QUOTE(Miledi.N @ 2015 09 29, 11:31)
Ir nepatikėsit,

bet gražiausi vis dėl to meinai
Patikesim...

Man irgi graziausi meinai. Savo Staseli turiu jau beveik metai, nenustoju grozetis kiekviena karta kai ji pamatau. Nerealus gyvunas, pats paciausias

Tie tapukai su islindusiais plaukais, gauras ant krutines

Dabar kaip tik auginam tokius kaip liuto karcius ant priekio...Snukutis toks diiidelis, vyriskas ir rimtas...Ir toks isskirtinis bendravimo stiliukas

Niekada nelis prikliai, atsitupia ir laukia demesio, sekioja is paskos, o jei nesusiprantu, kad jau laikas glostyti katineli, tai su viena letena pakeles paglosto karta kita mane. Nu negaliu, tokio nenumyluot neimanoma
Papildyta:
Neparasiau apie maitinima. Ten kur ji paemiau, buvo maitinamas zmoniu maistu. Man taip nepatinka. Manau Zmoniu maistas turetu buti palepinimui, o kasdieninis - profesionalus maistas, ypac kastruotu katineliu. Tai jau beveik pripratinau saviski.
Tik negaliu pasakyti kiekiu. Sauso (Royalio) nenormuoju, Staselis turi saiko jausma. O guliasiuku duodu po puse pakelio. Bet reiks mazinti, nes nesueda puses. O siaip labai megsta saldumynus - ledus, sokolada, ciulpinuka ciupa ciups. Tai turiu nuolat aukleti seima, kad neduotu. Maze mano valgo ciulpinuka, tai Staselis palipes kuo auksciau kaulyja, ir taikos palaizyti

Tikiuos dukra, kai as nematau, irgi neduoda, nes jam atsispirti labai sunku
Papildyta:
Mergiukes, busiu prisisnekejus del kailio. Na jau toks silkinis buvo, labai lengvai issukuojamas, nesiveliantis. Dabar labai pradejo augti is apacios toks ale
vatinis kailiukas, kaip poplaukis

Bet jo taip nemazai atsirado. O tas ilgas plaukiukas tai tik ant krutines, uodegos ir nugaros. Kas cia per pokyciai, ar taip turi buti???