Nebent nuojautos būdu
Nikitos kailinukai ne šilkiniai ir pažastyse susivelia, turiu išpešioti, bet nesišeria kaip kitos katės. Kai šukuoju tai tikrai visai nedaug išsišukuoja.
Gal reikia prieš perkant apžiūrėti tėvus, koks jų kailis, tai gal toks bus ir vaikų
Gal reikia prieš perkant apžiūrėti tėvus, koks jų kailis, tai gal toks bus ir vaikų
50:50, juk pasiima iš abiejų tėvų. Prisimenu Kiaros mamką Čilę ir jos mamką Felisitę (man rods, toks jos vardas buvo, tingiu ieškoti dokumentų). Kailiniai tikrai įpatingi tuo, kad tiek pas močiutę, tiek pas mamką kailiniai idealūs, poplaukio mažai, tikrojo plauko daug. Šilkinis, gerai šukuojasi, koltūnų nėr. Kiara paveldėjo mažiau šilkinius kailinius, pas ją daugiau poplaukio, bet nežiūrint to, šeriasi nedaug, koltūnai retkarčiais susidaro šarovaruose. O toje pačios vados iš kilusi Čilė, jos sesuo turėjo vatinius kailinukus, kaltūnai, šėrimasis ir t.t. Ryžukėlis irgi buvo vienas iš "vatnykų"
Na, maniškei rugsėjo 27d. dar tik 5 mėn.bus, tai turbūt sunku pasakyti kaip iš tikrųjų su tuo šėrimusi, bet kolkas tai beveik visai nesišiare, kailiukas šilkinis, išsišukuoja plaukų irgi nedaug. Tikiuosi taip ir toliau bus
Niurkute, gal katės jau apsiprato su nauja gyventoja ? Kai turėjau šunį (ji buvo mano geriausia draugė 13 metų), tai kuriam laikui priglaudus buvau Norvegijos miškinių veislės katytę. Jos beje labai gyminingos meinams . Ji buvo vos 3 mėn., bet tai nesutrukdė jai "skriausti" mano šuns . Maniškė katei buvo labai draugiška, o ji tik ir taikėsi kaip į uodegą įkasti ar per snukį tekštelti ir į ausį ne kartą buvo įkandusi Katės turbūt jau tokios, nelengvai naujoms draugystems pasiduoda
Niurkute, gal katės jau apsiprato su nauja gyventoja ? Kai turėjau šunį (ji buvo mano geriausia draugė 13 metų), tai kuriam laikui priglaudus buvau Norvegijos miškinių veislės katytę. Jos beje labai gyminingos meinams . Ji buvo vos 3 mėn., bet tai nesutrukdė jai "skriausti" mano šuns . Maniškė katei buvo labai draugiška, o ji tik ir taikėsi kaip į uodegą įkasti ar per snukį tekštelti ir į ausį ne kartą buvo įkandusi Katės turbūt jau tokios, nelengvai naujoms draugystems pasiduoda
Sveikos,
maniškė tai šeriasi, dabar kiek mažiau, bet buvo tarpas vasaros metu, kad plaukai buvo visur kur bepasisuksi Šiaip švelnus plaukas, 'koltūnų' nėra, šukuojasi lengvai. Dėl kailio, tai matosi, kad tėvų vaikas yra Kai pažiūriu kartais, nė nesuprantu į kurį labiau panaši
maniškė tai šeriasi, dabar kiek mažiau, bet buvo tarpas vasaros metu, kad plaukai buvo visur kur bepasisuksi Šiaip švelnus plaukas, 'koltūnų' nėra, šukuojasi lengvai. Dėl kailio, tai matosi, kad tėvų vaikas yra Kai pažiūriu kartais, nė nesuprantu į kurį labiau panaši
Na ką, galvojom pradžioj apie abisiniuką, bet apšnekėjom su vyru ir nusprendėm, jog meino meškėnas mum labiau tiks, taigi jungsimės čia :-) jau pradėjau kontaktuoti su vienu veislynu oi kaip nekantrauju
QUOTE(Tamaya @ 2015 09 24, 14:09)
Na ką, galvojom pradžioj apie abisiniuką, bet apšnekėjom su vyru ir nusprendėm, jog meino meškėnas mum labiau tiks, taigi jungsimės čia :-) jau pradėjau kontaktuoti su vienu veislynu oi kaip nekantrauju
O jei pasirinksite dar mažiuką, kaip bus sunku laukt..
Bet užtat paskui koks džiaugsmas
QUOTE(Miledi.N @ 2015 09 24, 16:50)
O jei pasirinksite dar mažiuką, kaip bus sunku laukt..
Oi ne, jau nebe mažulytis už 1,5 sav tikriausiai pasiimsim
QUOTE(Tamaya @ 2015 09 25, 10:42)
Oi ne, jau nebe mažulytis už 1,5 sav tikriausiai pasiimsim
Kaip greitai
Gal turite nuotrauką? Parodykite savo būsimą numylėtinį
QUOTE(Miledi.N @ 2015 09 25, 12:58)
Oi neturiu :-) tai kas beliko, galėsiu jau pati greit nufotografuot
O jūs rinkotės iš nuotraukų? Ar važiavot pas veisėja ir tada išsirinkot?
QUOTE(busycat @ 2015 09 25, 18:18)
O jūs rinkotės iš nuotraukų? Ar važiavot pas veisėja ir tada išsirinkot?
Rinkomės kol kas veisėjos patarimu ir iš nuotraukos. Klausiau kuris kačiukas yra pats meiliausias :-) nes mum pagrindinis tai kriterijus, na dar matyti nematėme, bet kokiu atveju du meiliausi kačiukai yra tokių pat spalvų :-) suvokiu jog realus ir nuotraukos vaizdas skiriasi. Bet ar čia ar čia truputi :-) kai bus savas bus mylimas