne tik papilvėje, bet ir ant nugaros- o vat su tuo pirmą kartą susiduriu g.gif galvoju gal kokių papildų kailiui duoti, kadangi jis alergiškas vištienai ir valgo tokį pusiau dietinį maistą tai gal jam kartais trūksta kokių vitaminų, kad tas kailis net ant nugaros velias..... g.gif
Atsakyti